grimson Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 22 minuty temu, Jacor2 napisał: Ciekawe czy do soboty uzupełnią braki i wystartują pełną parą? Myślę że przypudrują braki w pokrywie śnieżnej, do soboty powinni być już gotowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Edit: Zieleniec już naśnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 16 minut temu, grimson napisał: Edit: Zieleniec już naśnieża. Widziałem że Grapa pierwsza odpaliła armatki. Pewnie w sobotę się wybiorę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 W najbliższym czasie będę często w okolicach to się wybiorę. Gdzie tam spać ? W Dusznikach ? Czy z Dusznik jest jakiś skibus ? Bo może bym nie ruszał samochodu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 54 minuty temu, mario33 napisał: W najbliższym czasie będę często w okolicach to się wybiorę. Gdzie tam spać ? W Dusznikach ? Czy z Dusznik jest jakiś skibus ? Bo może bym nie ruszał samochodu… Szału ze spaniem ni ma, zostają Duszniki. Czy tam działa skibus- nie sadze 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Wczoraj pierwszy raz odwiedziłem Zieleniec. Opinię wyrobioną na podstawie innych opinii miałem taką, że nie ma tu metra szybszej trasy i dzikie tłumy . A było odwrotnie - nie wiem, czy jakiś górotwór ostatnio tu działał, ale bez tragedii: Grapa i Gryglówka nadają się dobrze do szlifowania śmigu, krawędzi itepe, długośc tych tras ok. 800 m pozwala wszystkim zjeżdżać bez przerwy, co powoduje, że na stoku nie ma stojących ludzi. Infrastruktura fajna, parkingi dduużżżeeee, odległość do wyciągów minimalna, dojazd dogodny, słowem - polecam na rodzinny wyjazd, zwłaszcza poza okresem feryjnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) 13 hours ago, Kaem said: że nie ma tu metra szybszej trasy i dzikie tłumy . A było odwrotnie Koniec ferii, ot cała tajemnica. Edytowane 28 Lutego 2022 przez Bacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Cześć A co to jest za trasa - szybsza? W Zieleńcu trasy do szybkiej jazdy nie ma - to pewnik Kaem i nie mów, że tam gdziekolwiek znajdziesz np. coś w rodzaju pustej Loli. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć A co to jest za trasa - szybsza? W Zieleńcu trasy do szybkiej jazdy nie ma - to pewnik Kaem i nie mów, że tam gdziekolwiek znajdziesz np. coś w rodzaju pustej Loli. Pozdro Mitek, na podstawie wcześniejszych donosów sądziłem, że cały Zieleniec to quasitraski bez żadnego spadku. Okazuje się, że jest nieco inaczej - trasy są niezbyt trudne, ale na przynajmniej kilku znajdzie się200 -300 mb odcinka o kolorze czarwonym. Ten fakt powoduje, że mogą ten ośrodek zaakceptować także dla mojej żony ( w 300 %) jak i dla mnie (w 30%), ale koniec końców konsensus jest. Fakt, że bodaj z Lolą to tutaj nie ma czego porównywać .... qrde , fakt. ........................................... 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 40 minut temu, Kaem napisał: Mitek, na podstawie wcześniejszych donosów sądziłem, że cały Zieleniec to quasitraski bez żadnego spadku. Okazuje się, że jest nieco inaczej - trasy są niezbyt trudne, ale na przynajmniej kilku znajdzie się200 -300 mb odcinka o kolorze czarwonym. Ten fakt powoduje, że mogą ten ośrodek zaakceptować także dla mojej żony ( w 300 %) jak i dla mnie (w 30%), ale koniec końców konsensus jest. Fakt, że bodaj z Lolą to tutaj nie ma czego porównywać .... qrde , fakt. ........................................... 😄 Cześć System zabrania mi dziękować. A chciałem Ci podziękować. To musi być polski system bo zabrania dziękować a opierdalać nie. 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Zieleniec nowy cennik wklepał. Dorzucam ceny z poprzedniego sezonu. Wzrost cen o 20 % Może będzie luźniej na stokach 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 6 godzin temu, Jacor2 napisał: Zieleniec nowy cennik wklepał. Dorzucam ceny z poprzedniego sezonu. Wzrost cen o 20 % Może będzie luźniej na stokach 🙂 Zieleniec na stronie podaje, ze nocne jazdy będą o 1 godz skrócone, do godz 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 W Zieleńcu trwają pierwsze testy armatek. Winter is coming 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 6 godzin temu, Jacor2 napisał: W Zieleńcu trwają pierwsze testy armatek. Winter is coming Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Wczoraj nocą trochę posypało i dziś już białawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Zieleniec startuje w ten weekend: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 19 godzin temu, grimson napisał: Zieleniec startuje w ten weekend: Gryglowka chodzi ludzi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 45 minut temu, star napisał: Gryglowka chodzi ludzi brak O 9.15 byl jeden na snowboardzie. Poza tym pusto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Już jest wincyj na stoku. Niewielu było chętnych na sztruks z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 32 minuty temu, grimson napisał: Już jest wincyj na stoku. Niewielu było chętnych na sztruks z rana. Gdyby nie bombelki juz bym tam szural z zonka 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 9 minut temu, nikon255 napisał: Gdyby nie bombelki juz bym tam szural z zonka 😛 Ten sezon poświęcony na bomblowanie z bombelkami, czy jest plan na CG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 22 minuty temu, grimson napisał: Ten sezon poświęcony na bomblowanie z bombelkami, czy jest plan na CG? pare dni pewnie wyskoczce sam i jakis wyjazd "z ekipa" 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 18 godzin temu, nikon255 napisał: pare dni pewnie wyskoczce sam i jakis wyjazd "z ekipa" 😄 Elegancko, trzeba umówić się na stoku. Tymczasem Zieleniec już kręci, słońce i pustki na stoku z samego rana: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Sroda lub czwartek ktos bedzie w Zielencu? 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 2 godziny temu, nikon255 napisał: Sroda lub czwartek ktos bedzie w Zielencu? 😄 Ja celuję w nocne jazdy w czwartek, na 99%. W Zieleńcu na nocnych dostępny jest tylko jeden wyciąg, CG uruchomiła w tym tygodniu nocne na Luxtorpedzie. Dla mnie wybór oczywisty 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi