star Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Ja Ci dam. Patrzę na ogólna prognozę pogody, żadne tam modele. Top model. Rzeczywiście coś tam ma z nieba lecieć jutro deszcz że śniegiem. Wyżej pewno śnieg. Będę raportował. Od jutra opodal, Karpacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Top model. Rzeczywiście coś tam ma z nieba lecieć jutro deszcz że śniegiem. Wyżej pewno śnieg. Będę raportował. Od jutra opodal, Karpacz... Elegancko. Off piste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Elegancko. Off piste? Chyba w weekend skitury, w pon spróbuje wjechać kanapa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Chyba w weekend skitury, w pon spróbuje wjechać kanapa:-) Pachnie mi tu Śnieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Pachnie mi tu Śnieżka. nie jestem ambitny, pan mnie z kimś myli, ze Śnieżki raz zjechałem, poniekąd przypadkiem, kusi mnie równia ale ma wiać, zobaczymy, złotówka tez się przyda, tym bardziej ze zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... grimson Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Znajomek pochodził teraz po terenie Ski Areny. Krzaczory na Loli wysokie na Ok 50-75cm, na FISie krzaczory wyższe jak na Loli. Tylko Puchatek w miarę ogarnięty i bez krzaków. Potem nie ma co się dziwić ze Szklarska odpala te lepsze trasy jak spadnie metr śniegu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 26 Października 2021 Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Widziałem kiedyś komentarz na YT, że nie ma twardziela co zjedzie ze Ściany na krechę. Szukałem, szukałem i znalazłem takie coś. Nie jest to cała cała trasa, najciekawszy początek niestety pominięty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Zabieliło się na Loli: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Taką zacną glebę wypatrzyłem na FIS na YT: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Cześć Dobre Grimson, oba filmiki bardzo dobre. Dawaj więcej takich debili. 🙂 Pozdro serdeczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Ze stary już jestem na takie emocje, zwłaszcza te na 1 filmie 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 4 godziny temu, S.N. napisał: Ze stary już jestem na takie emocje, zwłaszcza te na 1 filmie 🤔 Wincyj emocji jest w materiale z Solden, ten sam autor co zjazd na krechę ze Ściany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 5 godzin temu, grimson napisał: Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Czego Tobie, sobie i wielu innym życzę. Och, jak ja kocham ten trawers na górze , qrde jeszcze mnie ciarki przechodzą po bodaj 4 latach 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 21 godzin temu, grimson napisał: Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Dla mnie to bez znaczenia. Ważne by nie gonili na zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 5 godzin temu, star napisał: Dla mnie to bez znaczenia. Ważne by nie gonili na zamkniętym. Tam jak już się puścisz w dol to nie ma bata, nie dogonią 😬 Edytowane 19 Listopada 2021 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Przy wczorajszej pogodzie perfekcyjnie widziałem Śnieżkę, Labski Szczyt oraz Szrenicę z A4 zaraz za Wrocławiem. Całe pasmo już biale, co dobrze rokuje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Przy wczorajszej pogodzie perfekcyjnie widziałem Śnieżkę, Labski Szczyt oraz Szrenicę z A4 zaraz za Wrocławiem. Całe pasmo już biale, co dobrze rokuje 🙂 Śniegu jest niewiele i dopiero powyżej 900-1000m n.p.m. co widzę z okna, ale w ciągu tygodnia powinno już trochę go spaść. Wygląda na to, że zima zawita w polskie góry bez opóźnień. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 W dniu 24.11.2021 o 12:57, Ziemowit1 napisał: Śniegu jest niewiele i dopiero powyżej 900-1000m n.p.m. co widzę z okna, ale w ciągu tygodnia powinno już trochę go spaść. Wygląda na to, że zima zawita w polskie góry bez opóźnień. Zazdraszczam że masz tak blisko do Szklarskiej. Ja autem muszę cisnąć 230km w jedną stronę. Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, grimson napisał: Zazdraszczam że masz tak blisko do Szklarskiej. Ja autem muszę cisnąć 230km w jedną stronę. Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 Ja się tu urodziłem i po wielu latach tu wróciłem. Chociaż marzy mi się mieszkanie w Mieming, tam gdzie kiedyś kręcono serial "Doktor z alpejskiej wioski". 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 I w Szklarskiej się zabielilo, tylko ze z naturalnego opadu. Świetna kamerka z widokiem na Lole ktoś mądry przestawił i pokazuje teraz skałki… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) 39 minut temu, grimson napisał: I w Szklarskiej się zabielilo, tylko ze z naturalnego opadu. Świetna kamerka z widokiem na Lole ktoś mądry przestawił i pokazuje teraz skałki… To na razie jest malutko. Nie tylko w Sudetach, ale i w całej Polsce ma mocniej sypnąć. Jak policzysz to 70cm w porywach do 85cm spadnie - o ile te prognozy się utrzymają. Takiego początku Grudnia to ja nie pamiętam od bardzo wielu lat. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ziemowit1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Parę razy się człowiek w Grudniu zastanawiał, czy może na razie odpuścić sobie zimowe opony bo jest przecież tak ciepło, a w prognozach pogody nie widać grama nadziei. Ciekawe, co jest przyczyną prócz La Nina takiej zmiany. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 37 minut temu, Ziemowit1 napisał: To na razie jest malutko. Nie tylko w Sudetach, ale i w całej Polsce ma mocniej sypnąć. Jak policzysz to 70cm w porywach do 85cm spadnie - o ile te prognozy się utrzymają. Takiego początku Grudnia to ja nie pamiętam od bardzo wielu lat. To może być grubo w Szklarskiej, jak w 01.2019 spadł metr śniegu to otworzyli Ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 25.11.2021 o 20:02, grimson napisał: Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 Warto, żeby jeszcze anteny RTV wyłączyli. Edytowane 27 Listopada 2021 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Dalej Strona 54 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
grimson Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Chyba w weekend skitury, w pon spróbuje wjechać kanapa:-) Pachnie mi tu Śnieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Pachnie mi tu Śnieżka. nie jestem ambitny, pan mnie z kimś myli, ze Śnieżki raz zjechałem, poniekąd przypadkiem, kusi mnie równia ale ma wiać, zobaczymy, złotówka tez się przyda, tym bardziej ze zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... grimson Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Znajomek pochodził teraz po terenie Ski Areny. Krzaczory na Loli wysokie na Ok 50-75cm, na FISie krzaczory wyższe jak na Loli. Tylko Puchatek w miarę ogarnięty i bez krzaków. Potem nie ma co się dziwić ze Szklarska odpala te lepsze trasy jak spadnie metr śniegu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 26 Października 2021 Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Widziałem kiedyś komentarz na YT, że nie ma twardziela co zjedzie ze Ściany na krechę. Szukałem, szukałem i znalazłem takie coś. Nie jest to cała cała trasa, najciekawszy początek niestety pominięty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Zabieliło się na Loli: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Taką zacną glebę wypatrzyłem na FIS na YT: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Cześć Dobre Grimson, oba filmiki bardzo dobre. Dawaj więcej takich debili. 🙂 Pozdro serdeczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Ze stary już jestem na takie emocje, zwłaszcza te na 1 filmie 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 4 godziny temu, S.N. napisał: Ze stary już jestem na takie emocje, zwłaszcza te na 1 filmie 🤔 Wincyj emocji jest w materiale z Solden, ten sam autor co zjazd na krechę ze Ściany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 5 godzin temu, grimson napisał: Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Czego Tobie, sobie i wielu innym życzę. Och, jak ja kocham ten trawers na górze , qrde jeszcze mnie ciarki przechodzą po bodaj 4 latach 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 21 godzin temu, grimson napisał: Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Dla mnie to bez znaczenia. Ważne by nie gonili na zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 5 godzin temu, star napisał: Dla mnie to bez znaczenia. Ważne by nie gonili na zamkniętym. Tam jak już się puścisz w dol to nie ma bata, nie dogonią 😬 Edytowane 19 Listopada 2021 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Przy wczorajszej pogodzie perfekcyjnie widziałem Śnieżkę, Labski Szczyt oraz Szrenicę z A4 zaraz za Wrocławiem. Całe pasmo już biale, co dobrze rokuje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Przy wczorajszej pogodzie perfekcyjnie widziałem Śnieżkę, Labski Szczyt oraz Szrenicę z A4 zaraz za Wrocławiem. Całe pasmo już biale, co dobrze rokuje 🙂 Śniegu jest niewiele i dopiero powyżej 900-1000m n.p.m. co widzę z okna, ale w ciągu tygodnia powinno już trochę go spaść. Wygląda na to, że zima zawita w polskie góry bez opóźnień. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 W dniu 24.11.2021 o 12:57, Ziemowit1 napisał: Śniegu jest niewiele i dopiero powyżej 900-1000m n.p.m. co widzę z okna, ale w ciągu tygodnia powinno już trochę go spaść. Wygląda na to, że zima zawita w polskie góry bez opóźnień. Zazdraszczam że masz tak blisko do Szklarskiej. Ja autem muszę cisnąć 230km w jedną stronę. Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, grimson napisał: Zazdraszczam że masz tak blisko do Szklarskiej. Ja autem muszę cisnąć 230km w jedną stronę. Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 Ja się tu urodziłem i po wielu latach tu wróciłem. Chociaż marzy mi się mieszkanie w Mieming, tam gdzie kiedyś kręcono serial "Doktor z alpejskiej wioski". 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 I w Szklarskiej się zabielilo, tylko ze z naturalnego opadu. Świetna kamerka z widokiem na Lole ktoś mądry przestawił i pokazuje teraz skałki… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) 39 minut temu, grimson napisał: I w Szklarskiej się zabielilo, tylko ze z naturalnego opadu. Świetna kamerka z widokiem na Lole ktoś mądry przestawił i pokazuje teraz skałki… To na razie jest malutko. Nie tylko w Sudetach, ale i w całej Polsce ma mocniej sypnąć. Jak policzysz to 70cm w porywach do 85cm spadnie - o ile te prognozy się utrzymają. Takiego początku Grudnia to ja nie pamiętam od bardzo wielu lat. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ziemowit1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Parę razy się człowiek w Grudniu zastanawiał, czy może na razie odpuścić sobie zimowe opony bo jest przecież tak ciepło, a w prognozach pogody nie widać grama nadziei. Ciekawe, co jest przyczyną prócz La Nina takiej zmiany. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 37 minut temu, Ziemowit1 napisał: To na razie jest malutko. Nie tylko w Sudetach, ale i w całej Polsce ma mocniej sypnąć. Jak policzysz to 70cm w porywach do 85cm spadnie - o ile te prognozy się utrzymają. Takiego początku Grudnia to ja nie pamiętam od bardzo wielu lat. To może być grubo w Szklarskiej, jak w 01.2019 spadł metr śniegu to otworzyli Ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 25.11.2021 o 20:02, grimson napisał: Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 Warto, żeby jeszcze anteny RTV wyłączyli. Edytowane 27 Listopada 2021 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Dalej Strona 54 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
grimson Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Znajomek pochodził teraz po terenie Ski Areny. Krzaczory na Loli wysokie na Ok 50-75cm, na FISie krzaczory wyższe jak na Loli. Tylko Puchatek w miarę ogarnięty i bez krzaków. Potem nie ma co się dziwić ze Szklarska odpala te lepsze trasy jak spadnie metr śniegu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Października 2021 Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Widziałem kiedyś komentarz na YT, że nie ma twardziela co zjedzie ze Ściany na krechę. Szukałem, szukałem i znalazłem takie coś. Nie jest to cała cała trasa, najciekawszy początek niestety pominięty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Zabieliło się na Loli: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Taką zacną glebę wypatrzyłem na FIS na YT: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Cześć Dobre Grimson, oba filmiki bardzo dobre. Dawaj więcej takich debili. 🙂 Pozdro serdeczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Ze stary już jestem na takie emocje, zwłaszcza te na 1 filmie 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 4 godziny temu, S.N. napisał: Ze stary już jestem na takie emocje, zwłaszcza te na 1 filmie 🤔 Wincyj emocji jest w materiale z Solden, ten sam autor co zjazd na krechę ze Ściany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 5 godzin temu, grimson napisał: Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Czego Tobie, sobie i wielu innym życzę. Och, jak ja kocham ten trawers na górze , qrde jeszcze mnie ciarki przechodzą po bodaj 4 latach 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 21 godzin temu, grimson napisał: Czyżby otworzyli FIS? https://wideo.wp.pl/nawet-dwa-metry-sniegu-synoptyk-imgw-o-pogodzie-w-styczniu-6706083162662529v Dla mnie to bez znaczenia. Ważne by nie gonili na zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 5 godzin temu, star napisał: Dla mnie to bez znaczenia. Ważne by nie gonili na zamkniętym. Tam jak już się puścisz w dol to nie ma bata, nie dogonią 😬 Edytowane 19 Listopada 2021 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Przy wczorajszej pogodzie perfekcyjnie widziałem Śnieżkę, Labski Szczyt oraz Szrenicę z A4 zaraz za Wrocławiem. Całe pasmo już biale, co dobrze rokuje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Przy wczorajszej pogodzie perfekcyjnie widziałem Śnieżkę, Labski Szczyt oraz Szrenicę z A4 zaraz za Wrocławiem. Całe pasmo już biale, co dobrze rokuje 🙂 Śniegu jest niewiele i dopiero powyżej 900-1000m n.p.m. co widzę z okna, ale w ciągu tygodnia powinno już trochę go spaść. Wygląda na to, że zima zawita w polskie góry bez opóźnień. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 W dniu 24.11.2021 o 12:57, Ziemowit1 napisał: Śniegu jest niewiele i dopiero powyżej 900-1000m n.p.m. co widzę z okna, ale w ciągu tygodnia powinno już trochę go spaść. Wygląda na to, że zima zawita w polskie góry bez opóźnień. Zazdraszczam że masz tak blisko do Szklarskiej. Ja autem muszę cisnąć 230km w jedną stronę. Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, grimson napisał: Zazdraszczam że masz tak blisko do Szklarskiej. Ja autem muszę cisnąć 230km w jedną stronę. Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 Ja się tu urodziłem i po wielu latach tu wróciłem. Chociaż marzy mi się mieszkanie w Mieming, tam gdzie kiedyś kręcono serial "Doktor z alpejskiej wioski". 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 I w Szklarskiej się zabielilo, tylko ze z naturalnego opadu. Świetna kamerka z widokiem na Lole ktoś mądry przestawił i pokazuje teraz skałki… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) 39 minut temu, grimson napisał: I w Szklarskiej się zabielilo, tylko ze z naturalnego opadu. Świetna kamerka z widokiem na Lole ktoś mądry przestawił i pokazuje teraz skałki… To na razie jest malutko. Nie tylko w Sudetach, ale i w całej Polsce ma mocniej sypnąć. Jak policzysz to 70cm w porywach do 85cm spadnie - o ile te prognozy się utrzymają. Takiego początku Grudnia to ja nie pamiętam od bardzo wielu lat. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ziemowit1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Parę razy się człowiek w Grudniu zastanawiał, czy może na razie odpuścić sobie zimowe opony bo jest przecież tak ciepło, a w prognozach pogody nie widać grama nadziei. Ciekawe, co jest przyczyną prócz La Nina takiej zmiany. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 37 minut temu, Ziemowit1 napisał: To na razie jest malutko. Nie tylko w Sudetach, ale i w całej Polsce ma mocniej sypnąć. Jak policzysz to 70cm w porywach do 85cm spadnie - o ile te prognozy się utrzymają. Takiego początku Grudnia to ja nie pamiętam od bardzo wielu lat. To może być grubo w Szklarskiej, jak w 01.2019 spadł metr śniegu to otworzyli Ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 25.11.2021 o 20:02, grimson napisał: Co prawda z moich okolic widać szczyty w Karkonoszach z..wierzchołka masztu w Mikstacie, ale to tylko przy dobrej pogodzie i uzyskaniu pozwolenia na wejście 😀 Warto, żeby jeszcze anteny RTV wyłączyli. Edytowane 27 Listopada 2021 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi