Joanna Sm Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 codziennie, od poniedziałku do soboty, po 2 sesje treningowe 3-4h, w tym dużo pływania od bandy do bandy, nie ma bardziej fascynującego sportu do trenowania Ale sami zmotywowani sportowcy z Was. Sąsiad namawia na wspólne treningi do ironman’a - a to tylko 20 godzin tygodniowo... i za Chiny nie dam rady Musiałabym zwariować, żeby na 4.00 codziennie wstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Ale sami zmotywowani sportowcy z Was. Sąsiad namawia na wspólne treningi do ironman’a - a to tylko 20 godzin tygodniowo... i za Chiny nie dam rady Musiałabym zwariować, żeby na 4.00 codziennie wstawać. Nie no, ja bym mógł wstać... Ale szybko bym się położył;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Ale sami zmotywowani sportowcy z Was. Sąsiad namawia na wspólne treningi do ironman’a - a to tylko 20 godzin tygodniowo... i za Chiny nie dam rady Musiałabym zwariować, żeby na 4.00 codziennie wstawać. Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Podczas treningów pływackich wpływ pogody jest mocno ograniczony Miałem kuzynów którzy chodzili do podstawówki "pływackiej" nie mieli za wiele czasu na pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Podczas treningów pływackich wpływ pogody jest mocno ograniczony Miałem kuzynów którzy chodzili do podstawówki "pływackiej" nie mieli za wiele czasu na pierdoły. Cześć No kolega to właśnie napisał. Dal mnie trening wyczynowy pływacki to "dewiacja". Trzeba mieć specjalną konstrukcje psychiczną. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Podczas treningów pływackich wpływ pogody jest mocno ograniczony Miałem kuzynów którzy chodzili do podstawówki "pływackiej" nie mieli za wiele czasu na pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Podczas treningów pływackich wpływ pogody jest mocno ograniczony Miałem kuzynów którzy chodzili do podstawówki "pływackiej" nie mieli za wiele czasu na pierdoły. Cześć No kolega to właśnie napisał. Dal mnie trening wyczynowy pływacki to "dewiacja". Trzeba mieć specjalną konstrukcje psychiczną. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Podczas treningów pływackich wpływ pogody jest mocno ograniczony Miałem kuzynów którzy chodzili do podstawówki "pływackiej" nie mieli za wiele czasu na pierdoły. Cześć No kolega to właśnie napisał. Dal mnie trening wyczynowy pływacki to "dewiacja". Trzeba mieć specjalną konstrukcje psychiczną. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Trenowałem pływanie w mniejszym zakresie, ale część młodszych ludzi przechodziła na w pełni zawodnicze trenowanie i widziałem jak to wygląda Chciałem po prostu zauważyć, że trenowanie narciarstwa może być odrobinę ciekawsze, bo jednak zmieniasz miejsca treningów, trasy, podróżujesz i jesteś na powietrzu, a trenując pływanie większość czasu spędzasz na kilku basenach z głową pod wodą Zaletą pływania na pewno są bardzo niskie koszty w porównaniu do narciarstwa. Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Plywak Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Jest ciekawsze i nie jest. Bo na lodowcu raczej zajęć na uczelni nie zrobisz. Siedzisz na zadupiu i skupiasz się na treningu. Dodaj do tego koszty utrzymania. Mówię o sytuacji Polaków a nie Tyrolczyka. Co do kosztów pływania to nie wiem jak jest. Gdyby wyjść od komercyjnego wejścia na basen (10 zł/h) i uwzględnić, że na torze są dwie osoby to chyba tanio nie jest. Mnie wychodzi, że 20 zł/godz to minimum i ktoś tę kasę musi dać. Do kosztu basenu trzeba by dodać etat trenera, dodatkowe żarcie wyjazdy na zawody i zgrupowania. Pozdro Wiesiek Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek
Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wyobraź sobie, że codziennie jeździsz góra dół w hali na Litwie, 2 razy dziennie po 3 godziny, 5-6 razy w tygodniu, czasami jedziecie na zgrupowanie do hali do Niemiec, a w sezonie trenujecie na stoku nr 1 w Białce. Ważny elementem treningu jest, że każdy gigant, slalom itd. jest ustawiony dokładnie tak samo. Stoki mają to samo nachylenie, szerokość, na środku masz narysowaną kreskę po której masz jechać, a po bokach linki ograniczające poza które nie możesz wyjechać. Tak mniej więcej wygląda pływanie. Co do kosztów: - sprzęt: porównaj koszt kilku par slipów, okularków, czepków, klapek, ręczników do kilku par nart, butów, kask, ubiór narciarski. - miejsce do treningu: koszt wynajmu basenu do koszt karnetu, wynajmu stoku, tyczek - trener: tu może być podobnie, ale nie wiem czy utrzymanie trenera narciarskiego nie będzie droższe, ze względu na to, ze potrzebuje droższego sprzętu i karnetu narciarskiego. Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek
star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Być może tego zbyt jasno nie napisałem dobrą stroną pływania jest to, że można trenować i studiować. Nawet na poziomie olimpijskim. Z nartami jest zdecydowanie gorzej bo w górach nie ma uniwersytetów. Myślę, że w mniejszym stopniu dewastuje też organizm. Oczywiście też uważam, że pływanie to durny sport. W kwestii kosztów to przyznam się, że myślałem, że na ten jeden orczyk przy którym się trenuje to są jakieś klubowe tanie karnety. Albo chociaż sezonówki. Natomiast gołym okiem widać, że narty muszą być droższe. Napisałem o pływaniu, że tanio nie jest. A nie, że jest droższe od narciarstwa. Pozdro Wiesiek Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Kumpel pływak z kontuzja, a jakże. Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Na pewnym poziomie każdy sport rujnuje. Nie mniej jednak nie zabijesz się, co najwyżej będą degeneracje stawów barkowych. W nartach wypadki są czasem makabryczne. W Otylka miała zakażenie bakteryjne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi