darek74 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Cześć Ta decyzja z południa 10 listopada ( sesje eliksir są od 5 rano, przelew można ustawić dużo wcześniej i nie zawracać sobie głowy ) każe rzetelnym płacącym zadać sobie pytanie czy warto realizować płatności w terminie ? "ustaliliśmy że:...." Można wiedzieć kto ustalił ? Zapłacone ubezpieczenia warto by rozesłać do ich właścicieli, aby już mogli nimi rozporządzać. Brakuje mi rozpiski z płatnościami, żebyśmy wszyscy wiedzieli u kogo czai się asekuranctwo. Napisałem podstawowe rzeczy, jak zawsze gdy sam organizuję lub gdy jadę na zorganizowany przez innych pasjonatów wyjazd. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Zapłacone ubezpieczenia warto by rozesłać do ich właścicieli, aby już mogli nimi rozporządzać. Brakuje mi rozpiski z płatnościami, żebyśmy wszyscy wiedzieli u kogo czai się asekuranctwo. Rozpiska będzie w sobotę. Czym i jak chcesz rozporządzać na prawie 2 miesiące przed wyjazdem, jeśli nie masz go w 100% opłaconego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darek74 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czesc Dzięki za rozpiskę w najbliższą sobotę, fajnie wiedzieć na kim się polega. Zawsze jak opłacam ubezpieczenie to dostaję polisę na termin od dnia do dnia. Narciarskie, nurkowe itd. jest potrzebne w dniu wyjazdu, ok zgadzam się można poczekać. Od zachorowań, rezygnacji, śmierci bliskiego itd. od razu po zapłaceniu, które każdy kto chciał dokonał w 100% zapłaty. Jedno pytanie umknęło. Kto ustalił po terminie ( ? > jedna osoba ), że nie płacimy za autokar w terminie ? PS. Poza tematem nart, świat mógłby być bliżej ideału, gdyby za wszystko można było płacić zadatkiem w pełnej kwocie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czesc Dzięki za rozpiskę w najbliższą sobotę, fajnie wiedzieć na kim się polega. Zawsze jak opłacam ubezpieczenie to dostaję polisę na termin od dnia do dnia. Narciarskie, nurkowe itd. jest potrzebne w dniu wyjazdu, ok zgadzam się można poczekać. Od zachorowań, rezygnacji, śmierci bliskiego itd. od razu po zapłaceniu, które każdy kto chciał dokonał w 100% zapłaty. Jedno pytanie umknęło. Kto ustalił po terminie ( ? > jedna osoba ), że nie płacimy za autokar w terminie ? PS. Poza tematem nart, świat mógłby być bliżej ideału, gdyby za wszystko można było płacić zadatkiem w pełnej kwocie. Pzdr Polis jest zbiorowa i dostaniesz jej nr. OWU dostałeś i się zapoznałeś. Dla Ciebie wpłata 100% to ideał dla innych nie. Sam napisałeś post powyżej, że można dać zlecenie terminowe przelewu więc po co ten dym? Biorę to na siebie i to JA ustaliłem,co nic nie zmienia. Życzysz sobie zwrot za autokar by leżało u Ciebie? też nie ma problemu. Napij się dzisiaj Darek coś fajnego, wszyscy mamy napięcie przedwyjazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darek74 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Cześć Ukojony informacjami otworzyłem wino. Dzięki Napięcie to będzie w Katowicach około 21 listopada ( jak spadnie śnieg ) Zdrowie Twoje i Wszystkich Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Ogłoszenia parafialne Tak jak chcieliście, w poście nr 1 dokonałem aktualizacji wpłat. Proszę o sprawdzenie, czy ktoś nie został pominięty. Część osób, które nie wpłaciły, próbowałem dzisiaj obdzwonić. Czasem kończyło to się głuchym telefonem i brakiem oddzwonienia... Traktujmy się zatem poważnie. Poczekam jeszcze na wpłaty do 20 listopada a potem puste zgłoszenia usuwam z listy puste zgłoszenia i łączę w ap. tych, którzy opłacili zaliczkę bez możliwości późniejszych roszad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Transport W związku z nowymi zaostrzeniami transportowymi, musimy się dostosować do obowiązujących przepisów tj; 50% obłożenia miejsc siedzących. Na tą chwilę, mamy 27 osób w autobusie i nikogo już nie przyjmujemy na pokład. Osoby, które się zapisały na wyjazd z tą formą transportu i nie wpłaciły nawet zaliczki za wyjazd zostały usunięte. Patrząc na lokalizację uczestników na ten moment, przewiduję 3 trasy przejazdu autokaru: Poznań - Wrocław - Alpe d'Huez Warszawa - Poznań - Wrocław - Alpe d'Huez ( w tej opcji będziemy organizować jakoś dojazd Katowice <> Wroclaw ) Warszawa - Katowice - Wrocław - Alpe d'Huez Wszystko wyjaśni się po wpłatach... W związku z zaistniałą sytuacją, zmieni się też cena, którą obecnie szacuję na 650,-zł. W ramach tej ceny, każdy podróżujący będzie miał 2 miejsca w autobusie Jak ktoś chce jednak zostać przy kosztach ok 500,-zł, to być może zorganizuję mu przejazd autobusem liniowym w niższym standardzie. Jeśli zluzują przepisy, to znów będziemy oferować autokar. Osoby, które już teraz wiedzą, że nie chcą jechać autokarem proszone są o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nieoficjalne wiadomości są dobre. Francuzi za wszelką cenę, chcą utrzymać sezon od 16 grudnia do 13 marca. Niektóre ośrodki otworzą się już 5 grudnia. Puchar Świata w Val d'Isere 5/6 grudnia na pewno się odbędzie, choć jeszcze nie wiadomo, czy z publicznością czy bez. Na chwilę obecną, nie wymagają testów covid. Będą jednak ograniczenia w osobach w barach, restauracjach, na kanapach i w gondolach. Podziemne kluby muzyczne będą raczej zamknięte. Będą też obowiązywać ograniczenia osób w recepcji oraz hotelowych basenach i saunach kaucje będą płatne tylko kartami podobnie ma być w restauracjach. Jest zatem bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że Nasz wyjazd się odbędzie* * chyba, ze nasz miłościwe nam panując nierząd, zrobi nam kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nieoficjalne wiadomości są dobre. Francuzi za wszelką cenę, chcą utrzymać sezon od 16 grudnia do 13 marca. Niektóre ośrodki otworzą się już 5/6 grudnia. Puchar w Val d'Isere 5 grudnia, na pewno się odbędzie, choć jeszcze nie wiadomo, czy z publicznością czy bez. Na chwilę obecną, nie wymagają testów covid. Będą jednak ograniczenia w osobach w barach, restauracjach, na kanapach i w gondolach. Podziemne kluby muzyczne będą raczej zamknięte. Będę też obowiązywać ograniczenia osób w recepcji oraz hotelowych basenach i saunach Jest zatem bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że Nasz wyjazd się odbędzie* * chyba, ze nasz miłościwe nam panując nierząd, zrobi nam kuku Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Musi się odbyć. Stöckli SX od Brunera w drodze. Przecież nie kupiłem żeby leżały. A sok można zawsze zabrać ojczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej przelejesz do butelek po płynie do dezynfekcji i nikt się nie kapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Nie wiem czemu w ogole sie zastanawiacie nad czymkolwiek co mowia w tym kretynskim rzadzie. Jedyne pewne zrodlo informacji to Sasin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Też mam nadzieję pojeździć, ale jego hurra optymizm jakby umknął i już nie jesteśmy ci najlepsi w Europie. Co do elektoratu - zwróć uwagę, że nie wprost co prawda, ale na dzisiaj zakazał wyjazdów w ferie w polskie góry, A to jego podstawowy elektorat od zawsze. Nie gadaj głupot. Właśnie, że ferie się odbędą co dał jasno do zrozumienia i dzieci nie pojadą na nie do Lichenia. Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Po trzecie, jak mają być ferie w styczniu, to nie będzie blokady Przemieszania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, okey okey zapisz się do nas na wyjazd a zobaczysz ile pozytywnej energii wyzwolisz w sobie i w innych i na pewno wyjazd się odbędzie i się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darek74 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czesc Dzięki za rozpiskę w najbliższą sobotę, fajnie wiedzieć na kim się polega. Zawsze jak opłacam ubezpieczenie to dostaję polisę na termin od dnia do dnia. Narciarskie, nurkowe itd. jest potrzebne w dniu wyjazdu, ok zgadzam się można poczekać. Od zachorowań, rezygnacji, śmierci bliskiego itd. od razu po zapłaceniu, które każdy kto chciał dokonał w 100% zapłaty. Jedno pytanie umknęło. Kto ustalił po terminie ( ? > jedna osoba ), że nie płacimy za autokar w terminie ? PS. Poza tematem nart, świat mógłby być bliżej ideału, gdyby za wszystko można było płacić zadatkiem w pełnej kwocie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Czesc Dzięki za rozpiskę w najbliższą sobotę, fajnie wiedzieć na kim się polega. Zawsze jak opłacam ubezpieczenie to dostaję polisę na termin od dnia do dnia. Narciarskie, nurkowe itd. jest potrzebne w dniu wyjazdu, ok zgadzam się można poczekać. Od zachorowań, rezygnacji, śmierci bliskiego itd. od razu po zapłaceniu, które każdy kto chciał dokonał w 100% zapłaty. Jedno pytanie umknęło. Kto ustalił po terminie ( ? > jedna osoba ), że nie płacimy za autokar w terminie ? PS. Poza tematem nart, świat mógłby być bliżej ideału, gdyby za wszystko można było płacić zadatkiem w pełnej kwocie. Pzdr Polis jest zbiorowa i dostaniesz jej nr. OWU dostałeś i się zapoznałeś. Dla Ciebie wpłata 100% to ideał dla innych nie. Sam napisałeś post powyżej, że można dać zlecenie terminowe przelewu więc po co ten dym? Biorę to na siebie i to JA ustaliłem,co nic nie zmienia. Życzysz sobie zwrot za autokar by leżało u Ciebie? też nie ma problemu. Napij się dzisiaj Darek coś fajnego, wszyscy mamy napięcie przedwyjazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darek74 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Cześć Ukojony informacjami otworzyłem wino. Dzięki Napięcie to będzie w Katowicach około 21 listopada ( jak spadnie śnieg ) Zdrowie Twoje i Wszystkich Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Ogłoszenia parafialne Tak jak chcieliście, w poście nr 1 dokonałem aktualizacji wpłat. Proszę o sprawdzenie, czy ktoś nie został pominięty. Część osób, które nie wpłaciły, próbowałem dzisiaj obdzwonić. Czasem kończyło to się głuchym telefonem i brakiem oddzwonienia... Traktujmy się zatem poważnie. Poczekam jeszcze na wpłaty do 20 listopada a potem puste zgłoszenia usuwam z listy puste zgłoszenia i łączę w ap. tych, którzy opłacili zaliczkę bez możliwości późniejszych roszad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Transport W związku z nowymi zaostrzeniami transportowymi, musimy się dostosować do obowiązujących przepisów tj; 50% obłożenia miejsc siedzących. Na tą chwilę, mamy 27 osób w autobusie i nikogo już nie przyjmujemy na pokład. Osoby, które się zapisały na wyjazd z tą formą transportu i nie wpłaciły nawet zaliczki za wyjazd zostały usunięte. Patrząc na lokalizację uczestników na ten moment, przewiduję 3 trasy przejazdu autokaru: Poznań - Wrocław - Alpe d'Huez Warszawa - Poznań - Wrocław - Alpe d'Huez ( w tej opcji będziemy organizować jakoś dojazd Katowice <> Wroclaw ) Warszawa - Katowice - Wrocław - Alpe d'Huez Wszystko wyjaśni się po wpłatach... W związku z zaistniałą sytuacją, zmieni się też cena, którą obecnie szacuję na 650,-zł. W ramach tej ceny, każdy podróżujący będzie miał 2 miejsca w autobusie Jak ktoś chce jednak zostać przy kosztach ok 500,-zł, to być może zorganizuję mu przejazd autobusem liniowym w niższym standardzie. Jeśli zluzują przepisy, to znów będziemy oferować autokar. Osoby, które już teraz wiedzą, że nie chcą jechać autokarem proszone są o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nieoficjalne wiadomości są dobre. Francuzi za wszelką cenę, chcą utrzymać sezon od 16 grudnia do 13 marca. Niektóre ośrodki otworzą się już 5 grudnia. Puchar Świata w Val d'Isere 5/6 grudnia na pewno się odbędzie, choć jeszcze nie wiadomo, czy z publicznością czy bez. Na chwilę obecną, nie wymagają testów covid. Będą jednak ograniczenia w osobach w barach, restauracjach, na kanapach i w gondolach. Podziemne kluby muzyczne będą raczej zamknięte. Będą też obowiązywać ograniczenia osób w recepcji oraz hotelowych basenach i saunach kaucje będą płatne tylko kartami podobnie ma być w restauracjach. Jest zatem bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że Nasz wyjazd się odbędzie* * chyba, ze nasz miłościwe nam panując nierząd, zrobi nam kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nieoficjalne wiadomości są dobre. Francuzi za wszelką cenę, chcą utrzymać sezon od 16 grudnia do 13 marca. Niektóre ośrodki otworzą się już 5/6 grudnia. Puchar w Val d'Isere 5 grudnia, na pewno się odbędzie, choć jeszcze nie wiadomo, czy z publicznością czy bez. Na chwilę obecną, nie wymagają testów covid. Będą jednak ograniczenia w osobach w barach, restauracjach, na kanapach i w gondolach. Podziemne kluby muzyczne będą raczej zamknięte. Będę też obowiązywać ograniczenia osób w recepcji oraz hotelowych basenach i saunach Jest zatem bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że Nasz wyjazd się odbędzie* * chyba, ze nasz miłościwe nam panując nierząd, zrobi nam kuku Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Musi się odbyć. Stöckli SX od Brunera w drodze. Przecież nie kupiłem żeby leżały. A sok można zawsze zabrać ojczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej przelejesz do butelek po płynie do dezynfekcji i nikt się nie kapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Nie wiem czemu w ogole sie zastanawiacie nad czymkolwiek co mowia w tym kretynskim rzadzie. Jedyne pewne zrodlo informacji to Sasin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Też mam nadzieję pojeździć, ale jego hurra optymizm jakby umknął i już nie jesteśmy ci najlepsi w Europie. Co do elektoratu - zwróć uwagę, że nie wprost co prawda, ale na dzisiaj zakazał wyjazdów w ferie w polskie góry, A to jego podstawowy elektorat od zawsze. Nie gadaj głupot. Właśnie, że ferie się odbędą co dał jasno do zrozumienia i dzieci nie pojadą na nie do Lichenia. Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Po trzecie, jak mają być ferie w styczniu, to nie będzie blokady Przemieszania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, okey okey zapisz się do nas na wyjazd a zobaczysz ile pozytywnej energii wyzwolisz w sobie i w innych i na pewno wyjazd się odbędzie i się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darek74 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Cześć Ukojony informacjami otworzyłem wino. Dzięki Napięcie to będzie w Katowicach około 21 listopada ( jak spadnie śnieg ) Zdrowie Twoje i Wszystkich Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Ogłoszenia parafialne Tak jak chcieliście, w poście nr 1 dokonałem aktualizacji wpłat. Proszę o sprawdzenie, czy ktoś nie został pominięty. Część osób, które nie wpłaciły, próbowałem dzisiaj obdzwonić. Czasem kończyło to się głuchym telefonem i brakiem oddzwonienia... Traktujmy się zatem poważnie. Poczekam jeszcze na wpłaty do 20 listopada a potem puste zgłoszenia usuwam z listy puste zgłoszenia i łączę w ap. tych, którzy opłacili zaliczkę bez możliwości późniejszych roszad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Transport W związku z nowymi zaostrzeniami transportowymi, musimy się dostosować do obowiązujących przepisów tj; 50% obłożenia miejsc siedzących. Na tą chwilę, mamy 27 osób w autobusie i nikogo już nie przyjmujemy na pokład. Osoby, które się zapisały na wyjazd z tą formą transportu i nie wpłaciły nawet zaliczki za wyjazd zostały usunięte. Patrząc na lokalizację uczestników na ten moment, przewiduję 3 trasy przejazdu autokaru: Poznań - Wrocław - Alpe d'Huez Warszawa - Poznań - Wrocław - Alpe d'Huez ( w tej opcji będziemy organizować jakoś dojazd Katowice <> Wroclaw ) Warszawa - Katowice - Wrocław - Alpe d'Huez Wszystko wyjaśni się po wpłatach... W związku z zaistniałą sytuacją, zmieni się też cena, którą obecnie szacuję na 650,-zł. W ramach tej ceny, każdy podróżujący będzie miał 2 miejsca w autobusie Jak ktoś chce jednak zostać przy kosztach ok 500,-zł, to być może zorganizuję mu przejazd autobusem liniowym w niższym standardzie. Jeśli zluzują przepisy, to znów będziemy oferować autokar. Osoby, które już teraz wiedzą, że nie chcą jechać autokarem proszone są o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nieoficjalne wiadomości są dobre. Francuzi za wszelką cenę, chcą utrzymać sezon od 16 grudnia do 13 marca. Niektóre ośrodki otworzą się już 5 grudnia. Puchar Świata w Val d'Isere 5/6 grudnia na pewno się odbędzie, choć jeszcze nie wiadomo, czy z publicznością czy bez. Na chwilę obecną, nie wymagają testów covid. Będą jednak ograniczenia w osobach w barach, restauracjach, na kanapach i w gondolach. Podziemne kluby muzyczne będą raczej zamknięte. Będą też obowiązywać ograniczenia osób w recepcji oraz hotelowych basenach i saunach kaucje będą płatne tylko kartami podobnie ma być w restauracjach. Jest zatem bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że