nikon255 Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 20 minut temu, grimson napisał: Ja celuję w nocne jazdy w czwartek, na 99%. W Zieleńcu na nocnych dostępny jest tylko jeden wyciąg, CG uruchomiła w tym tygodniu nocne na Luxtorpedzie. Dla mnie wybór oczywisty 😀j Ja urlop i 9 na stoku 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Teraz, nikon255 napisał: Ja urlop i 9 na stoku 😂 Ja będę cisnął z pracy na nocne, mam do przejechania do CG 111km, do Zieleńca 140km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 W dniu 19.12.2022 o 20:17, nikon255 napisał: Ja urlop i 9 na stoku 😂 jaki warun w Zieleńcu @nikon255? ja zostałem w domu ze względu na deszcz na CG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 W Zielencu kończy swoją zimę na stoku TVN: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 Dziś Zieleniec kończy kręcić: https://zieleniec.pl/niestety-konczymy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Zieleniec rusza 02.12.2023. Na razie ratrak ubija śnieg: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Atakuje ktoś jutro lub na week ? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 13 minut temu, master32 napisał: Atakuje ktoś jutro lub na week ? 😁 Od 15.01 zaczyna ferie DW i OP. Nie bedzie najazdu od weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 18 minut temu, nikon255 napisał: Od 15.01 zaczyna ferie DW i OP. Nie bedzie najazdu od weekendu? Skoro tak jest to najazd będzie wszędzie 🙂 nie tylko w Zielaku 😉 Pytam czy ktoś się wybiera, bo atakuje jutro i w niedziele 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Jest 👌 Troche mgły z rana która powoli odchodzi 😉 ludzi póki co mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Coraz lepiej..😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Dla odmiany łopaty, żeby nudy nie było a fun factor równie wysoki 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Zieleniec 1 września: mgliście i zimno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Zieleniec w nocy z 13 na 14 września startuje z promo sprzedażą karnetów na nowy sezon: Odliczanie do zimy czas start! - Zieleniec Sport Arena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada Zieleniec na FB informuje, że odpalają w tygodniu sprzęt do produkcji białego. Chodzi o dwie nowe maszyny do produkcji śniegu, z możliwością generowania białego przy temperaturze zewnętrznej do +20 st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada 11 godzin temu, grimson napisał: Zieleniec na FB informuje, że odpalają w tygodniu sprzęt do produkcji białego. Chodzi o dwie nowe maszyny do produkcji śniegu, z możliwością generowania białego przy temperaturze zewnętrznej do +20 st C. W Poznaniu na Malcie jest taka maszyna, nie jest to demon wydajności. Może w Zieleńcu mają coś większego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi