brachol Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Godzinę temu, grimson napisał: Tymczasem na Puchatku albo grubo, albo wcale: Szklarska w ogóle zapchana, znajomi byli w niedzielę to wszędzie pełno ludzi, na szlakach, na Puchatku, a w Jakuszycach to w ogóle tłumy. Po czeskiej stronie niewiele lepiej. Taki okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 4 godziny temu, brachol napisał: Szklarska w ogóle zapchana, znajomi byli w niedzielę to wszędzie pełno ludzi, na szlakach, na Puchatku, a w Jakuszycach to w ogóle tłumy. Po czeskiej stronie niewiele lepiej. Taki okres. Jestem teraz w Karpaczu na Kopie, ludzi w pien. Fotki wrzucę do wątku z Karpaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia W Szklarskiej zima w pełni, to i ludzi jak mrówków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 16 minut temu, grimson napisał: W Szklarskiej zima w pełni, to i ludzi jak mrówków: Jeszcze 3 dni 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 20 godzin temu, Marcos73 napisał: Jeszcze 3 dni 😉 pozdro Byłem w czwartek i piątek, ale w Jakuszycach, w czwartek ludzi niezbyt wiele (w Szklarskiej padał deszcze i to pewnie z tego powodu) w piątek już więcej, ale bez dramatu. Trochę udało się pobiegać z rodziną. W samej Szklarskiej ludzi sporo, ale tak jak piszesz od 07.01 dużo wolnych miejsc do spania. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Puchatek działa Śnieżynka się grzeje… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, star napisał: Puchatek działa Śnieżynka się grzeje… skitury czy zjazdowe na Puchatku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: skitury czy zjazdowe na Puchatku? Zjazdowych bym nie zdzierżył, nawet skręcać mi się nie chciało. Ciąłem prosto jak kolega Grimson choć przy lesie. Edytowane 20 godzin temu przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 godzin temu, star napisał: Zjazdowych bym nie zdzierżył, nawet skręcać mi się nie chciało. Ciąłem prosto jak kolega Grimson choć przy lesie. Dobrze, że nie w lesie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Dobrze, że nie w lesie... W lesie też można, szczególnie jak śniegu dużo, tylko czasem pojedziesz nie tam gdzie chciałeś. Niestety góra Kamienia słabo wyśnieżona, a na Śnieżynce wyżej hałdy jak na Śląsku, armatki i lance działają na pełen zycher. Jeno kilka lanc na Puchatku nie działa nie wiedzieć czemu. Parkingi przejęło miasto, także ten przy skale, fajny on jest, parkomat na klepisku. Fotki soon, bo aparat się wyładował, zapomniałem naładować. Zresztą tu mam quota exceeded. Muszę się SkiOnline pożytkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, star napisał: Zjazdowych bym nie zdzierżył, nawet skręcać mi się nie chciało. Ciąłem prosto jak kolega Grimson choć przy lesie. Na Puchatku na krechę - ja bym się nie odważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dzwoniłem do Ski Areny: nie przewidują w tym tygodniu żadnego otwarcia nowej nartostrady. Tłumaczą się brakiem opadu naturalnego białego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Dzwoniłem do Ski Areny: nie przewidują w tym tygodniu żadnego otwarcia nowej nartostrady. Tłumaczą się brakiem opadu naturalnego białego... Ciekawe, czy sypią tak jak np. tutaj: WEB Kamera Wisła - Wisła Ski Arena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 36 minut temu, brachol napisał: Ciekawe, czy sypią tak jak np. tutaj: WEB Kamera Wisła - Wisła Ski Arena Fotki star pokazują, że coś tam sypią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, grimson napisał: Dzwoniłem do Ski Areny: nie przewidują w tym tygodniu żadnego otwarcia nowej nartostrady. Tłumaczą się brakiem opadu naturalnego białego... no widze ze ciagle jeszcze tej 100 nie przekroczyles nie dzwon tylko jedz tam gdzie sa odpowiednie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: no widze ze ciagle jeszcze tej 100 nie przekroczyles nie dzwon tylko jedz tam gdzie sa odpowiednie trasy ciągnie mnie do Vars i 98% nachylenia stoku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, grimson napisał: ciągnie mnie do Vars i 98% nachylenia stoku ważne aby nie było drzew, skal i przepasci po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: ciągnie mnie do Vars i 98% nachylenia stoku Na dachu mam 100% nachylenia, zjechałem raz, nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi