Edwin Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 (edytowane) 9 minut temu, grimson napisał: 5 w Zielu nazywa się Na Krechę. Ciekawe czy znajdzie się ochotnik nielubiący skręcać na tej trasie? Tak samo, jak FIS w Szklarskiej też nie widział ochotnika robiącego całą trasę w pozycji na jajo. W Zieleńcu gdyby trasy były, choć o 500 m dłuższe to by był wspaniały ośrodek. Choć klimat i tak ma super na rodzinne wyjazdy. A taka mała prywata. Ja nie jestem zwolennikiem zapierd... Kumpel był w Madonnie jakoś 10 dni temu ,pokazał mi wykres z apki,ja do tego podchodzę sceptycznie ale na desce nie nartach osiągnął 98 km ,tak że wiesz... Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 21 minut temu, Edwin napisał: W Zieleńcu gdyby trasy były, choć o 500 m dłuższe to by był wspaniały ośrodek. Choć klimat i tak ma super na rodzinne wyjazdy. A taka mała prywata. Ja nie jestem zwolennikiem zapierd... Kumpel był w Madonnie jakoś 10 dni temu ,pokazał mi wykres z apki,ja do tego podchodzę sceptycznie ale na desce nie nartach osiągnął 98 km ,tak że wiesz... To kolega grubo pojechał, gratki. Zona wspomina że była kiedyś w Zielu na zakończenie sezonu na…majówkę. Gdzieś w okolicach 2001-2003 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 3 minuty temu, grimson napisał: To kolega grubo pojechał, gratki. Zona wspomina że była kiedyś w Zielu na zakończenie sezonu na…majówkę. Gdzieś w okolicach 2001-2003 rok. Ja najpóźniej koniec kwietnia byłem ,w trzy godz wyjeżdziłem się że miałem dość. To samo w Harrachovie. Za oknem wiosna 19 st. A ja z nartami 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 Godzinę temu, Edwin napisał: Ja najpóźniej koniec kwietnia byłem ,w trzy godz wyjeżdziłem się że miałem dość. To samo w Harrachovie. Za oknem wiosna 19 st. A ja z nartami 😄 Ja najpóźniej kończyłem 9 kwietnia na CG w 2022. Mieli wtedy jeszcze dobre pół metra ubitego białego (beton, bo w nocy był mróz) i pustki na stoku, bo kto normalny jeździ na nartach w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi