Skocz do zawartości

Ski Arena Szrenica

Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, brachol napisał:

Szklarska w ogóle zapchana, znajomi byli w niedzielę to wszędzie pełno ludzi, na szlakach, na Puchatku, a w Jakuszycach to w ogóle tłumy. Po czeskiej stronie niewiele lepiej. Taki okres.

Jestem teraz w Karpaczu na Kopie, ludzi w pien. Fotki wrzucę do wątku z Karpaczem.

20 godzin temu, Marcos73 napisał:

Jeszcze 3 dni 😉

pozdro

Byłem w czwartek i piątek, ale w Jakuszycach, w czwartek ludzi niezbyt wiele (w Szklarskiej padał deszcze i to pewnie z tego powodu) w piątek już więcej, ale bez dramatu. Trochę udało się pobiegać z rodziną.

W samej Szklarskiej ludzi sporo, ale tak jak piszesz od 07.01 dużo wolnych miejsc do spania. 

pozdro

• Like 2

• 5 tygodni później...
Godzinę temu, brachol napisał:

Dobrze, że nie w lesie...

W lesie też można, szczególnie jak śniegu dużo, tylko czasem pojedziesz nie tam gdzie chciałeś. Niestety góra Kamienia słabo wyśnieżona, a na Śnieżynce wyżej hałdy jak na Śląsku, armatki i lance działają na pełen zycher. Jeno kilka lanc na Puchatku nie działa nie wiedzieć czemu. Parkingi przejęło miasto, także ten przy skale, fajny on jest, parkomat na klepisku. Fotki soon, bo aparat się wyładował, zapomniałem naładować. Zresztą tu mam quota exceeded. Muszę się SkiOnline pożytkować.

3 godziny temu, grimson napisał:

Dzwoniłem do Ski Areny: nie przewidują w tym tygodniu żadnego otwarcia nowej nartostrady. Tłumaczą się brakiem opadu naturalnego białego...

no widze ze ciagle jeszcze tej 100 nie przekroczyles

nie dzwon tylko jedz tam gdzie sa odpowiednie trasy

IMG_2025020300455.thumb.JPG.caf1886c356ff935409281f02a8e18ea.JPG