star Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Dobre. Będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 615 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 11 Lis Top użytkownicy w tym temacie 97 28 42 41 Popularne dni 1 Sty 15 11 Wrz 13 1 Gru 13 28 Sty 11 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 97 odpowiedzi _tomek 28 odpowiedzi grimson 42 odpowiedzi star 41 odpowiedzi Popularne dni 1 Sty 2020 15 odpowiedzi 11 Wrz 2018 13 odpowiedzi 1 Gru 2008 13 odpowiedzi 28 Sty 2015 11 odpowiedzi Popularne posty master32 7 Grudnia 2021 Zielak dzisiaj mistrz 🙂 Mini Alpy 🤪 grimson 16 Grudnia 2021 Dziś było grubo. Pobudka 5 rano i bieganie, potem 170km autem do pracy. Z roboty urwałem się przed 16, żeby dojechać 140km do Zieleńca. Na miejscu pojawiłem się o 18. Działa tylko jedna kana master32 12 Stycznia Coraz lepiej..😁 Dodane grafiki master32 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Atakuje ktoś jutro na Zieleniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Atakuje ktoś jutro na Zieleniec ? Nocna jest? W niedzielę ew. poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Nie wiem. Jadę jutro na 9 rano Zapytałem czy ktoś z forum ewent. tez jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Śmigałem trzy dni w Zieleńcu, korzystając z tego, że spędzałem blisko Święta Bożego Narodzenia. Pierwszy dzień na nartach to Poniedziałek, warun dobry, duuużo naturalnego śniegu plus ten z armatek. Pod nartą twardo, ponieważ w nocy były przymrozki a w niedzielę lekko na plusie. Ludzi mało, parkingi miały wolne miejsca. Wtorek: pojawiła się lekka mgła i opad śniegu, już nie było tak twardo jak w poniedziałek, po godz 12 pojawiły się muldy. Ludzi trochę więcej. Środa: temperatura cały czas w okolicach zera, mgła z widzialnością na max 20-30m, dalej miękko pod nartą. Narciarzy więcej jak we wtorek. Na górnej stacji kanapy 6 osób naturalnego śniegu dobre pół metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Ali2 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Teraz nie udało się wyskoczyć do Zieleńca, przyjedziemy w marcu. Będzie to miła odmiana po niezbyt udanym narciarsko Sylwestrze na Czarnej Górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Jak było na Sylwestra na Czarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Jak było na Sylwestra na Czarnej? Poniżej moja mała relacja : Sylwester wieczorem : katastrofa! Mulda, muldę, muldą pogania na B Fis w dolnym odcinku trasy. Góra niezła nawet przed ratrakowaniem o 16:00, dół po ratrakowaniu bez zmian, jakby go nie było. Mnóstwo osób leżało na środku trasy, część przystawała i odpoczywała po bokach. Prawa strona Efki idealna bez ratrakowania, lewa gorzej. Karczma zamknięta, bary też, tylko jeden jedyny grill przed karczmą obsługujący kilkaset osób... Pół godziny postoju w kolejce z powodu braku umiejętności założenia przez obsługę nowej rolki papieru do przenośnej kasy fiskalnej. Obsługa poniżej krytyki... muszą się jeszcze dużo nauczyć, bo jak na razie są daleko w tyle. Tak źle nigdy jeszcze chyba nie było, a przyjeżdżamy w tym okresie na Czarną od ponad 6 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 To bida na Czarnej. Byłem tam na sylwestra w 2011/2012 i było zacnie. Otwarta knajpa, muzyka na żywo, ognisko z możliwością pieczenia kiełbasek [przywiozłem z domu własne xD], stok też był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Ktoś wybiera się jutro popołudniowa pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Było przepysznie. Sporo świeżego. Dojazd z lekkim driftem. Śnieg na lodzie. Dużo czystych połaci free bez śladu na obrzeżach. Scott the Ski pasowały wybornie. Choć niektórzy na GS Master z lubością pomykali... pozdrowienia dla Estki i całej uroczej rodzinki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Dziś mniam. Najlepiej między pomarańcza i granatem. Laskiem też pouczająco. Przy okazji pytanie jak z Ch. Masaryka na Destne optymalnie (raz klejąc foki) się wybrać? Pytanie aktualne do piątej rano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tym razem z rana. Wczesnego. W stronę księżyca, o dwóch twarzach. Destna. Prawie. Dwa zjazdy w stronę Czech i z powrotem na szlak. Ze schroniska w prawo jednak. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tym razem z rana. Wczesnego. W stronę księżyca, o dwóch twarzach. Destna. Prawie. Dwa zjazdy w stronę Czech i z powrotem na szlak. Ze schroniska w prawo jednak. szczerze podziwiam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 szczerze podziwiam kolegę Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Bo to nietypowa noc była. Im bliżej ranka tym ciemniej. Ok. 3-5 można było śmiało bez czołówki po odkrytym posuwać; Ok. 5 zaćmienie księżyca i ciemność, widzę ciemność... Dokąd iść gdy wokół tylko zmrok Żeby coś o Zieleńcu dorzucić, to prosty patent na przenosiny z niebieskiej kanapy do pomarańczowej - najpierw z rozpędu z kanapy górą z kija zadać, w końcówce gdy już ścianka przed nami i grawitacja, rozpęd i kij nie niosą to w lasek - dość rzadki krzyżując szlak w drugą stronę, bez śladu i bez mecyji. PS. Zjeżdżałem po sztruksie z rana, żeby nie było za trudno. Trasa zielona, jak las. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Trasa zielona, jak las. No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Atakuje ktoś jutro na Zieleniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Atakuje ktoś jutro na Zieleniec ? Nocna jest? W niedzielę ew. poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Nie wiem. Jadę jutro na 9 rano Zapytałem czy ktoś z forum ewent. tez jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Śmigałem trzy dni w Zieleńcu, korzystając z tego, że spędzałem blisko Święta Bożego Narodzenia. Pierwszy dzień na nartach to Poniedziałek, warun dobry, duuużo naturalnego śniegu plus ten z armatek. Pod nartą twardo, ponieważ w nocy były przymrozki a w niedzielę lekko na plusie. Ludzi mało, parkingi miały wolne miejsca. Wtorek: pojawiła się lekka mgła i opad śniegu, już nie było tak twardo jak w poniedziałek, po godz 12 pojawiły się muldy. Ludzi trochę więcej. Środa: temperatura cały czas w okolicach zera, mgła z widzialnością na max 20-30m, dalej miękko pod nartą. Narciarzy więcej jak we wtorek. Na górnej stacji kanapy 6 osób naturalnego śniegu dobre pół metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Teraz nie udało się wyskoczyć do Zieleńca, przyjedziemy w marcu. Będzie to miła odmiana po niezbyt udanym narciarsko Sylwestrze na Czarnej Górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Jak było na Sylwestra na Czarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Jak było na Sylwestra na Czarnej? Poniżej moja mała relacja : Sylwester wieczorem : katastrofa! Mulda, muldę, muldą pogania na B Fis w dolnym odcinku trasy. Góra niezła nawet przed ratrakowaniem o 16:00, dół po ratrakowaniu bez zmian, jakby go nie było. Mnóstwo osób leżało na środku trasy, część przystawała i odpoczywała po bokach. Prawa strona Efki idealna bez ratrakowania, lewa gorzej. Karczma zamknięta, bary też, tylko jeden jedyny grill przed karczmą obsługujący kilkaset osób... Pół godziny postoju w kolejce z powodu braku umiejętności założenia przez obsługę nowej rolki papieru do przenośnej kasy fiskalnej. Obsługa poniżej krytyki... muszą się jeszcze dużo nauczyć, bo jak na razie są daleko w tyle. Tak źle nigdy jeszcze chyba nie było, a przyjeżdżamy w tym okresie na Czarną od ponad 6 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 To bida na Czarnej. Byłem tam na sylwestra w 2011/2012 i było zacnie. Otwarta knajpa, muzyka na żywo, ognisko z możliwością pieczenia kiełbasek [przywiozłem z domu własne xD], stok też był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Ktoś wybiera się jutro popołudniowa pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Było przepysznie. Sporo świeżego. Dojazd z lekkim driftem. Śnieg na lodzie. Dużo czystych połaci free bez śladu na obrzeżach. Scott the Ski pasowały wybornie. Choć niektórzy na GS Master z lubością pomykali... pozdrowienia dla Estki i całej uroczej rodzinki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Dziś mniam. Najlepiej między pomarańcza i granatem. Laskiem też pouczająco. Przy okazji pytanie jak z Ch. Masaryka na Destne optymalnie (raz klejąc foki) się wybrać? Pytanie aktualne do piątej rano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tym razem z rana. Wczesnego. W stronę księżyca, o dwóch twarzach. Destna. Prawie. Dwa zjazdy w stronę Czech i z powrotem na szlak. Ze schroniska w prawo jednak. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tym razem z rana. Wczesnego. W stronę księżyca, o dwóch twarzach. Destna. Prawie. Dwa zjazdy w stronę Czech i z powrotem na szlak. Ze schroniska w prawo jednak. szczerze podziwiam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 szczerze podziwiam kolegę Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Bo to nietypowa noc była. Im bliżej ranka tym ciemniej. Ok. 3-5 można było śmiało bez czołówki po odkrytym posuwać; Ok. 5 zaćmienie księżyca i ciemność, widzę ciemność... Dokąd iść gdy wokół tylko zmrok Żeby coś o Zieleńcu dorzucić, to prosty patent na przenosiny z niebieskiej kanapy do pomarańczowej - najpierw z rozpędu z kanapy górą z kija zadać, w końcówce gdy już ścianka przed nami i grawitacja, rozpęd i kij nie niosą to w lasek - dość rzadki krzyżując szlak w drugą stronę, bez śladu i bez mecyji. PS. Zjeżdżałem po sztruksie z rana, żeby nie było za trudno. Trasa zielona, jak las. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Trasa zielona, jak las. No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 To bida na Czarnej. Byłem tam na sylwestra w 2011/2012 i było zacnie. Otwarta knajpa, muzyka na żywo, ognisko z możliwością pieczenia kiełbasek [przywiozłem z domu własne xD], stok też był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Ktoś wybiera się jutro popołudniowa pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Było przepysznie. Sporo świeżego. Dojazd z lekkim driftem. Śnieg na lodzie. Dużo czystych połaci free bez śladu na obrzeżach. Scott the Ski pasowały wybornie. Choć niektórzy na GS Master z lubością pomykali... pozdrowienia dla Estki i całej uroczej rodzinki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Dziś mniam. Najlepiej między pomarańcza i granatem. Laskiem też pouczająco. Przy okazji pytanie jak z Ch. Masaryka na Destne optymalnie (raz klejąc foki) się wybrać? Pytanie aktualne do piątej rano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tym razem z rana. Wczesnego. W stronę księżyca, o dwóch twarzach. Destna. Prawie. Dwa zjazdy w stronę Czech i z powrotem na szlak. Ze schroniska w prawo jednak. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tym razem z rana. Wczesnego. W stronę księżyca, o dwóch twarzach. Destna. Prawie. Dwa zjazdy w stronę Czech i z powrotem na szlak. Ze schroniska w prawo jednak. szczerze podziwiam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 szczerze podziwiam kolegę Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Bo to nietypowa noc była. Im bliżej ranka tym ciemniej. Ok. 3-5 można było śmiało bez czołówki po odkrytym posuwać; Ok. 5 zaćmienie księżyca i ciemność, widzę ciemność... Dokąd iść gdy wokół tylko zmrok Żeby coś o Zieleńcu dorzucić, to prosty patent na przenosiny z niebieskiej kanapy do pomarańczowej - najpierw z rozpędu z kanapy górą z kija zadać, w końcówce gdy już ścianka przed nami i grawitacja, rozpęd i kij nie niosą to w lasek - dość rzadki krzyżując szlak w drugą stronę, bez śladu i bez mecyji. PS. Zjeżdżałem po sztruksie z rana, żeby nie było za trudno. Trasa zielona, jak las. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Trasa zielona, jak las. No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 szczerze podziwiam kolegę Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Bo to nietypowa noc była. Im bliżej ranka tym ciemniej. Ok. 3-5 można było śmiało bez czołówki po odkrytym posuwać; Ok. 5 zaćmienie księżyca i ciemność, widzę ciemność... Dokąd iść gdy wokół tylko zmrok Żeby coś o Zieleńcu dorzucić, to prosty patent na przenosiny z niebieskiej kanapy do pomarańczowej - najpierw z rozpędu z kanapy górą z kija zadać, w końcówce gdy już ścianka przed nami i grawitacja, rozpęd i kij nie niosą to w lasek - dość rzadki krzyżując szlak w drugą stronę, bez śladu i bez mecyji. PS. Zjeżdżałem po sztruksie z rana, żeby nie było za trudno. Trasa zielona, jak las. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Trasa zielona, jak las. No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Ja też. Takie ciemności znam tylko z godzin nocnych. Nie wiedziałam, że rankiem też bywają... Bo to nietypowa noc była. Im bliżej ranka tym ciemniej. Ok. 3-5 można było śmiało bez czołówki po odkrytym posuwać; Ok. 5 zaćmienie księżyca i ciemność, widzę ciemność... Dokąd iść gdy wokół tylko zmrok Żeby coś o Zieleńcu dorzucić, to prosty patent na przenosiny z niebieskiej kanapy do pomarańczowej - najpierw z rozpędu z kanapy górą z kija zadać, w końcówce gdy już ścianka przed nami i grawitacja, rozpęd i kij nie niosą to w lasek - dość rzadki krzyżując szlak w drugą stronę, bez śladu i bez mecyji. PS. Zjeżdżałem po sztruksie z rana, żeby nie było za trudno. Trasa zielona, jak las. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Trasa zielona, jak las. No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Trasa zielona, jak las. No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec
star Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 No i mam Cię, ha, ha! Zmyślasz. Teraz w Zieleńcu nie ma zielonych lasów... Nie moge pociagnac bialej kreski... na sniezno bialym tle. Niech bedzie. Przyznaje sie - nigdy w Zielencu nie bylem. A zielona bo Zieleniec;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec
grimson Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Jak trzyma się Zieleniec? Zamierzam wyskoczyć z rodziną na wiosenne szusowanko w najbliższą sobotę, w grę wchodzi jeszcze Czarna Góra i Ski Arena Szrenica. Znajomi z Oleśnicy byli w weekend, warun ok Też się zastanawiamy, czy od piątku znowu Białka, czy Zieleniec, czy może Beskidy? Decyzja zapadnie pewnie w okolicach czwartku w zależności od pogody i warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
luśka Napisano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 W weekend start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szczerze wątpiłem że się na ten weekend wyrobia. Hmm opony wymienione, może się na sobote skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś deszczowo, już od 12. ludzie uciekali, a tu po 12 przestało padać i było super. Temp na plusie, więc śnieg średni. Czynne wiele wyciągów, ludzi za to nie za wiele, choć potrafili życie utrudnić mnogością swą na Winterpolu. Z kolei na Nartoramie pustawo, zdegradowali stok i uciekli na pomarańczową kanapę. Łącznik nieczynny, a podróż górą z jednej kanapy na drugą okazała się niezłą orką. Na wyciągi wstęp z marszu. Pomiędzy trasami trawa wystaje spod śniegu, więc nie można hulać z prawa na lewo bezpiecznie dla ślizgów. Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Wkoło aura zimowa, jak zawsze już od lasu, zawsze mnie to wprawia w zachwyt. Jakbym wyszła z szafy w Narni. Są dwie miejscowości, które robią na mnie ogromne wrażenie, a każda z innego powodu. Pierwsza to właśnie Zieleniec. Najpiękniejsza zima w Polsce! Zawsze mam skojarzenia z Narnią i tym magicznym przejściem . Chociaż, jak jechałam tam po raz pierwszy, to nie było mi do śmiechu, bo narty na dachu, a wkoło tylko bocianów brakuje. Ale teraz już wiem, co będzie za zakrętem... A druga to Białka. Tu nie ma żadnej magii, za to jest determinacja. Kilka lat temu przyjechałam tam w grudniu. Środek wiosny, na stokach łąka. Na szczęście temperatura zaczęła spadać, więc kiedy rano wybieraliśmy się na Słowację zobaczyliśmy, jak wśród tych pól malowanych zaczynają "powstawać" stoki. Odpalili wszystkie miliard armatek i chyba w dwa dni uruchomili większość wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
Rekomendowane odpowiedzi