Dany de Vino Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 ...a tymczasem w Italy: https://www.snow-for...h7zkcy9u645oK5Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Zobaczymy jak, to się potoczy dalej...ja zarezerwowałem kwaterę bezzaliczkowo. Umówiłem się z właścicielem, iż czekamy do końca listopada i zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Też mamy rezerwację na całe dwa tygodnie w grudniu (12 dni na śniegu). Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van basten Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Orientujecie się czy Austriacy wymagają testu przy meldowaniu się u nich?? Był ktoś? długi weekend się zbliża trzeba by zrobić test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Orientujecie się czy Austriacy wymagają testu przy meldowaniu się u nich?? Był ktoś? długi weekend się zbliża trzeba by zrobić test https://www.skiforum...a-4-dni-safari/ W kwestiach formalnych, bo takie pytania padają: - granice są otwarte, na pewno te sąsiednie i pobliskie które nas/mnie obchodzą - nie ma żadnego problemu z tranzytem przez Niemcy - nie ma żadnych testów, kwarantanny itp. problemów w Austrii Powtrzam - śniegowo najlepszy październik odkąd obserwuję październiki Ludzi ciągle niezbyt wielu a wszystkie lodowce w Tyrolu się kręcą - jest bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi