techset Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Zieleniec zawsze będzie miał na starcie gorszy warun niż Białka. Tam się nie oszczędza na naśnieżaniu, do tego mają prawie alpejski klimat [bliskość Tatr]. Jak chodzi o mikroklimat, to Zielenieć również ma świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 615 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 11 Lis Top użytkownicy w tym temacie 97 28 42 41 Popularne dni 1 Sty 15 11 Wrz 13 1 Gru 13 28 Sty 11 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 97 odpowiedzi _tomek 28 odpowiedzi grimson 42 odpowiedzi star 41 odpowiedzi Popularne dni 1 Sty 2020 15 odpowiedzi 11 Wrz 2018 13 odpowiedzi 1 Gru 2008 13 odpowiedzi 28 Sty 2015 11 odpowiedzi Popularne posty master32 7 Grudnia 2021 Zielak dzisiaj mistrz 🙂 Mini Alpy 🤪 grimson 16 Grudnia 2021 Dziś było grubo. Pobudka 5 rano i bieganie, potem 170km autem do pracy. Z roboty urwałem się przed 16, żeby dojechać 140km do Zieleńca. Na miejscu pojawiłem się o 18. Działa tylko jedna kana master32 12 Stycznia Coraz lepiej..😁 Dodane grafiki grimson Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Oby tak było, na 99% spędzę Boże Narodzenie w tym roku w Zieleńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Oby tak było, na 99% spędzę Boże Narodzenie w tym roku w Zieleńcu My w Szaflarach. Nowy Rok obowiązkowo Białka. Może w końcu Kasprowy? Na skitury pewno czasu zabraknie. Może Harenda, wszak tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 My w Szaflarach. Nowy Rok obowiązkowo Białka. Może w końcu Kasprowy? Na skitury pewno czasu zabraknie. Może Harenda, wszak tam nie byłem. Daj znać jak będziesz, pewnie będziemy gdzieś w okolicach Jurgowa. p.s. Czy Harenda będzie chodzić o tej porze to wielka zawsze niewiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Daj znać jak będziesz, pewnie będziemy gdzieś w okolicach Jurgowa. p.s. Czy Harenda będzie chodzić o tej porze to wielka zawsze niewiadoma. Dam znać. Do Jurgowa też pewno trafię. Ostatnio jedna trasa zamknięta była, co nie znaczy, że się na nią nie wypuscilem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 W zeszłym roku 2 grudnia - nie cały, ale duża część. 18 XI w zeszłym roku choć tylko orczyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 18 XI w zeszłym roku choć tylko orczyk. Ale tego chyba nawet oni nie uznali za otwarcie, bo oficjalnie otwierali się 2 grudnia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ No, ale wyraźnie napisane PRZEDSEZONOWE. Oficjalnie sezon otwarli 2 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. PS. W sumie to o co ci chodzi? Ja piszę o tym kiedy jeździłem, 18 XI na tym nieszczęsnym orczyku, gdy nasniezali wszystko oprócz tego lodowego kartofliska z dziurami po stopach np. Dla mnie obleci. Ale rodzinki zwabionej reklama i walczącej o przezycie zwyczajnie było mi żal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę : https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Oby tak było, na 99% spędzę Boże Narodzenie w tym roku w Zieleńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Oby tak było, na 99% spędzę Boże Narodzenie w tym roku w Zieleńcu My w Szaflarach. Nowy Rok obowiązkowo Białka. Może w końcu Kasprowy? Na skitury pewno czasu zabraknie. Może Harenda, wszak tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 My w Szaflarach. Nowy Rok obowiązkowo Białka. Może w końcu Kasprowy? Na skitury pewno czasu zabraknie. Może Harenda, wszak tam nie byłem. Daj znać jak będziesz, pewnie będziemy gdzieś w okolicach Jurgowa. p.s. Czy Harenda będzie chodzić o tej porze to wielka zawsze niewiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Daj znać jak będziesz, pewnie będziemy gdzieś w okolicach Jurgowa. p.s. Czy Harenda będzie chodzić o tej porze to wielka zawsze niewiadoma. Dam znać. Do Jurgowa też pewno trafię. Ostatnio jedna trasa zamknięta była, co nie znaczy, że się na nią nie wypuscilem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 W zeszłym roku 2 grudnia - nie cały, ale duża część. 18 XI w zeszłym roku choć tylko orczyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 18 XI w zeszłym roku choć tylko orczyk. Ale tego chyba nawet oni nie uznali za otwarcie, bo oficjalnie otwierali się 2 grudnia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ No, ale wyraźnie napisane PRZEDSEZONOWE. Oficjalnie sezon otwarli 2 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. PS. W sumie to o co ci chodzi? Ja piszę o tym kiedy jeździłem, 18 XI na tym nieszczęsnym orczyku, gdy nasniezali wszystko oprócz tego lodowego kartofliska z dziurami po stopach np. Dla mnie obleci. Ale rodzinki zwabionej reklama i walczącej o przezycie zwyczajnie było mi żal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę : https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Daj znać jak będziesz, pewnie będziemy gdzieś w okolicach Jurgowa. p.s. Czy Harenda będzie chodzić o tej porze to wielka zawsze niewiadoma. Dam znać. Do Jurgowa też pewno trafię. Ostatnio jedna trasa zamknięta była, co nie znaczy, że się na nią nie wypuscilem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 W zeszłym roku 2 grudnia - nie cały, ale duża część. 18 XI w zeszłym roku choć tylko orczyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 18 XI w zeszłym roku choć tylko orczyk. Ale tego chyba nawet oni nie uznali za otwarcie, bo oficjalnie otwierali się 2 grudnia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ No, ale wyraźnie napisane PRZEDSEZONOWE. Oficjalnie sezon otwarli 2 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. PS. W sumie to o co ci chodzi? Ja piszę o tym kiedy jeździłem, 18 XI na tym nieszczęsnym orczyku, gdy nasniezali wszystko oprócz tego lodowego kartofliska z dziurami po stopach np. Dla mnie obleci. Ale rodzinki zwabionej reklama i walczącej o przezycie zwyczajnie było mi żal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę : https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Uznali co gorsza chwalili się tym na fb. Lód i wielkie dziury, masakra. https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ No, ale wyraźnie napisane PRZEDSEZONOWE. Oficjalnie sezon otwarli 2 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. PS. W sumie to o co ci chodzi? Ja piszę o tym kiedy jeździłem, 18 XI na tym nieszczęsnym orczyku, gdy nasniezali wszystko oprócz tego lodowego kartofliska z dziurami po stopach np. Dla mnie obleci. Ale rodzinki zwabionej reklama i walczącej o przezycie zwyczajnie było mi żal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę : https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 https://www.zielenie...zon-narciarski/ No, ale wyraźnie napisane PRZEDSEZONOWE. Oficjalnie sezon otwarli 2 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. PS. W sumie to o co ci chodzi? Ja piszę o tym kiedy jeździłem, 18 XI na tym nieszczęsnym orczyku, gdy nasniezali wszystko oprócz tego lodowego kartofliska z dziurami po stopach np. Dla mnie obleci. Ale rodzinki zwabionej reklama i walczącej o przezycie zwyczajnie było mi żal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę : https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. PS. W sumie to o co ci chodzi? Ja piszę o tym kiedy jeździłem, 18 XI na tym nieszczęsnym orczyku, gdy nasniezali wszystko oprócz tego lodowego kartofliska z dziurami po stopach np. Dla mnie obleci. Ale rodzinki zwabionej reklama i walczącej o przezycie zwyczajnie było mi żal. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 ON otworzyli właśnie wtedy, przed sezonem. Tak samo Cerna Hora otwiera orczykiem Andel. 28 XI tam jeździłem. Ale poziom przygotowania niebo, a ziemia. Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę : https://www.zielenie...zon-narciarski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie, otworzyli 2 grudnia. Wcześniej chodzil tylko ten orczyk, Ale zgodnie z komunikatem z dnia 28 listopada ON otwarli 2 grudnia. Tutaj masz wszystko, bo już trochę tracę siłę :https://www.zielenie...zon-narciarski/ To było OFICJALNE otwarcie. Wcześniej otworzyli w ograniczonym zakresie. Chyba, że sugerujesz, że jeździłem tam nielegalnie jak w Małej Upie:-) PS. Czy jesteś pewien, że otworzyli wtedy czyli 2 grudnia całość? Pewno nie, bo ciebie tam wtedy nie było. Więc pogugluj. No i czemu deprecjonujesz orczyk? Kto chciał, ten jeździł, zachęcony reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Wg Zielenca otworzyli ON 2 grudnia. Wczesniej puscili tylko orczyk, pewnie ze wzgledow marketingowych, zebu ludzie klikali na fb. Uwazaj sobie co chcesz, mnie to powiewa. Sam Zieleniec podaje, ze otwarli sie 2 grudnia, chociaz oczywiscie mozesz uwazac inaczej. No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 No i tu się różnimy. Niezbyt pięknie, ale jednak. Ty klikasz, ja jeżdżę. Mi też to w sumie powiewa. I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Jakiej tajemnicy? Sam pisałeś, że piali o tym na fejsie, że są pierwsi w pl. Ty naprawdę uważasz, że ten orczyk nie działał. A może wydzielili go poza ON? PS. Przestań klikać. Zacznij jeździć. Z orczykiem, albo bez, dla mnie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 I z milosci do jezdzenia otwierasz ONy w tajemnicy przed ich wlascicielami. Do konca sie nie zorientowali, ze osrodek im juz dziala. Szacun, ten narod przetrwa. Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Winterpol - Zieleniec
WojtekM Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ale o co Ci chodzi bo nie kumam czego sie czepiasz? Przeciez sstar Ci napisal ze jedzil orczykiem, bo tylko to bylo otwarte? Chyba sam sobie orczyku nie wlaczyl? Przeciez wiekszosc osrodkow otwiera najpierw maly, dosniezany stok a glowne otwarcie jest nieco pozniej w weekend. Dokładnie to napisałem przecież. Oficjalne otwarcie ON Zieleniec było w sobotę 2 grudnia. Nie zaprzeczam, że wcześniej puścili rozruchowo/marketingowo jakiś talerzyk. Nie wiem więc o co ci chodzi teraz? Dokładnie właśnie to napisałem. ON Zieleniec oficjalnie utrzymuje, że otworzyli się 2 grudnia. Jeżeli ktoś twierdzi, że otworzyli się wcześniej, to nie wiem na jakiej podstawie. Musi wiedzieć widocznie coś więcej taka osoba od właścicieli Zieleńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć Dziwi mnie Wasz spokój. Problem czy dany ośrodek otworzono 2 12 czy 30 11 jest jednym z bardziej ważkich i należy go dokładnie rozkminić podobnie jak problem czy w tym roku otworzą 2 12 czy 4 12. Jest o co walczyć. Pozdrowienia Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 25 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
star Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja tylko skomentowalem ze kolega wojtek sie zwyczajnie czepia sstara ktory juz nie moze usiedziec w miejscu i czeka na snieg. Poza tym Mitek sam czesto drazysz temat i wkurzasz sie jak ktos sie Ciebie czepia. SStar byl na nartach w Zielencu przed glownym otwarciem, kupil karnet a Wojtek mu bezsensownie dogaduje. W spindlu w zeszlym roku otworzyli dwie trasy w srode, czwartek a w weekend bylo dopiero glowne z impreza otwarcie tez tylko na tych dwoch trasach. Dodam, że przesunięcie bywa 2 tygodniowe, a nie 2 dniowe, tak było w Cernej Horze i Zieleńcu i co więcej oprócz orczyka można było wyjechać kolejka na samą górę, co w przypadku CH dość mocno wyeksploatowalem. W Małej Upie też żadnego wyciągu nie wlaczalem a pohasalem sobie zawczasu;-) Piękne to były dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zieleniec zaczął śnieżyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad85 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak tam obecnie warunki w Zieleńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi