Mitek Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 No jak wracali to jasne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Via konkurencyjne forum: Ski Arena planuje w miejsce Puchatka wstawić szybkie 4-osobowe krzesło: Ski Arena Szrenica - Strona główna | Facebook Blog o nartach: Planowana rewolucja na Szrenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Górny odcinek Loli wyglada na dalej przejezdny na szutrowkach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Ty naprawdę jarasz się tym że jest jeszcze łacha śniegu na Loli albo Czarnej Górze? I co niby można zrobić z tym śniegiem. Na nartach pojeździć? Może garnij się po prostu na lodowiec do Austrii jak się w Szklarskiej i Czarnej Górze nie wyjeździłeś... 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 3 godziny temu, mlesik napisał: Ty naprawdę jarasz się tym że jest jeszcze łacha śniegu na Loli albo Czarnej Górze? I co niby można zrobić z tym śniegiem. Na nartach pojeździć? Może garnij się po prostu na lodowiec do Austrii jak się w Szklarskiej i Czarnej Górze nie wyjeździłeś... 😕 Zjechać a nie pojezdzic, ja tam Grimsona rozumiem. A Austria to już jednak kilka godzin więcej podróży, trza czasu i pieniędzy. Sam rozmyślałem czy nie odwiedzić Karkonoskiej Przełęczy i coś tam sobie zjechać w pobliżu, ale wylądowałem w Kołobrzegu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 4 godziny temu, star napisał: ale wylądowałem w Kołobrzegu… I jak ze śniegiem? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 4 godziny temu, brachol napisał: I jak ze śniegiem? Nieszczególnie go tu szukałem, ale jeszcze przed chwilą musiało go tu być całe mnóstwo bo bardzo dużo tu wody;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 On 4/26/2022 at 10:51 PM, grimson said: Via konkurencyjne forum: Ski Arena planuje w miejsce Puchatka wstawić szybkie 4-osobowe krzesło: Ski Arena Szrenica - Strona główna | Facebook Blog o nartach: Planowana rewolucja na Szrenicy Kiedy Waszym zdaniem (o ile w ogóle) może zadziać się reorganizacja ON? Na najbliższy sezon chyba znowu nie ma się co nastawiać na Szrenicę... 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 7 godzin temu, netmare napisał: Kiedy Waszym zdaniem (o ile w ogóle) może zadziać się reorganizacja ON? Na najbliższy sezon chyba znowu nie ma się co nastawiać na Szrenicę... 😞 2-4 lata i będzie git. Trzeba czekać, Szrenica nie dla niecierpliwych 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Leci stary cennik na poprzedni sezon, do porównania ceny jak pokażą najnowszy na 2022/2023: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Nowy cennik będzie udostępniony w listopadzie: https://sudetylift.com.pl/zima/cennik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Ski Arena zwiększyła cenę biletów o 15% vs poprzedni sezon- > karnet całodzienny. Stary 121zl vs 139zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Ja nie wiem, co się dzieje. Szklarska ruszyła z naśnieżaniem na Puchatku ✌️✌️✌️ Tydzień temu byłem z rodzina na Ski Arena- ciepło, zielono. Obecnie jest zimowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Jest i plan naśnieżania z FB: Puchatek, potem Śnieżynka, a następnie Lola. Ski Arena Szrenica (facebook.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Ski Arena planuje odpalić Puchatka 17.12.2022. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Na FB podają plan otwarcia tras, jutro startuje Puchatek. Co ciekawe, wspominają że jak tylko śnieg pozwoli to odpalą Ścianę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Ruszył Puchatek, pojawili się na stoku pierwsi desperaci. Na razie ceny karnety obniżone o 25%, do momentu odpalenia pozostałych tras: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Puchatek padl- nie wytrzymał ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Oto i on: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Panie i panowie - Szklarska ruszyła dziś z naśnieżaniem Puchatka. Wg FB, potrzebują 4 dni non stop naśnieżania żeby odpalić Puchatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 2 minutes ago, grimson said: Panie i panowie - Szklarska ruszyła dziś z naśnieżaniem Puchatka. Wg FB, potrzebują 4 dni non stop naśnieżania żeby odpalić Puchatka. Żeby postać w korku to można wyjechać do centrum miasta... Jak napiszesz, że otwierają całą górę, to jestem za przełożeniem zlotu :D, albo przynajmniej zrobienie drugiego 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Cześć No to jak ruszyła z Puchatkiem to już jadę po narty. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 7 minut temu, SzymQ napisał: Żeby postać w korku to można wyjechać do centrum miasta... Jak napiszesz, że otwierają całą górę, to jestem za przełożeniem zlotu :D, albo przynajmniej zrobienie drugiego 🙂 Czaję się jak otworzą Lolę i Halę Szrenicką. Mam już wstępnie zarezerwowane dwa weekendy z rzędu w Szklarskiej w połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Bylem raz i nim doszedłem na stok bylem juz przegrzany, zmeczony i wkurwiony, ale trase nr 3 milo wspominam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć Co ci się nie podoba Nikon, przecież to przepiękna nartostrada z długą historią i taka... przyjazna. Pozdro Edytowane 17 Stycznia 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi