mario33 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 a będzie tam coś otwarte, jeśli chodzi o ośrodki narciarskie? na razie wszystko zamknięte do końca listopada, za wyjątkiem zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 759 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 68 39 46 42 Popularne dni 23 Lis 63 24 Lis 54 28 Sty 31 21 Lis 28 Top użytkownicy w tym temacie brachol 68 odpowiedzi robertdr 39 odpowiedzi star 46 odpowiedzi Gabrik 42 odpowiedzi Popularne dni 23 Lis 2020 63 odpowiedzi 24 Lis 2020 54 odpowiedzi 28 Sty 2021 31 odpowiedzi 21 Lis 2020 28 odpowiedzi Mikoski Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Można jeździć w Szwajcarii, znajomi właśnie szusują mówią że jadąc tranzytem nie na żadnych problemów z przekraczaniem granic. Żadnych testów nie potrzebowali. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Koszty w Szwajcarii pewnie większe niż Włochy i Austria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Koszty w Szwajcarii pewnie większe niż Włochy i Austria Koszt przejazdu i zakwaterowania ok 200 zł więcej przy 3 noclegach od standardowych stawek ,karnet 4 dniowy ok 200 franków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Czechy wprowadziły zakaz wjazu https://www.gov.pl/w...plomacja/czechyWczoraj czterokrotnie przekraczalem granice PL-CZ. Pies kulawą nogą nie zainteresował si ę czy i gdzie kto jedzie. Również policja nie reagowala a na 100% widzieli obce nr rejestracyjne.No ale wskazanie jest jednoznaczne i pewnie można mieć pecha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 O, dobrze wiedzieć. Przeczytałem na szybko i myślałem, że dotyczy to również tranzytu oprócz wymienionych wyjątków. Dzięki za sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Koszt przejazdu i zakwaterowania ok 200 zł więcej przy 3 noclegach od standardowych stawek ,karnet 4 dniowy ok 200 franków.A gdzie są w Szwajcarii? Może mają fajny namiar na nocleg? W booking Jak coś znajdę, się co polecenie to polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie do końca w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Austria zamknięta na pewno do 6 grudnia https://next.gazeta....93&s=BoxBizLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jestem teraz daleki od planowania wyjazdów na dłużej niż kilka dni w przód. Uważam, że warto teraz przewartościować swoje priorytety. Przejmuje się jedynie o zdrowie swoje i najbliższych, trochę o pracę, bo wiadomo jak jest, a wyjazdy, także te narciarskie, o ile nie zamkną nas w domach, to na pewno się udadzą. Tak samo było z wakacjami, nic nie planowałem, a miałem bardzo udany urlop, do tego spędziłem w tym roku wiele dni chodząc po górach, a na początku roku nic na to nie wskazywało. Nie bez powodu kraje alpejskiego wprowadzają teraz ograniczenia, z pewnością chcą uratować sezon w takim stopniu jak to możliwe. Osobiście jeśli będę jeździł to na pobliskich stokach. Najlepsze w tej chwili są orczyki, ewentualnie mało uczęszczane krzesła. Moje typy w Beskidach to Soszów, Skolnity (na dwie godziny rano) , może Poniwiec, Stożek, Ski Gruniki na Słowacji, Czarny Gron (na jazdy wieczorne) ,jeśli uruchomią Buczynke, to może rozluźni się góra Pilska. A jak zamkną ośrodki narciarskie, to spakujemy plecak, nosidło i pójdziemy z rodziną w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Gurgle też otwarte dopiero od 17 grudnia. Czy jest to już potwierdzona informacja? Na stronie Gurgli i Solden dalej stara data 3 grudnia (oczywiście już nieerealna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Pod koniec tygodnia Podhale zaczyna śnieżyć,więc pewnie tam będzie najpewniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 knajpy na stoku i wypożyczalnie otwarte? Cytuję Jurka który do dzisiaj wrócił z Szwajcarii. "W Szwajcarii wszystko normalnie funkcjonuje , knajpy na stokach czynne - jedynym wymogiem są maseczki , przejazd przez Niemcy bezproblemowy , warunki śniegowe bardzo dobre , na dzień dzisiejszy otwartych jest 7 wyciągów i 5 tras - chyba największy wybór w tej chwili w Europie, a ma przyjść ochłodzenie plus opad , więc będzie tylko lepiej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy.To nie problem. Wystarczy wykonać 9900 testów dziennie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy. Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Oby nie było tak, że w ogóle stoki w całej Europie będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Można jeździć w Szwajcarii, znajomi właśnie szusują mówią że jadąc tranzytem nie na żadnych problemów z przekraczaniem granic. Żadnych testów nie potrzebowali. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Koszty w Szwajcarii pewnie większe niż Włochy i Austria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Koszty w Szwajcarii pewnie większe niż Włochy i Austria Koszt przejazdu i zakwaterowania ok 200 zł więcej przy 3 noclegach od standardowych stawek ,karnet 4 dniowy ok 200 franków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Czechy wprowadziły zakaz wjazu https://www.gov.pl/w...plomacja/czechyWczoraj czterokrotnie przekraczalem granice PL-CZ. Pies kulawą nogą nie zainteresował si ę czy i gdzie kto jedzie. Również policja nie reagowala a na 100% widzieli obce nr rejestracyjne.No ale wskazanie jest jednoznaczne i pewnie można mieć pecha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 O, dobrze wiedzieć. Przeczytałem na szybko i myślałem, że dotyczy to również tranzytu oprócz wymienionych wyjątków. Dzięki za sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Koszt przejazdu i zakwaterowania ok 200 zł więcej przy 3 noclegach od standardowych stawek ,karnet 4 dniowy ok 200 franków.A gdzie są w Szwajcarii? Może mają fajny namiar na nocleg? W booking Jak coś znajdę, się co polecenie to polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie do końca w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Austria zamknięta na pewno do 6 grudnia https://next.gazeta....93&s=BoxBizLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jestem teraz daleki od planowania wyjazdów na dłużej niż kilka dni w przód. Uważam, że warto teraz przewartościować swoje priorytety. Przejmuje się jedynie o zdrowie swoje i najbliższych, trochę o pracę, bo wiadomo jak jest, a wyjazdy, także te narciarskie, o ile nie zamkną nas w domach, to na pewno się udadzą. Tak samo było z wakacjami, nic nie planowałem, a miałem bardzo udany urlop, do tego spędziłem w tym roku wiele dni chodząc po górach, a na początku roku nic na to nie wskazywało. Nie bez powodu kraje alpejskiego wprowadzają teraz ograniczenia, z pewnością chcą uratować sezon w takim stopniu jak to możliwe. Osobiście jeśli będę jeździł to na pobliskich stokach. Najlepsze w tej chwili są orczyki, ewentualnie mało uczęszczane krzesła. Moje typy w Beskidach to Soszów, Skolnity (na dwie godziny rano) , może Poniwiec, Stożek, Ski Gruniki na Słowacji, Czarny Gron (na jazdy wieczorne) ,jeśli uruchomią Buczynke, to może rozluźni się góra Pilska. A jak zamkną ośrodki narciarskie, to spakujemy plecak, nosidło i pójdziemy z rodziną w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Gurgle też otwarte dopiero od 17 grudnia. Czy jest to już potwierdzona informacja? Na stronie Gurgli i Solden dalej stara data 3 grudnia (oczywiście już nieerealna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Pod koniec tygodnia Podhale zaczyna śnieżyć,więc pewnie tam będzie najpewniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 knajpy na stoku i wypożyczalnie otwarte? Cytuję Jurka który do dzisiaj wrócił z Szwajcarii. "W Szwajcarii wszystko normalnie funkcjonuje , knajpy na stokach czynne - jedynym wymogiem są maseczki , przejazd przez Niemcy bezproblemowy , warunki śniegowe bardzo dobre , na dzień dzisiejszy otwartych jest 7 wyciągów i 5 tras - chyba największy wybór w tej chwili w Europie, a ma przyjść ochłodzenie plus opad , więc będzie tylko lepiej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy.To nie problem. Wystarczy wykonać 9900 testów dziennie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy. Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Oby nie było tak, że w ogóle stoki w całej Europie będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Przemekc1 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Pod koniec tygodnia Podhale zaczyna śnieżyć,więc pewnie tam będzie najpewniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 knajpy na stoku i wypożyczalnie otwarte? Cytuję Jurka który do dzisiaj wrócił z Szwajcarii. "W Szwajcarii wszystko normalnie funkcjonuje , knajpy na stokach czynne - jedynym wymogiem są maseczki , przejazd przez Niemcy bezproblemowy , warunki śniegowe bardzo dobre , na dzień dzisiejszy otwartych jest 7 wyciągów i 5 tras - chyba największy wybór w tej chwili w Europie, a ma przyjść ochłodzenie plus opad , więc będzie tylko lepiej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy.To nie problem. Wystarczy wykonać 9900 testów dziennie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy. Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Oby nie było tak, że w ogóle stoki w całej Europie będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Dzięki za info, szkoda, planowaliśmy wyjazd tam 12-19 grudnia, więc odpada. Pod koniec tygodnia Podhale zaczyna śnieżyć,więc pewnie tam będzie najpewniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 knajpy na stoku i wypożyczalnie otwarte? Cytuję Jurka który do dzisiaj wrócił z Szwajcarii. "W Szwajcarii wszystko normalnie funkcjonuje , knajpy na stokach czynne - jedynym wymogiem są maseczki , przejazd przez Niemcy bezproblemowy , warunki śniegowe bardzo dobre , na dzień dzisiejszy otwartych jest 7 wyciągów i 5 tras - chyba największy wybór w tej chwili w Europie, a ma przyjść ochłodzenie plus opad , więc będzie tylko lepiej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy.To nie problem. Wystarczy wykonać 9900 testów dziennie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy. Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Oby nie było tak, że w ogóle stoki w całej Europie będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Mikoski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 knajpy na stoku i wypożyczalnie otwarte? Cytuję Jurka który do dzisiaj wrócił z Szwajcarii. "W Szwajcarii wszystko normalnie funkcjonuje , knajpy na stokach czynne - jedynym wymogiem są maseczki , przejazd przez Niemcy bezproblemowy , warunki śniegowe bardzo dobre , na dzień dzisiejszy otwartych jest 7 wyciągów i 5 tras - chyba największy wybór w tej chwili w Europie, a ma przyjść ochłodzenie plus opad , więc będzie tylko lepiej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy.To nie problem. Wystarczy wykonać 9900 testów dziennie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Właśnie w wiadomościach na RMF podali, że jeśli liczba zakażeń nie spadnie poniżej 10 tyś na dobę to sezon narciarski w Polsce nie ruszy. Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Oby nie było tak, że w ogóle stoki w całej Europie będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
brachol Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czyli żegnajcie stoki w PL do końca sezonu 2020-2021....RIP narty. Oby nie było tak, że w ogóle stoki w całej Europie będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Przemekc1 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Wczoraj wysyłałem zapytania do hoteli i pytałem między innymi o start sezonu, dzisiaj dostałem odpowiedź, że rano dostali informację o przesunięciu rozpoczęcia sezonu na 17 grudnia. "and as been informed today morning the start of the winter season 2020/21 will be changed on december 17th, 2020" Wczoraj zarówno Solden jak i Gurgle zamieściły info o starcie sezonu 11 grudnia, widać coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 W Dolomitach na razie jest info o starcie sezonu 5 grudnia. To jest stara data. Na obecną chwilę nie wiedzą kiedy ruszą, mają jednak nadzieję, iż na początku grudnia będą mogli podać nowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? https://www.les3vall...sures-covid-19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Włosi prognozują, że start sezonu dopiero na Święta... https://www.dovescia...prima-di-natale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Orientuje się ktoś jak Francuskie ośrodki? np 3 doliny? Są jakieś informacje kiedy start? 5 go rusza EK i zaraz z nim 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tymczasem w Zielu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tyle, że jak wchodzi się "dalej" to jest cały czas info *The ski area is expected to open in December. An exact date will be announced soon. https://www.obergurgl.com/ski-opening Chyba, że kiepsko szukam Takie czasy, że trzeba teraz bardziej śledzić social media niż oficjalne strony Oczywiście wszędzie z komentarzem, że "o ile nic się nie zmieni" Ja zabookowałem nocleg z datą bezpłatnego odwołania do 11 grudnia, a wyjazd dzień później, więc liczę, że jednak Austriacy o ewentualnym zamknięciu powiedzą z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi