Szabir Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 A jak z knajpami i innymi obiektami? Bez konsumpcji w środku. O większości apress-ski raczej też trzeba zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi55 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Pytanie czy nasz "nierząd" nie wywinie numeru, bo matoł-usz zapowiada zaraz po świętach obostrzenia, z całkowitym zamknięciem hoteli, galerii, większych obostrzeń w handlu, więc może wpaść i na głupi pomysł z przemieszczaniem się. Wszystko tłumaczą że na szczepienia musi naród być zdrowy?! Oczywiście, Wam życzę by wyjazd doszedł do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Dostałem jeszcze popołudniu komunikat z ADH, że przewidują otwarcie na 7 stycznia, o ile sytuacja związana z covid-19 się nie pogorszy. Alternatywny termin, na który możemy TERAZ JESZCZE zamienić ten wyjazd to 23 stycznia. Decyzja musi być jednak szybka, bo jest sporo chętnych na ten termin.. Jutro też będę wiedział, czy cena zostanie, czy będzie trzeba ciut dopłacić. zalety 23 to prawie pewność otwartego ośrodka i restauracji. więcej śniegu, więcej słońca termin po feriach, więc matołusz nie będzie miał dziwnych myśli o kwarantannie jeśli będziemy zwlekać z przesunięciem, to może się okazać, że dopiero luty albo marzec będzie dostępny nie wiem jak wam, ale serce me rwie się 7-go. Rozsądek i intuicja zaś podpowiada 23-go Jaka jest Wasza decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maros37 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Przed chwilą dostałem informację z Francji, że nasz ośrodek oraz hotel, przygotowuje się pełną parą do otwarcia 7 stycznia. Są w trakcie zawierania umów z kontrahentami, pracownikami i towarowania. Podobne informacje spływają też niezależnie z innych hoteli i ośrodków ( EK, L2A czy 3V ). Wydaje się zatem, że mają dokładniejsze informacje niż my szczególnie, że zarządy i lobby narciarskie są po sąsiedzku w Paryżu przy miłościwie im panującym rządzie. Jednocześnie zwracają uwagę prostując informację, na którą powoływaliśmy się w powyższych postach, że: ośrodki mogą być otwierane w okresie stycznia w zależności od sytuacji epidemiologicznej kraju/regionu. Chodzi tu konkretnie o miejsca w szpitalach publicznych i kierują się tu liczbą hospitalizowanych covidowców. Wynika to z tego, że jak co roku, fala połamańców trafia do szpitali państwowych i muszą mieć perspektywy ich przyjęcia na oddziałach chirurgi. Jeśli wzrosną zachorowania covid-19 i szpitale będą przepełnione z brakiem możliwości obsługi turystów, to możliwe jest przesunięcie przez premiera otwarcia wyciągów na inny termin. Niestety nasz rejon Savoie, ma wysoki współczynnik zakażeń o czym też trzeba pamiętać. Wynik ten jest jednak dość stabilny i oddziały chirurgi (oraz covidowe), mogą na ten monet przyjąć pechowych narciarzy i osoby przyjezdne, które się zakażą na miejscu. Wobec powyższego, jest zielone światło na odpalenie rynku narciarskiego, który jest wart 10 mld euro, zanim łykną tą kasę kraje sąsiednie jestem zatem dobrej myśli i zaczynam się pakować Dokładnie jest tak jak mówisz.Jestem teraz w Polsce ale wracam do Briancon ok.8 stycznia więc wcześniej zadzwonię do znajomych w Serre Chevalier Valer i dam znać ''Co w trawie piszczy''na tamtejszych stokach.Pozdro i puki co jutro na słotwiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zbychu_J Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Dostałem jeszcze popołudniu komunikat z ADH, że przewidują otwarcie na 7 stycznia, o ile sytuacja związana z covid-19 się nie pogorszy. Alternatywny termin, na który możemy TERAZ JESZCZE zamienić ten wyjazd to 23 stycznia. Decyzja musi być jednak szybka, bo jest sporo chętnych na ten termin.. Jutro też będę wiedział, czy cena zostanie, czy będzie trzeba ciut dopłacić. zalety 23 to prawie pewność otwartego ośrodka i restauracji. więcej śniegu, więcej słońca termin po feriach, więc matołusz nie będzie miał dziwnych myśli o kwarantannie jeśli będziemy zwlekać z przesunięciem, to może się okazać, że dopiero luty albo marzec będzie dostępny nie wiem jak wam, ale serce me rwie się 7-go. Rozsądek i intuicja zaś podpowiada 23-go Jaka jest Wasza decyzja? 23 stycznia , to jest dobra propozycja, trochę kiepsko byłoby bez możliwości przerwy w knajpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Ja mogę 23, z tym że muszę przełożyć robotę, więc potrzebuję po prostu info w najbliższych dniach. Jeżeli ogół będzie za. Oba terminy mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dam radę w obu terminach. Wcześniejszy nie wymaga zabiegów, w drugim firma ruszy po przerwie, ale też do ogarnięcia. Rob tak by bylo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Warszawa cała jest za przesunięciem - 9 osób Gdańsk prawie cały też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 po rozmowie z Biłgorajem, są też za zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darek74 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dostałem jeszcze popołudniu komunikat z ADH, że przewidują otwarcie na 7 stycznia, o ile sytuacja związana z covid-19 się nie pogorszy. Alternatywny termin, na który możemy TERAZ JESZCZE zamienić ten wyjazd to 23 stycznia. Decyzja musi być jednak szybka, bo jest sporo chętnych na ten termin.. Jutro też będę wiedział, czy cena zostanie, czy będzie trzeba ciut dopłacić. zalety 23 to prawie pewność otwartego ośrodka i restauracji. więcej śniegu, więcej słońca termin po feriach, więc matołusz nie będzie miał dziwnych myśli o kwarantannie jeśli będziemy zwlekać z przesunięciem, to może się okazać, że dopiero luty albo marzec będzie dostępny nie wiem jak wam, ale serce me rwie się 7-go. Rozsądek i intuicja zaś podpowiada 23-go Jaka jest Wasza decyzja? Jak się nie uda 9 stycznia to kolejny termin też może być. Jak wygląda sprawa ubezpieczenia na kolejny termin. Obecne ubezpieczenie obejmie nowy termin z jego wszystkimi warunkami polisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem alpe dhuez.png Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj W was cała nadzieja, bo zdecydowana większość, jest za przesunięciem terminu @Darek - dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kosmyk Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Legioniści i fotograf również za zmianą. My z Bożenką też za zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Mój apartament też wyraził zgodę myślę że może być na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zbychu_J Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Dostałem jeszcze popołudniu komunikat z ADH, że przewidują otwarcie na 7 stycznia, o ile sytuacja związana z covid-19 się nie pogorszy. Alternatywny termin, na który możemy TERAZ JESZCZE zamienić ten wyjazd to 23 stycznia. Decyzja musi być jednak szybka, bo jest sporo chętnych na ten termin.. Jutro też będę wiedział, czy cena zostanie, czy będzie trzeba ciut dopłacić. zalety 23 to prawie pewność otwartego ośrodka i restauracji. więcej śniegu, więcej słońca termin po feriach, więc matołusz nie będzie miał dziwnych myśli o kwarantannie jeśli będziemy zwlekać z przesunięciem, to może się okazać, że dopiero luty albo marzec będzie dostępny nie wiem jak wam, ale serce me rwie się 7-go. Rozsądek i intuicja zaś podpowiada 23-go Jaka jest Wasza decyzja? 23 stycznia , to jest dobra propozycja, trochę kiepsko byłoby bez możliwości przerwy w knajpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Ja mogę 23, z tym że muszę przełożyć robotę, więc potrzebuję po prostu info w najbliższych dniach. Jeżeli ogół będzie za. Oba terminy mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dam radę w obu terminach. Wcześniejszy nie wymaga zabiegów, w drugim firma ruszy po przerwie, ale też do ogarnięcia. Rob tak by bylo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Warszawa cała jest za przesunięciem - 9 osób Gdańsk prawie cały też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 po rozmowie z Biłgorajem, są też za zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darek74 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dostałem jeszcze popołudniu komunikat z ADH, że przewidują otwarcie na 7 stycznia, o ile sytuacja związana z covid-19 się nie pogorszy. Alternatywny termin, na który możemy TERAZ JESZCZE zamienić ten wyjazd to 23 stycznia. Decyzja musi być jednak szybka, bo jest sporo chętnych na ten termin.. Jutro też będę wiedział, czy cena zostanie, czy będzie trzeba ciut dopłacić. zalety 23 to prawie pewność otwartego ośrodka i restauracji. więcej śniegu, więcej słońca termin po feriach, więc matołusz nie będzie miał dziwnych myśli o kwarantannie jeśli będziemy zwlekać z przesunięciem, to może się okazać, że dopiero luty albo marzec będzie dostępny nie wiem jak wam, ale serce me rwie się 7-go. Rozsądek i intuicja zaś podpowiada 23-go Jaka jest Wasza decyzja? Jak się nie uda 9 stycznia to kolejny termin też może być. Jak wygląda sprawa ubezpieczenia na kolejny termin. Obecne ubezpieczenie obejmie nowy termin z jego wszystkimi warunkami polisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem alpe dhuez.png Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj W was cała nadzieja, bo zdecydowana większość, jest za przesunięciem terminu @Darek - dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kosmyk Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Legioniści i fotograf również za zmianą. My z Bożenką też za zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Mój apartament też wyraził zgodę myślę że może być na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Ja mogę 23, z tym że muszę przełożyć robotę, więc potrzebuję po prostu info w najbliższych dniach. Jeżeli ogół będzie za. Oba terminy mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dam radę w obu terminach. Wcześniejszy nie wymaga zabiegów, w drugim firma ruszy po przerwie, ale też do ogarnięcia. Rob tak by bylo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Warszawa cała jest za przesunięciem - 9 osób Gdańsk prawie cały też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 po rozmowie z Biłgorajem, są też za zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek74 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dostałem jeszcze popołudniu komunikat z ADH, że przewidują otwarcie na 7 stycznia, o ile sytuacja związana z covid-19 się nie pogorszy. Alternatywny termin, na który możemy TERAZ JESZCZE zamienić ten wyjazd to 23 stycznia. Decyzja musi być jednak szybka, bo jest sporo chętnych na ten termin.. Jutro też będę wiedział, czy cena zostanie, czy będzie trzeba ciut dopłacić. zalety 23 to prawie pewność otwartego ośrodka i restauracji. więcej śniegu, więcej słońca termin po feriach, więc matołusz nie będzie miał dziwnych myśli o kwarantannie jeśli będziemy zwlekać z przesunięciem, to może się okazać, że dopiero luty albo marzec będzie dostępny nie wiem jak wam, ale serce me rwie się 7-go. Rozsądek i intuicja zaś podpowiada 23-go Jaka jest Wasza decyzja? Jak się nie uda 9 stycznia to kolejny termin też może być. Jak wygląda sprawa ubezpieczenia na kolejny termin. Obecne ubezpieczenie obejmie nowy termin z jego wszystkimi warunkami polisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem alpe dhuez.png Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj W was cała nadzieja, bo zdecydowana większość, jest za przesunięciem terminu @Darek - dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kosmyk Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Legioniści i fotograf również za zmianą. My z Bożenką też za zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Mój apartament też wyraził zgodę myślę że może być na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Jak tego nie ujrzę to nie wiem alpe dhuez.png Abramusy mają ciężki zgryz odpowiedź około 20.00 dzisiaj W was cała nadzieja, bo zdecydowana większość, jest za przesunięciem terminu @Darek - dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kosmyk Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Legioniści i fotograf również za zmianą. My z Bożenką też za zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Mój apartament też wyraził zgodę myślę że może być na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kosmyk Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Legioniści i fotograf również za zmianą. My z Bożenką też za zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Mój apartament też wyraził zgodę myślę że może być na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Mój apartament też wyraził zgodę myślę że może być na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Konrad Kacprzak Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ja z Monią mamy duży problem z urlopem. Okazało się że to termin warszawski ferii, wprawdzie sprzed pandemii, ale mimo to nie chcą rezygnować. ferie to od 4 do 17 stycznia, więc nikomu nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021
abramus Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Abramusy 7 i 8 nie mają urlopu pozostali od 1 do 6 mogą jechać w drugim terminie ok, mamy zatem 90% chętnych na zmianę terminu. Do godz. 19.00, mam mieć kalkulację ile to wyjdzie drożej tego 23 ( ceny kwaterunku i skipassu rosną w styczniu z tygodnia na tydzień - wysoki sezon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, dłuższy dzień wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku krótszy dzień 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ apartamenty, które już zaakceptowały dopłatę: Szabira Ordaka Kasias Kosmyka Abramusów Adambusa Biłgoraj Legioniści Darek Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitapharma Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 ok, są już ceny terminu 23 stycznia, niestety lwią część podwyżki stanowi droższy skipass, bo wchodzimy z datą w wysoki sezon. Apartament 6 osobowy dla 6 osób: dopłata: 170 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 5 osób: dopłata: 190 zł/os.Apartament 6 osobowy dla 4 osób: dopłata 230 zł/os zalety wyjazdu w dniu 23 stycznia większa pewność otwarcia wyciągów statystycznie lepsze warunki narciarskie i pogoda otwarte bary, wysoki sezon uniknięcie ew. pomysłów matołusza o kwarantannie a zaczyna powoli wymyślać wady 23 większa cena zmiany w urlopach zalety wyjazdu w dniu 9 stycznia brak konieczności zmieniania urlopu niższa cena wady 9 mniejsze prawdopodobieństwo otwarcia wyciągów niż 23 zamknięte bary (tylko na wynos) ryzyko, że Macron da oficjalne info o otwarciu nawet początkiem roku 90% jest za przesunięciem terminu Muszę mieć teraz szybko Waszą decyzję, gdy znacie już precyzyjnie dopłaty DOPŁATY płatne do 10 stycznia jestem za !!! Artek chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Chertan Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Też jestem za 23 przy tych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji. Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 99% z Was, zaakceptowało zmianę terminu i kosztów. Dziękuję za sprawne i szybkie działanie. Jutro zaczynamy procedurę zmiany rezerwacji.Mam nadzieję, że zdążymy i wszystkie apartamenty przejdą w identycznej ilości.Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ty to masz siłę i zdrowie, aby w takim ciężkim czasie ogarniać jeszcze narciarskie podróże do Francji. Bo rok bez nart we Francji, jest rokiem straconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Ziemowit1 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Od 28 Grudnia do 17 Stycznia obowiązuje 10 dniowa kwarantanna dla przyjeżdżających do Polski transportem zorganizowanym - komunikat ze strony rządu. Rozumiem, że przekraczając granicę 18 Stycznia (Poniedziałek) kwarantanny już nie będzie. Kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi