Kaem Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Przepraszam za glupie pytanie, ale dawno mnie w SP nie bylo (I chyba nie bedzie): FIS to jest niejako przedluzenie sciany, czyz nie? zwykle tam sie jezdzilo nielegalnie po dobrych opadach sniegu Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,7tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 22 godz Top użytkownicy w tym temacie 78 268 75 119 Popularne dni 5 Lut 29 22 Lut 24 7 Lut 21 23 Lut 18 Top użytkownicy w tym temacie yukisan 78 odpowiedzi grimson 268 odpowiedzi Tomek94 75 odpowiedzi star 119 odpowiedzi Popularne dni 5 Lut 2019 29 odpowiedzi 22 Lut 2021 24 odpowiedzi 7 Lut 2019 21 odpowiedzi 23 Lut 2019 18 odpowiedzi Popularne posty star 2 Lutego 2023 Fotek już nawaliłem więc słów kilka o następcy wilka, stepowego, co po nocy hasa. Przyjechałem późnym wieczorem po pracy. 2h z Wrocka droga pusta. Byłbym Puchatkowym Misiem ale nocnych jazd brak, a sz star 1 Lutego 2023 Poza trasa nie można jeździć, na oko spoko, choć kosowke widać, ale to jest park, spytaj MarioJ. mlesik 14 Marca 2022 Pogoda wczoraj przepiękna także dałem się namówić na freeride na ścianie zamiast wyjazdu do szpindla. Zamiast nart do freeridu mogłem założyć slalomki bo twardo jak diabli ale i tak było fantastycznie Dodane grafiki star Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Wynegocjowałem 0:01 w piątek, aby w kolejce do kolejki być na czas, co ważniejsze by zaparkować z godnością z rana pod wyciągiem, a nie stać w korku. To kto tam będzie w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Zima. Coś jeszcze jest na weekend https://www.booking....e=total;ucfs=1 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Tego na razie nie wiadomo, strona tego póki co nie podaje: http://sudetylift.co...zima/ski-arena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Wynegocjowałem 0:01 w piątek, aby w kolejce do kolejki być na czas, co ważniejsze by zaparkować z godnością z rana pod wyciągiem, a nie stać w korku. To kto tam będzie w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Zima. Coś jeszcze jest na weekend https://www.booking....e=total;ucfs=1 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Tego na razie nie wiadomo, strona tego póki co nie podaje: http://sudetylift.co...zima/ski-arena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Tego na razie nie wiadomo, strona tego póki co nie podaje: http://sudetylift.co...zima/ski-arena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica
Baltazar Gabka Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica
star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 69 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi