szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ktoś był tam ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 2 Marca 2020 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 W piątek odwiedziłem Zieleniec. Brak śniegu na moich okolicznych oślich łączkach wymusił tę decyzję. W 4 godz objeździłem cały ośrodek od N2 po M3. Nie dotarłem jedynie na W6. Ludzi więcej wyłącznie na pomarańczowej kanapie i tam też stok najbardziej zdewastowany. Śniegu niby sporo, ale stoki szybko się degradują i wyłażą płaty lodu. Ogólnie pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Zieleniec startuje już w ten piątek: https://www.winterpo...c/750-ruszamy-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Ponoć lepszy niż Mieszko, ale i tu kamienie i przetarcia ponoć, to nie Alpy jak ktoś podsumował. Jutro wizja lokalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Dziś wiatr i mgła. Naśnieżanie na całego. Bus Ferrari, dedykowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Cóż rzec. To jednak nie Podhale. Ciepło, śnieg miękki nawet po nocy, mimo zera. Szacun za wysiłek. Mieszko rządzi. Klimat jest. Armatki na full monty. Obsługa nawet nocą działa. Buty padły po trzech sezonach, ech... Modne miejsce, modny jeans, lans na całego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Nartomaniacy pod przewodnictwemhttps://nartomaniak....otrek-szymczyk/ Piotrka (Jędrzeja poznałem na treningu na Dzikowcu) Szymczyka, katowali zadaniówki. Gryglówka twarda, choć nierówna. Slalomki pewne. Mieszko do ostrzału. Winterpol tłoczny. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Nartomaniacy pod przewodnictwemhttps://nartomaniak....otrek-szymczyk/ Piotrka (Jędrzeja poznałem na treningu na Dzikowcu) Szymczyka, katowali zadaniówki. Gryglówka twarda, choć nierówna. Slalomki pewne. Mieszko do ostrzału. Winterpol tłoczny. Widzę że na pierwszej fotce kogoś uwierają buty - klamry rozpięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Widzę że na pierwszej fotce kogoś uwierają buty - klamry rozpięte Pierwszy przejazd. Ostatnio też tak nie tylko wyjechałem, ale zjechałem, zorientowałem się w połowie zjazdu, więc już skończyłem. Generalnie nie polecam, bo wystarczy coś trącić i dźwignia działa, tak sobie rozwaliłem skiturowe i będę naprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Na jutro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. SStarze, powiedz jak wyglada możliwość ogrzania się gdzieś i zjedzenia czegoś ciepłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 SStarze, powiedz jak wyglada możliwość ogrzania się gdzieś i zjedzenia czegoś ciepłego? Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos: https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis vip https://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Na jutro. Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Tak. Ale nie przeze mnie. Pan był zadowolony. Ja kiedyś jeździłem na Deaconach. Też byłem zadowolony. Łatwa narta. Ale to xtd były https://www.skiforum...amiensk/page-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos:https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis viphttps://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Dla mastersów na sobotę sześć dych i githttps://nartomaniak.pl/zapisy/ A ja kończę już zieleńcową przygodę. Czas na serwis... butów;-)http://koenigserwis.pl/ Dziś, w piątek, lampa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Ostatnie impresje i news, że otworzyli dojazd do Chaty Masaryka - kanapą wraz z trasą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Zieleniec odwiedzony po wielu, wielu latach, gdy narty odpinało się, by po przekroczeniu jezdni kontynuować jazdę. Parking przed Winterpolem Pomarańczowym, krótko przed 9., ostatnie miejsce, prawie. Kolejka do kas dwóch na dwadzieścia minut, protesty pod adresem organizatorów, kierujący ruchem parkingowym przekierowuje pytania do dyrekcji. Toaleta za kasami, wyżej, tchnie nostalgią za peerelem. Pani toaleciarka bez maseczki, co łaska. Czynna była Pomarańczowa i Gryglówka, stoki z wyjątkiem ścianki na Gryglówce dla początkujących (ale to wiadomo), śnieg się trzyma ewidentnie lepiej niż w Czarnej (temp. 1-2 stopnie na plusie), kolejki spore, pandemia w końcu. Komunikaty o maseczkowaniu i epidemii częste, sporo ludzi bez maseczek. Buraków chyba więcej niż w Czarnej (ale-żem-się-wjbał-slunskie-pogwarki). Po wypince nart poszliśmy sobie górą z dziatwą na Nartoramę (czynna była tylko lewa strona, zdegradowana mocno). Dziwi nieobłożenie betonowego mostku materacami (przy Mieszku tak samo?), w zasadzie tylko te trasy przy Nartoramie są w miarę „czerwone”. No i tyle wrażeń po dwóch dekadach przerwy. Ośrodek ewidentnie do nauki jazdy bardziej, no i jednak kwestia parkingów. Byliśmy w niedzielę 13.12 na 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Widzę że na pierwszej fotce kogoś uwierają buty - klamry rozpięte Pierwszy przejazd. Ostatnio też tak nie tylko wyjechałem, ale zjechałem, zorientowałem się w połowie zjazdu, więc już skończyłem. Generalnie nie polecam, bo wystarczy coś trącić i dźwignia działa, tak sobie rozwaliłem skiturowe i będę naprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Na jutro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. SStarze, powiedz jak wyglada możliwość ogrzania się gdzieś i zjedzenia czegoś ciepłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 SStarze, powiedz jak wyglada możliwość ogrzania się gdzieś i zjedzenia czegoś ciepłego? Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos: https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis vip https://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Na jutro. Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Tak. Ale nie przeze mnie. Pan był zadowolony. Ja kiedyś jeździłem na Deaconach. Też byłem zadowolony. Łatwa narta. Ale to xtd były https://www.skiforum...amiensk/page-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos:https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis viphttps://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Dla mastersów na sobotę sześć dych i githttps://nartomaniak.pl/zapisy/ A ja kończę już zieleńcową przygodę. Czas na serwis... butów;-)http://koenigserwis.pl/ Dziś, w piątek, lampa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Ostatnie impresje i news, że otworzyli dojazd do Chaty Masaryka - kanapą wraz z trasą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Zieleniec odwiedzony po wielu, wielu latach, gdy narty odpinało się, by po przekroczeniu jezdni kontynuować jazdę. Parking przed Winterpolem Pomarańczowym, krótko przed 9., ostatnie miejsce, prawie. Kolejka do kas dwóch na dwadzieścia minut, protesty pod adresem organizatorów, kierujący ruchem parkingowym przekierowuje pytania do dyrekcji. Toaleta za kasami, wyżej, tchnie nostalgią za peerelem. Pani toaleciarka bez maseczki, co łaska. Czynna była Pomarańczowa i Gryglówka, stoki z wyjątkiem ścianki na Gryglówce dla początkujących (ale to wiadomo), śnieg się trzyma ewidentnie lepiej niż w Czarnej (temp. 1-2 stopnie na plusie), kolejki spore, pandemia w końcu. Komunikaty o maseczkowaniu i epidemii częste, sporo ludzi bez maseczek. Buraków chyba więcej niż w Czarnej (ale-żem-się-wjbał-slunskie-pogwarki). Po wypince nart poszliśmy sobie górą z dziatwą na Nartoramę (czynna była tylko lewa strona, zdegradowana mocno). Dziwi nieobłożenie betonowego mostku materacami (przy Mieszku tak samo?), w zasadzie tylko te trasy przy Nartoramie są w miarę „czerwone”. No i tyle wrażeń po dwóch dekadach przerwy. Ośrodek ewidentnie do nauki jazdy bardziej, no i jednak kwestia parkingów. Byliśmy w niedzielę 13.12 na 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Na jutro. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. SStarze, powiedz jak wyglada możliwość ogrzania się gdzieś i zjedzenia czegoś ciepłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 SStarze, powiedz jak wyglada możliwość ogrzania się gdzieś i zjedzenia czegoś ciepłego? Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos: https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis vip https://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Na jutro. Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Tak. Ale nie przeze mnie. Pan był zadowolony. Ja kiedyś jeździłem na Deaconach. Też byłem zadowolony. Łatwa narta. Ale to xtd były https://www.skiforum...amiensk/page-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos:https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis viphttps://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Dla mastersów na sobotę sześć dych i githttps://nartomaniak.pl/zapisy/ A ja kończę już zieleńcową przygodę. Czas na serwis... butów;-)http://koenigserwis.pl/ Dziś, w piątek, lampa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Ostatnie impresje i news, że otworzyli dojazd do Chaty Masaryka - kanapą wraz z trasą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Zieleniec odwiedzony po wielu, wielu latach, gdy narty odpinało się, by po przekroczeniu jezdni kontynuować jazdę. Parking przed Winterpolem Pomarańczowym, krótko przed 9., ostatnie miejsce, prawie. Kolejka do kas dwóch na dwadzieścia minut, protesty pod adresem organizatorów, kierujący ruchem parkingowym przekierowuje pytania do dyrekcji. Toaleta za kasami, wyżej, tchnie nostalgią za peerelem. Pani toaleciarka bez maseczki, co łaska. Czynna była Pomarańczowa i Gryglówka, stoki z wyjątkiem ścianki na Gryglówce dla początkujących (ale to wiadomo), śnieg się trzyma ewidentnie lepiej niż w Czarnej (temp. 1-2 stopnie na plusie), kolejki spore, pandemia w końcu. Komunikaty o maseczkowaniu i epidemii częste, sporo ludzi bez maseczek. Buraków chyba więcej niż w Czarnej (ale-żem-się-wjbał-slunskie-pogwarki). Po wypince nart poszliśmy sobie górą z dziatwą na Nartoramę (czynna była tylko lewa strona, zdegradowana mocno). Dziwi nieobłożenie betonowego mostku materacami (przy Mieszku tak samo?), w zasadzie tylko te trasy przy Nartoramie są w miarę „czerwone”. No i tyle wrażeń po dwóch dekadach przerwy. Ośrodek ewidentnie do nauki jazdy bardziej, no i jednak kwestia parkingów. Byliśmy w niedzielę 13.12 na 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Na jutro. Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Tak. Ale nie przeze mnie. Pan był zadowolony. Ja kiedyś jeździłem na Deaconach. Też byłem zadowolony. Łatwa narta. Ale to xtd były https://www.skiforum...amiensk/page-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos:https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis viphttps://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Dla mastersów na sobotę sześć dych i githttps://nartomaniak.pl/zapisy/ A ja kończę już zieleńcową przygodę. Czas na serwis... butów;-)http://koenigserwis.pl/ Dziś, w piątek, lampa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Ostatnie impresje i news, że otworzyli dojazd do Chaty Masaryka - kanapą wraz z trasą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Zieleniec odwiedzony po wielu, wielu latach, gdy narty odpinało się, by po przekroczeniu jezdni kontynuować jazdę. Parking przed Winterpolem Pomarańczowym, krótko przed 9., ostatnie miejsce, prawie. Kolejka do kas dwóch na dwadzieścia minut, protesty pod adresem organizatorów, kierujący ruchem parkingowym przekierowuje pytania do dyrekcji. Toaleta za kasami, wyżej, tchnie nostalgią za peerelem. Pani toaleciarka bez maseczki, co łaska. Czynna była Pomarańczowa i Gryglówka, stoki z wyjątkiem ścianki na Gryglówce dla początkujących (ale to wiadomo), śnieg się trzyma ewidentnie lepiej niż w Czarnej (temp. 1-2 stopnie na plusie), kolejki spore, pandemia w końcu. Komunikaty o maseczkowaniu i epidemii częste, sporo ludzi bez maseczek. Buraków chyba więcej niż w Czarnej (ale-żem-się-wjbał-slunskie-pogwarki). Po wypince nart poszliśmy sobie górą z dziatwą na Nartoramę (czynna była tylko lewa strona, zdegradowana mocno). Dziwi nieobłożenie betonowego mostku materacami (przy Mieszku tak samo?), w zasadzie tylko te trasy przy Nartoramie są w miarę „czerwone”. No i tyle wrażeń po dwóch dekadach przerwy. Ośrodek ewidentnie do nauki jazdy bardziej, no i jednak kwestia parkingów. Byliśmy w niedzielę 13.12 na 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Te volkle deacony 74 były jeżdżone ? Tak. Ale nie przeze mnie. Pan był zadowolony. Ja kiedyś jeździłem na Deaconach. Też byłem zadowolony. Łatwa narta. Ale to xtd były https://www.skiforum...amiensk/page-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos:https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis viphttps://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Dla mastersów na sobotę sześć dych i githttps://nartomaniak.pl/zapisy/ A ja kończę już zieleńcową przygodę. Czas na serwis... butów;-)http://koenigserwis.pl/ Dziś, w piątek, lampa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Ostatnie impresje i news, że otworzyli dojazd do Chaty Masaryka - kanapą wraz z trasą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Zieleniec odwiedzony po wielu, wielu latach, gdy narty odpinało się, by po przekroczeniu jezdni kontynuować jazdę. Parking przed Winterpolem Pomarańczowym, krótko przed 9., ostatnie miejsce, prawie. Kolejka do kas dwóch na dwadzieścia minut, protesty pod adresem organizatorów, kierujący ruchem parkingowym przekierowuje pytania do dyrekcji. Toaleta za kasami, wyżej, tchnie nostalgią za peerelem. Pani toaleciarka bez maseczki, co łaska. Czynna była Pomarańczowa i Gryglówka, stoki z wyjątkiem ścianki na Gryglówce dla początkujących (ale to wiadomo), śnieg się trzyma ewidentnie lepiej niż w Czarnej (temp. 1-2 stopnie na plusie), kolejki spore, pandemia w końcu. Komunikaty o maseczkowaniu i epidemii częste, sporo ludzi bez maseczek. Buraków chyba więcej niż w Czarnej (ale-żem-się-wjbał-slunskie-pogwarki). Po wypince nart poszliśmy sobie górą z dziatwą na Nartoramę (czynna była tylko lewa strona, zdegradowana mocno). Dziwi nieobłożenie betonowego mostku materacami (przy Mieszku tak samo?), w zasadzie tylko te trasy przy Nartoramie są w miarę „czerwone”. No i tyle wrażeń po dwóch dekadach przerwy. Ośrodek ewidentnie do nauki jazdy bardziej, no i jednak kwestia parkingów. Byliśmy w niedzielę 13.12 na 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to nie wiem. Goście po piersiówki przychodzą do Odido. Taki sklep. Ciepły. Można kupić coś do zjedzenia, chyba ciepłego. Pożartowaliśmy. PS. Wydech? Na wynos:https://www.hankazie...a/menu-na-wynos Jest też serwis viphttps://vip-ski.pl Pomarańczowa kanapa, można zamknąć i jeździć w kółko, ciepło... Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zupę dnia, placek po zbójnicku i...bombardinio? - poproszę Dzięki. Nartuj się ile wlezie! Dla mastersów na sobotę sześć dych i githttps://nartomaniak.pl/zapisy/ A ja kończę już zieleńcową przygodę. Czas na serwis... butów;-)http://koenigserwis.pl/ Dziś, w piątek, lampa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Ostatnie impresje i news, że otworzyli dojazd do Chaty Masaryka - kanapą wraz z trasą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawo Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Dziś bajecznie. Twardo. Wietrznie, słonecznie, na Gryglówce. Pomarańcza we mgle. Wszyscy byliśmy odwróceni. Zieleniec odwiedzony po wielu, wielu latach, gdy narty odpinało się, by po przekroczeniu jezdni kontynuować jazdę. Parking przed Winterpolem Pomarańczowym, krótko przed 9., ostatnie miejsce, prawie. Kolejka do kas dwóch na dwadzieścia minut, protesty pod adresem organizatorów, kierujący ruchem parkingowym przekierowuje pytania do dyrekcji. Toaleta za kasami, wyżej, tchnie nostalgią za peerelem. Pani toaleciarka bez maseczki, co łaska. Czynna była Pomarańczowa i Gryglówka, stoki z wyjątkiem ścianki na Gryglówce dla początkujących (ale to wiadomo), śnieg się trzyma ewidentnie lepiej niż w Czarnej (temp. 1-2 stopnie na plusie), kolejki spore, pandemia w końcu. Komunikaty o maseczkowaniu i epidemii częste, sporo ludzi bez maseczek. Buraków chyba więcej niż w Czarnej (ale-żem-się-wjbał-slunskie-pogwarki). Po wypince nart poszliśmy sobie górą z dziatwą na Nartoramę (czynna była tylko lewa strona, zdegradowana mocno). Dziwi nieobłożenie betonowego mostku materacami (przy Mieszku tak samo?), w zasadzie tylko te trasy przy Nartoramie są w miarę „czerwone”. No i tyle wrażeń po dwóch dekadach przerwy. Ośrodek ewidentnie do nauki jazdy bardziej, no i jednak kwestia parkingów. Byliśmy w niedzielę 13.12 na 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec
grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ktoś coś ostatnio w Zieleńcu, jak warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. Trasa utrzymana bardzo dobrze, bez lodu. Ludzi na stoku bylo bardzo malo (jak na Zieleniec, co zreszta widac na zdjeciu). Na wyciagu W3 kilka minut trzeba bylo czekac wiec zjezdzalem wiecej na Gryglowke i Grape. Nartorama zamknieta. Czy ktos wie gdzie w okolicach Zielenca mozna wynajac przechowalnie nart na noc? Trzeba na booking.com szukać adnotacji, że dana przechowalnia jest zarządzana przez prywatnego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec
star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 W niedziele miodzio. Slonce przez caly dzien. Wszystkie laczniki miedzy trasami otwarte - pelno naturalnego sniegu. Jak ktos chce przez las to tez moze. no i to jest całe piękno Zieleńca - jazda po szerokości, po świeżym, możliwości bez liku, ganiałem kiedyś za młodymi lokalesami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
brachol Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja byłem wczoraj. Śniegu dużo, ludzi mało. Mgła i mżawka jak przymrozi może być lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Wczoraj odwiedziłem Zieleniec z rodzina. W ramach podszkalania umiejętności narciarskich do Zieleńca zjechało się całkiem sporo miłośników szlifowania kompetencji zimowych. Parking pełen, kolejki do kanap 6 osobowych na jakieś 10 minut czekania. Warun narciarski zacny, twardo pod narta, śniegu naturalnego dobre 60cm i więcej. Na miejscu lekki mróz -5st C, w górnych partiach lekka mgła. Sporo Czechów na stokach. Fajny wypad, szkoda tylko ze stoki w Zielencu takie krótkie :-) Trzeba jeździć w poprzek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 22 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
Rekomendowane odpowiedzi