Nasz wyjazd się odbędzie* * chyba, ze nasz miłościwe nam panując nierząd, zrobi nam kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nieoficjalne wiadomości są dobre. Francuzi za wszelką cenę, chcą utrzymać sezon od 16 grudnia do 13 marca. Niektóre ośrodki otworzą się już 5/6 grudnia. Puchar w Val d'Isere 5 grudnia, na pewno się odbędzie, choć jeszcze nie wiadomo, czy z publicznością czy bez. Na chwilę obecną, nie wymagają testów covid. Będą jednak ograniczenia w osobach w barach, restauracjach, na kanapach i w gondolach. Podziemne kluby muzyczne będą raczej zamknięte. Będę też obowiązywać ograniczenia osób w recepcji oraz hotelowych basenach i saunach Jest zatem bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że Nasz wyjazd się odbędzie* * chyba, ze nasz miłościwe nam panując nierząd, zrobi nam kuku Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Musi się odbyć. Stöckli SX od Brunera w drodze. Przecież nie kupiłem żeby leżały. A sok można zawsze zabrać ojczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej przelejesz do butelek po płynie do dezynfekcji i nikt się nie kapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Nie wiem czemu w ogole sie zastanawiacie nad czymkolwiek co mowia w tym kretynskim rzadzie. Jedyne pewne zrodlo informacji to Sasin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Też mam nadzieję pojeździć, ale jego hurra optymizm jakby umknął i już nie jesteśmy ci najlepsi w Europie. Co do elektoratu - zwróć uwagę, że nie wprost co prawda, ale na dzisiaj zakazał wyjazdów w ferie w polskie góry, A to jego podstawowy elektorat od zawsze. Nie gadaj głupot. Właśnie, że ferie się odbędą co dał jasno do zrozumienia i dzieci nie pojadą na nie do Lichenia. Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Po trzecie, jak mają być ferie w styczniu, to nie będzie blokady Przemieszania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, okey okey zapisz się do nas na wyjazd a zobaczysz ile pozytywnej energii wyzwolisz w sobie i w innych i na pewno wyjazd się odbędzie i się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Musi się odbyć. Stöckli SX od Brunera w drodze. Przecież nie kupiłem żeby leżały. A sok można zawsze zabrać ojczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Mam nadzieje że nie ograniczą nam racji soku z gumijagód . Takie wiadomości OD przekazuj częściej przelejesz do butelek po płynie do dezynfekcji i nikt się nie kapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Nie wiem czemu w ogole sie zastanawiacie nad czymkolwiek co mowia w tym kretynskim rzadzie. Jedyne pewne zrodlo informacji to Sasin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Też mam nadzieję pojeździć, ale jego hurra optymizm jakby umknął i już nie jesteśmy ci najlepsi w Europie. Co do elektoratu - zwróć uwagę, że nie wprost co prawda, ale na dzisiaj zakazał wyjazdów w ferie w polskie góry, A to jego podstawowy elektorat od zawsze. Nie gadaj głupot. Właśnie, że ferie się odbędą co dał jasno do zrozumienia i dzieci nie pojadą na nie do Lichenia. Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Po trzecie, jak mają być ferie w styczniu, to nie będzie blokady Przemieszania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, okey okey zapisz się do nas na wyjazd a zobaczysz ile pozytywnej energii wyzwolisz w sobie i w innych i na pewno wyjazd się odbędzie i się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Janica Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Nie wiem czemu w ogole sie zastanawiacie nad czymkolwiek co mowia w tym kretynskim rzadzie. Jedyne pewne zrodlo informacji to Sasin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Widzę że na Skiforum najlepiej wychodzi biadolenie polityczne, może by tak zmienić nazwę na politykforum i wtedy to by miało sens Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Też mam nadzieję pojeździć, ale jego hurra optymizm jakby umknął i już nie jesteśmy ci najlepsi w Europie. Co do elektoratu - zwróć uwagę, że nie wprost co prawda, ale na dzisiaj zakazał wyjazdów w ferie w polskie góry, A to jego podstawowy elektorat od zawsze. Nie gadaj głupot. Właśnie, że ferie się odbędą co dał jasno do zrozumienia i dzieci nie pojadą na nie do Lichenia. Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Po trzecie, jak mają być ferie w styczniu, to nie będzie blokady Przemieszania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, okey okey zapisz się do nas na wyjazd a zobaczysz ile pozytywnej energii wyzwolisz w sobie i w innych i na pewno wyjazd się odbędzie i się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021
Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Też mam nadzieję pojeździć, ale jego hurra optymizm jakby umknął i już nie jesteśmy ci najlepsi w Europie. Co do elektoratu - zwróć uwagę, że nie wprost co prawda, ale na dzisiaj zakazał wyjazdów w ferie w polskie góry, A to jego podstawowy elektorat od zawsze. Nie gadaj głupot. Właśnie, że ferie się odbędą co dał jasno do zrozumienia i dzieci nie pojadą na nie do Lichenia. Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Po trzecie, jak mają być ferie w styczniu, to nie będzie blokady Przemieszania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Biadolimy, bo nie wiadomo co te patafiany wymyślą. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Wasz wyjazd, okey okey zapisz się do nas na wyjazd a zobaczysz ile pozytywnej energii wyzwolisz w sobie i w innych i na pewno wyjazd się odbędzie i się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021
Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Druga rzecz, blokuje grudzień a nie styczeń. Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Dla mnie logiczne jest, że decyzję o skumulowaniu ferii zimowych dla wszystkich województw w jednym czasie podejmuje się nie po to by doprowadzić do ogromnego tłoku i potem wzrostu zakażeń, lecz po to by w tym czasie wszystko zamknąć i szybko mieć ferie z głowy. Ale może się mylę i może masz rację. Czas pokaże. Nie sądzę jednak, by chcieli blokować transport międzynarodowy, raczej chodzi mi po głowie blokowanie turystyki w kraju. Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie.Nawet gdybym chciał poprawić to nie mam jak, bo informacje przekazane na konferencji nie były dostatecznie precyzyjne. Zdecydowanie za mało było szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Być może się mylę ale ja zrozumiałem wypowiedź premiera w ten sposób że żadnych wyjazdów w te skumulowane ferie nie będzie. Dlatego dziwią mnie wypowiedź na forum i burmistrzów o jakieś kumulacji, ferie tak ale tylko na papierze cała reszta będzie zamknięta i zakaz przemieszczania się. Jeśli się mylę poprawcie mnie. No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 No mylisz się Kumulacja jest problemem. Ferie będą na papierze i - z założenia - nie będzie wyjazdów. Innych terminów niż ferie też nie będzie (przez kumulację) i - też nie będzie wyjazdów. No chyba, że ktoś jedzie bez dzieci. Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 https://wydarzenia.i...dze,nId,4869238 Z tego art. Wynika, że kwarantanna tylko w okresie swiatecznym. Co pozamyka rząd w kraju w styczniu nas ryra. Szabir, ja słuchałem pinokia jak to ogłaszał. Z tonu wynikało to co napisał między innymi Mikoski - ferie w jednym terminie bez wyjazdów, chociaż jak wyżej pisałem też mam nadzieję, ze się wycofają. Swoją drogą zachowują się jak debile - nie wyjeżdżajcie na święta, aby nie rozsiewać wirusa, ale przed świętami zapie...lajcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
brachol Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Te informacje na stronie rządowej na razie są jako projekt rozporządzenia. Może czekają na odzew społeczny? I tak w sumie rożne warianty podano w długiej perspektywie a nie jak wcześniej z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rados Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba napisałeś dokładnie to co ja wyżej Może, ale nie wiem dlaczego dziwią cię wypowiedzi burmistrzów o kumulacji. Mnie nie dziwią.ona jest dla nich sednem sprawy. Te gminy pewnie by jakoś przebolały zamknięcie dla jakiegoś okresu ferii dla kilku województw, ale kumulacja połączona z zamknięciem oznacza dla nich koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi