MarioJ Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 10 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Jak trasa jest przygotowywana to bym po niej nie chodził ani nie jeździł - niszczy się pracę przygotowujących. Pozdro Tu wyjątkowo obronię Starka. Karkonosze są małe, śniegu mało. Góry są dla wszystkich. Jak narciarz idzie z boku trasy, zjeżdża z boku trasy, to myślę że szkoda jest akceptowalna. A te trasy to jednak idealny sposób żeby wejść na Szrenicę. A to chyba jeszcze nie jest taki moment, że trasy są robione pod otwarcie na kolejny dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Cześć Ale Mario, każdy robi co chce - akurat Star niech działa jak najbardziej ryzykowanie - on i tak ma wszystko i wszystkich w dupie. Ja tylko piszę jak jest. Jak trasa jest zamknięta to naprawdę nie dla zabawy. Samemu zdarzyło mi się kiedyś dostać za to solidny opierdol od kolegi odpowiedzialnego za te sprawy, bo też myślałem, że jak sobie raz zjadę to nie robi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi