star Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 No wreszcie, niemal po 100 latach oczekiwania... 100 lat samotności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Zaczyna się Świątkomania, od dziś kolejna dyscyplina na której Polacy znają się najlepiej . Postuluję, w każdej gminie kort tenisowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wszyscy już kupili biegówki, teraz wszyscy kupią rakiety. Na zdrowie ! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Gratulacje dla Igi. I trzymam kciuki za następne sukcesy. Dziś "świątkujemy" (nie moje ale pasuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Zaczyna się Świątkomania, od dziś kolejna dyscyplina na której Polacy znają się najlepiej . Postuluję, w każdej gminie kort tenisowy . Trwa już od pewnego czasu, mała próbka znaffców z forum tenisowego,ok miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Zaczyna się Świątkomania, od dziś kolejna dyscyplina na której Polacy znają się najlepiej . Postuluję, w każdej gminie kort tenisowy . Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Jest progres. Kup rakietę. Zacznij doradzać. Ja już mam. Doradzić komuś? Może też być tenis stołowy. Mam rakietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wspaniały sukces młodej polskiej sportsmenki. Z niesmakiem jednak tu i ówdzie czytam jak w ciągu jednego dnia umniejszono osiągnięcia Isi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Trwa już od pewnego czasu, mała próbka znaffców z forum tenisowego,ok miesiąc temu z1.PNGz2.PNG Dobre. To ja jestem już expert. Kilka dni temu przewidziałem że Iga wygra. Dowód w historii :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wspaniały sukces młodej polskiej sportsmenki. Z niesmakiem jednak tu i ówdzie czytam jak w ciągu jednego dnia umniejszono osiągnięcia Isi... Na szczęście Iga tego nie robi. Szacun. Podkreśla klasę Agi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Powiem Wam że to jest cudowne, w tak młodym wieku wejść na szczyt. Energia i praca. Ja jestem wzruszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Powiem Wam że to jest cudowne, w tak młodym wieku wejść na szczyt. Energia i praca. Ja jestem wzruszony. Fakthttps://www.sport.pl...tml#s=BoxOpImg3 PS oprócz trenera i psychologa, ojca i siostry, kto tworzy jej team na fotce? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Zaczyna się Świątkomania, od dziś kolejna dyscyplina na której Polacy znają się najlepiej . Postuluję, w każdej gminie kort tenisowy . Nic głupiego. Te wybudowane za czasów Fibaka w większości nadal działają. A to już niedlugo 50 lat. Czas na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Fakthttps://www.sport.pl...tml#s=BoxOpImg3 PS oprócz trenera i psychologa, ojca i siostry, kto tworzy jej team na fotce? Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim I w piłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Można być też leśnym dziadkiem z prywatnych funduszy , wystarczy tylko odpowiednio ogłupić rodziców a brak trenerów z poza układu w zupełności wystarcza by interes się kręcił. Ten trener Igi na oko to chyba niewiele starszy od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Już próbują... Ale jakoś, jak zwykle, słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 . Odpowiedź:https://sportowefakt...al-tez-ige-swia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. W Stanach taki system jest powszechny - to Rodzice (przez duze R) wykladaja pieniadze, spedzaja niebywala ilosc czasu na turniejach i podrozach . Kupuja sprzet, placa za np lodowisko do hokeja itp itd Dopiero od College mozna dostac stypendia , ale nie mozna byc sponsorowanym - chyba, ze po szkole sredniej przechodzi sie na zawodowstwo.. Tak wiec, mam nadzieje, ze nikt nie podciagnie sie pod sukces Rodziny Swiatkow.. i mam nadzieje, ze pani Iga nie zmanieruje sie (chociaz przeblyski takiego zachowania mozna zauwazyc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Zaczyna się Świątkomania, od dziś kolejna dyscyplina na której Polacy znają się najlepiej . Postuluję, w każdej gminie kort tenisowy . Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Jest progres. Kup rakietę. Zacznij doradzać. Ja już mam. Doradzić komuś? Może też być tenis stołowy. Mam rakietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wspaniały sukces młodej polskiej sportsmenki. Z niesmakiem jednak tu i ówdzie czytam jak w ciągu jednego dnia umniejszono osiągnięcia Isi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Trwa już od pewnego czasu, mała próbka znaffców z forum tenisowego,ok miesiąc temu z1.PNGz2.PNG Dobre. To ja jestem już expert. Kilka dni temu przewidziałem że Iga wygra. Dowód w historii :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wspaniały sukces młodej polskiej sportsmenki. Z niesmakiem jednak tu i ówdzie czytam jak w ciągu jednego dnia umniejszono osiągnięcia Isi... Na szczęście Iga tego nie robi. Szacun. Podkreśla klasę Agi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Powiem Wam że to jest cudowne, w tak młodym wieku wejść na szczyt. Energia i praca. Ja jestem wzruszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Powiem Wam że to jest cudowne, w tak młodym wieku wejść na szczyt. Energia i praca. Ja jestem wzruszony. Fakthttps://www.sport.pl...tml#s=BoxOpImg3 PS oprócz trenera i psychologa, ojca i siostry, kto tworzy jej team na fotce? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Zaczyna się Świątkomania, od dziś kolejna dyscyplina na której Polacy znają się najlepiej . Postuluję, w każdej gminie kort tenisowy . Nic głupiego. Te wybudowane za czasów Fibaka w większości nadal działają. A to już niedlugo 50 lat. Czas na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Fakthttps://www.sport.pl...tml#s=BoxOpImg3 PS oprócz trenera i psychologa, ojca i siostry, kto tworzy jej team na fotce? Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim I w piłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Można być też leśnym dziadkiem z prywatnych funduszy , wystarczy tylko odpowiednio ogłupić rodziców a brak trenerów z poza układu w zupełności wystarcza by interes się kręcił. Ten trener Igi na oko to chyba niewiele starszy od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Już próbują... Ale jakoś, jak zwykle, słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 . Odpowiedź:https://sportowefakt...al-tez-ige-swia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. W Stanach taki system jest powszechny - to Rodzice (przez duze R) wykladaja pieniadze, spedzaja niebywala ilosc czasu na turniejach i podrozach . Kupuja sprzet, placa za np lodowisko do hokeja itp itd Dopiero od College mozna dostac stypendia , ale nie mozna byc sponsorowanym - chyba, ze po szkole sredniej przechodzi sie na zawodowstwo.. Tak wiec, mam nadzieje, ze nikt nie podciagnie sie pod sukces Rodziny Swiatkow.. i mam nadzieje, ze pani Iga nie zmanieruje sie (chociaz przeblyski takiego zachowania mozna zauwazyc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim I w piłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Można być też leśnym dziadkiem z prywatnych funduszy , wystarczy tylko odpowiednio ogłupić rodziców a brak trenerów z poza układu w zupełności wystarcza by interes się kręcił. Ten trener Igi na oko to chyba niewiele starszy od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Już próbują... Ale jakoś, jak zwykle, słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 . Odpowiedź:https://sportowefakt...al-tez-ige-swia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. W Stanach taki system jest powszechny - to Rodzice (przez duze R) wykladaja pieniadze, spedzaja niebywala ilosc czasu na turniejach i podrozach . Kupuja sprzet, placa za np lodowisko do hokeja itp itd Dopiero od College mozna dostac stypendia , ale nie mozna byc sponsorowanym - chyba, ze po szkole sredniej przechodzi sie na zawodowstwo.. Tak wiec, mam nadzieje, ze nikt nie podciagnie sie pod sukces Rodziny Swiatkow.. i mam nadzieje, ze pani Iga nie zmanieruje sie (chociaz przeblyski takiego zachowania mozna zauwazyc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Co to za sztab, sami młodzi ludzie a gdzie leśnie dziadki? Już wiem, siedzą w narciarstwie alpejskim nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Można być też leśnym dziadkiem z prywatnych funduszy , wystarczy tylko odpowiednio ogłupić rodziców a brak trenerów z poza układu w zupełności wystarcza by interes się kręcił. Ten trener Igi na oko to chyba niewiele starszy od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Już próbują... Ale jakoś, jak zwykle, słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 . Odpowiedź:https://sportowefakt...al-tez-ige-swia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. W Stanach taki system jest powszechny - to Rodzice (przez duze R) wykladaja pieniadze, spedzaja niebywala ilosc czasu na turniejach i podrozach . Kupuja sprzet, placa za np lodowisko do hokeja itp itd Dopiero od College mozna dostac stypendia , ale nie mozna byc sponsorowanym - chyba, ze po szkole sredniej przechodzi sie na zawodowstwo.. Tak wiec, mam nadzieje, ze nikt nie podciagnie sie pod sukces Rodziny Swiatkow.. i mam nadzieje, ze pani Iga nie zmanieruje sie (chociaz przeblyski takiego zachowania mozna zauwazyc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Można być też leśnym dziadkiem z prywatnych funduszy , wystarczy tylko odpowiednio ogłupić rodziców a brak trenerów z poza układu w zupełności wystarcza by interes się kręcił. Ten trener Igi na oko to chyba niewiele starszy od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Już próbują... Ale jakoś, jak zwykle, słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 . Odpowiedź:https://sportowefakt...al-tez-ige-swia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. W Stanach taki system jest powszechny - to Rodzice (przez duze R) wykladaja pieniadze, spedzaja niebywala ilosc czasu na turniejach i podrozach . Kupuja sprzet, placa za np lodowisko do hokeja itp itd Dopiero od College mozna dostac stypendia , ale nie mozna byc sponsorowanym - chyba, ze po szkole sredniej przechodzi sie na zawodowstwo.. Tak wiec, mam nadzieje, ze nikt nie podciagnie sie pod sukces Rodziny Swiatkow.. i mam nadzieje, ze pani Iga nie zmanieruje sie (chociaz przeblyski takiego zachowania mozna zauwazyc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek
mig Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 nie ma dziadków, bo oni ekipę z pieniędzy prywatnych i sponsorów utrzymują. Ale jest sukces, to zaraz jakiś obatel będzie się chciał podczepić Już próbują... Ale jakoś, jak zwykle, słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 . Odpowiedź:https://sportowefakt...al-tez-ige-swia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Wydaje mi się, że zaczynają dorastać zawodnicy/pokolenie wychowane przez trenerów/szkólki za środki prywatne (po przerwie między państwowe, a później zupełnej pustce). Dodatkowo internet/dostęp do informacji powoli eliminuje gorszych trenerów/szkółki, a promuje lepszych/lepsze. Teraz liczę, że kluby i dziadki z związków (przepraszam za generalizowanie = wiem, że działają też ludzie z powołania) zostaną zmuszeni do profesjonalizacji. W Stanach taki system jest powszechny - to Rodzice (przez duze R) wykladaja pieniadze, spedzaja niebywala ilosc czasu na turniejach i podrozach . Kupuja sprzet, placa za np lodowisko do hokeja itp itd Dopiero od College mozna dostac stypendia , ale nie mozna byc sponsorowanym - chyba, ze po szkole sredniej przechodzi sie na zawodowstwo.. Tak wiec, mam nadzieje, ze nikt nie podciagnie sie pod sukces Rodziny Swiatkow.. i mam nadzieje, ze pani Iga nie zmanieruje sie (chociaz przeblyski takiego zachowania mozna zauwazyc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Iga Swiatek
jan koval Napisano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Jak Jan założył ten wątek, to widząc temat sądziłem, że chodzi o jakąś nową narciarkę. Z żalem doczytałem, że to tylko nudny tenis. A dziś sprawdzałem na bieżąco wyniki Yep - a za kilka tygdoni bedziesz udzielac rad, jak sie przygotowac do Wielkiego Szlema w przyszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 11 Października 2020 Udostępnij Napisano 11 Października 2020 I kolejny sukces, tym razem szachy: Jan Krzysztof Duda pokonał aktualnego mistrza świata - Magnusa Carlsena. Brawo. Przemyciłem link;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi