grimson Napisano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Puchatek nie wytrzymał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Szklarska otrzymuje teraz dostawę białego. Musi naprawdę dluuugo padać żeby znowu uruchomili wyciągi. Puchatek na kamerze poległ, nie ma za bardzo co zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Reasumpcja Puchatka: start 13.01.2022. Śnieżynka otwiera się 15.01.2022. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Akurat na ferie. Ale Lola pewnie pod koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 12 minut temu, brachol napisał: Akurat na ferie. Ale Lola pewnie pod koniec lutego. Jak spadnie metr białego to otworzą Lolę. Od kilku dni naśnieżali Śnieżynkę. Trzeba będzie czekać na info od skiturowców, jaki jest stan Loli. Jestem pewien, że zabieliło się, mimo to dalej wystają krzaczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Jak zrealizuje się prognoza, to 17 stycznia zapowiada się śnieżny armagedon w Szklarskiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 Dziś Śnieżynka odpalona, w końcu na górnej kamerze pojawili się narciarze. Ktoś dziś jest w Szklarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Ktoś coś ostatnio w Szklarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Ludzi jak mrówków w Szklarskiej. Jak sprawdzi się prognoza, to odpalą Lolę, bo zapowiadana jest ostra dostawa białego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Potwierdzenie ze Szklarskiej, z samego źródła: jak tylko spadnie białe to odpalają Lolę. Następnie w planach uruchomienie Hali Szrenickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Wczoraj jak patrzyłem na Karkonosz to tłoku nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Sniezynka jest spoko. Fajnie zroznicowana. Bylem raz i zapadla mi w pamieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 1 minutę temu, nikon255 napisał: Sniezynka jest spoko. Fajnie zroznicowana. Bylem raz i zapadla mi w pamieci. Końcówka Śnieżynki hardcorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 21 minut temu, brachol napisał: Wczoraj jak patrzyłem na Karkonosz to tłoku nie było. Też patrzyłem, wszystko idzie na bieżąco., kolejek brak. Sam jestem zdziwiony, bo wystartowały ferie w dolnośląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 40 minut temu, grimson napisał: Końcówka Śnieżynki hardcorowa Mówisz o Puchatku 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 42 minuty temu, grimson napisał: Też patrzyłem, wszystko idzie na bieżąco., kolejek brak. Sam jestem zdziwiony, bo wystartowały ferie w dolnośląskim. Trzeba wziąć pod uwagę, że całkiem sporo osób może przebywać na izolacji/kwarantannie. Jakby odpalili Lolę to może wyskoczę na jeden dzionek. Edytowane 1 Lutego 2022 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Teraz, brachol napisał: Mówisz o Puchatku 🙂 Tak, miałem na myśli Puchatka. Korci mnie, żeby może w kolejnym tyg wbić do Szklarskiej. Jak otworzą w międzyczasie Lole to już będzie elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 3 minuty temu, brachol napisał: Trzeba wziąć pod uwagę, że całkiem sporo osób może przebywać na izolacji/kwarantannie. Jakby odpalili Lolę to może wyskoczę na jeden dzionek. Trzeba poczekać, myśle ze jak dalej będzie padać białe to za 1-2 tyg max odpala Lole. Wtedy kolejka do Karkonosza gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 1 minutę temu, grimson napisał: Trzeba poczekać, myśle ze jak dalej będzie padać białe to za 1-2 tyg max odpala Lole. Wtedy kolejka do Karkonosza gwarantowana. Zapowiadają opady w najbliższych dniach. Zobaczymy co wyjdzie w prognoz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Teraz już się trochę przytkało na Karkonoszu. Widać teraz dłużej się śpi w Szklarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 przymierzam się do jednodniówki w najbliższy czwartek lub piątek 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 5 minut temu, Kaem napisał: przymierzam się do jednodniówki w najbliższy czwartek lub piątek 😄 Elegancko, napisz potem relację jaki warun. Wydaje się, że najmniejsze tłumy do Karkonosza są do godz 12, po hejnale robią się mini kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Informacja z pierwszej ręki. Na dniach spadło 20cm białego. Jak spadnie drugie tyle to otwierają Lolę, która już jest ratrakowana. Zostaje trzymać kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Czekałem na takie info Biorę się z klepanie noclegu na początek ferii łódzkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 8 minut temu, Robur82 napisał: Czekałem na takie info Biorę się z klepanie noclegu na początek ferii łódzkich Na kamerce zjeżdzają Lolą - na nielegalu, bo trasa oficjalnie jeszcze zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi