mlesik Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 13 minut temu, grimson napisał: Tadam! od dzisiaj czynna jest Śnieżynka oraz Karkonosz Express. Na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 39 minut temu, mlesik napisał: Na pewno? Na pewno, strona bez aktualizacji, a na kamerze narciarze wchodzą na Karkonosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Lola już ujezdzana na nielegalu, całkiem sporo osób już nią zjeżdża.Kolejka do Karkonosza- brak. Kolejka do Puchatka: jak na promce w biedrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 4 hours ago, grimson said: Puchatka: jak na promce w biedrze: Jak to Puchatek, 4 godziny, cztery zjazdy. Choć jakiś niewielki sentyment mam bo tam pierwsze kroki na nartach stawiałem. Może jak wszystko odpalą to na jakiś weekend się załapię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Godzinę temu, Bacek napisał: Jak to Puchatek, 4 godziny, cztery zjazdy. Choć jakiś niewielki sentyment mam bo tam pierwsze kroki na nartach stawiałem. Może jak wszystko odpalą to na jakiś weekend się załapię. Jak pierwszy raz byłem na Szrenicy to też się nastałem do tego krzesła. Pierwsze godziny na nartach spędziłem w Czarnej Górze, Szrenica była następna... Jakby wszystko otworzyli to z sentymentu wpadnę bo w sumie wolę niż CzG, ale raczej w tygodniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 16 minut temu, brachol napisał: Jak pierwszy raz byłem na Szrenicy to też się nastałem do tego krzesła. Pierwsze godziny na nartach spędziłem w Czarnej Górze, Szrenica była następna... Jakby wszystko otworzyli to z sentymentu wpadnę bo w sumie wolę niż CzG, ale raczej w tygodniu. Cześć He he niezłe. Jak ja tam jeździłem to Czarna Góra jeszcze nie istniała. Ale na Szrenicy szlifowałem formę, tylko, że to już był chyba 5 lub 6 sezon. Bardzo fajnie wspominam te czasy choć jazda starym krzesłem na górę byłą wyzwaniem dla twardzieli. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć He he niezłe. Jak ja tam jeździłem to Czarna Góra jeszcze nie istniała. Ale na Szrenicy szlifowałem formę, tylko, że to już był chyba 5 lub 6 sezon. Bardzo fajnie wspominam te czasy choć jazda starym krzesłem na górę byłą wyzwaniem dla twardzieli. Pozdro Cześć Sprawę ratował orczyk na Ścianie, ale pierwszy odcinek trzeba było pokonać krzesłem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Bodaj w 2010 roku (czyli moim roku 3cim mojego nartowania), w trakcie wspinania się tymi 2 sekcjami na szczyt Szrenicy (wówczas trwało to ok. 30 minut), zdołałem sprzedać w trakcie rozmowy telefonicznej największy pakiet maszyn, jakimi wówczas dysponowałem ( 4 maszyny) , za jakieś grube pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 4 minuty temu, Kaem napisał: Bodaj w 2010 roku (czyli moim roku 3cim mojego nartowania), w trakcie wspinania się tymi 2 sekcjami na szczyt Szrenicy (wówczas trwało to ok. 30 minut), zdołałem sprzedać w trakcie rozmowy telefonicznej największy pakiet maszyn, jakimi wówczas dysponowałem ( 4 maszyny) , za jakieś grube pieniądze. Cześć Rany, to Ty jesteś dzieckiem... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Rany, to Ty jesteś dzieckiem... Pozdro Tez mu mowilem, ze moglby byc moim ojcem. A nie, czekaj... 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Rany, to Ty jesteś dzieckiem... Pozdro Qrde Mitek, chciałbym chyba znów nim być 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Dziś wieje w Szklarskiej, Karkonosz stoi. Idzie zmiana pogody i ocieplenie. Oficjalny start Loli zagrożony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 12 godzin temu, Kaem napisał: Qrde Mitek, chciałbym chyba znów nim być 😀 A Ty myślisz, że ja nie, Stary - żyłbym dokładnie tak samo, tylko oszczędniej dal zdrowia ale intensywniej. Może coś wymyślą... na razie zawsze można się napić... Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Szklarska po dobrych 6 miesiącach odpaliła kamerę przy końcu Karkonosza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Znaczy krzesła chodzą mimo wiatru, skoro tylu dobrych ludzi na górze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 3 minuty temu, Kaem napisał: Znaczy krzesła chodzą mimo wiatru, skoro tylu dobrych ludzi na górze .. Od rana Karkonosz działa, Lola przejezdna na nielegalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Szklarska na FB kontynuuje chęć otwarcia Świątecznego Kamienia w nadchodzącym tygodniu, Lola wypadła niestety z planów. Prognoza pogody wg szklanej norweskiej kuli na poziomie dolnych wyciągów niekorzystna, temp na plusie i możliwy deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Fotki Loli via FB: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 Patrząc na zdjęcia powyższe to nic tylko jechać...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Są dobre i złe wiadomości. Dobra: strona Skiareny jest po lifcie. Funkcjonalność taka sama. Zla: padła Śnieżynka. Z drugiej strony idą mrozy i ON zapowiada, ze zaczną odśnieżać Sniezynke oraz Świąteczny Kamień. Jak zawsze najlepszy warun będzie w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Dziś w nocy Szklarska rozpoczyna naśnieżanie. W momencie, kiedy kończą się ferie 😀 Armatki będą skierowane na Śnieżynkę oraz Świąteczny Kamień. Oby warun wytrzymał do drugiej połowy marca, bo mam rezerwację w Szklarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Jutro restart Śnieżynki i Karkonosz Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Szklarska podaje na FB, że uruchamiają w najbliższym tygodniu Świąteczny Kamień. Oraz że ratraki pracują na Hali Szrenickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Od wczoraj świeża dostawa białego w Szklarskiej i ponownie Lola jest ujezdzana mimo jej oficjalnego zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Szklarska 15.03… włączyła armatki. Świat staje na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi