JULA Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Aaa, przy nastawieniu na jazdę pozatrasową to pewnie faktycznie wygląda to inaczej. Ja przy zjeździe do Vaujany pomyślałam sobie tylko przelotnie: Aha, po lewej przepaść (ale spoko, są siatki), aha, po prawej skały (to pewnie po tym wysadzaniu) - i tyle. Jest snieg, są widoki - super Dla pozatrasowca faktycznie kicha - ani w jedna ani w druga wyskoczyć Absolutnie nie Żeby dojechać pod apartamenty, wracając ze strony Alpe d'Huez, trzeba "pokonać" bardzo lajtową i widokową trasę Le Col: https://www.youtube....h?v=QgzqmaN4Fqo W 4:33 na wprost widać apartamenty Balcons d'Aurea . Super dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 382 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 139 24 38 19 Popularne dni 22 Lis 23 16 Gru 17 15 Gru 12 3 Gru 11 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 139 odpowiedzi darek74 24 odpowiedzi abramus 38 odpowiedzi Ziemowit1 19 odpowiedzi Popularne dni 22 Lis 2020 23 odpowiedzi 16 Gru 2020 17 odpowiedzi 15 Gru 2020 12 odpowiedzi 3 Gru 2020 11 odpowiedzi Szabir Napisano 30 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2020 ogłoszenia parafialne: Niektórzy z Was, zaznaczyli wybór poszerzenia ubezpieczenia o tzw. choroby przewlekłe. Są też tacy, co zdecydowali się kupić ubezpieczenie narciarskie SKI PREMIUM. W dziale "ubezpieczenia", są już aktywne linki do formularzy i zakupu. Po wypelnieniu formularza, dokonujecie przelewu o tytule: wasz nick + "AXA dopłata" - 30,-zł Wasz nick +"AXA Ski Premium -70,-zł Proszę nie łączyć przelewów, każdy tytuł na oddzielnym przelewie. pzdr. O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Szabir zapisz mnie, apartament z Bogusiem 6 z dwoma vacatami. Sam się zapisz tzn. wypełnij formularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, Z diecezji lubelskiej na razie skromne zgłoszenie - 7 osób. Szczegóły w formularzach. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, Z diecezji lubelskiej na razie skromne zgłoszenie - 7 osób. Szczegóły w formularzach. Pozdrawiam piotr-m i JA oraz Artoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 ogłoszenia parafialne: Niektórzy z Was, zaznaczyli wybór poszerzenia ubezpieczenia o tzw. choroby przewlekłe. Są też tacy, co zdecydowali się kupić ubezpieczenie narciarskie SKI PREMIUM. W dziale "ubezpieczenia", są już aktywne linki do formularzy i zakupu. Po wypelnieniu formularza, dokonujecie przelewu o tytule: wasz nick + "AXA dopłata" - 30,-zł Wasz nick +"AXA Ski Premium -70,-zł Proszę nie łączyć przelewów, każdy tytuł na oddzielnym przelewie. gdzie są te numery konta do 1 wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu czego dymisz jak dawno masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Uprzejmie informuję, że na najbliższym wyjeździe, wszystkie tańce, hulanki i swawole, odbywać się będą w apartamencie u Bogusia vel Vitapharmy. Na tą szczególną okazję, Boguś zabiera trzy tancerki z Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Wszystko pięknie, wszystko cacy, ale Szabirski jakoś nie wspomniał o tym, że przebijając się z hotelu do Alpe d'Huez i wracając do hotelu trzeba skorzystać z... MOST SCARY SKILIFT IN THE WORLD... Nie widząc tego wcześniej odpaliłem to na projektorze w 120 calach... Prawie się zes... zemdlałem PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 30 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2020 ogłoszenia parafialne: Niektórzy z Was, zaznaczyli wybór poszerzenia ubezpieczenia o tzw. choroby przewlekłe. Są też tacy, co zdecydowali się kupić ubezpieczenie narciarskie SKI PREMIUM. W dziale "ubezpieczenia", są już aktywne linki do formularzy i zakupu. Po wypelnieniu formularza, dokonujecie przelewu o tytule: wasz nick + "AXA dopłata" - 30,-zł Wasz nick +"AXA Ski Premium -70,-zł Proszę nie łączyć przelewów, każdy tytuł na oddzielnym przelewie. pzdr. O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Szabir zapisz mnie, apartament z Bogusiem 6 z dwoma vacatami. Sam się zapisz tzn. wypełnij formularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, Z diecezji lubelskiej na razie skromne zgłoszenie - 7 osób. Szczegóły w formularzach. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, Z diecezji lubelskiej na razie skromne zgłoszenie - 7 osób. Szczegóły w formularzach. Pozdrawiam piotr-m i JA oraz Artoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 ogłoszenia parafialne: Niektórzy z Was, zaznaczyli wybór poszerzenia ubezpieczenia o tzw. choroby przewlekłe. Są też tacy, co zdecydowali się kupić ubezpieczenie narciarskie SKI PREMIUM. W dziale "ubezpieczenia", są już aktywne linki do formularzy i zakupu. Po wypelnieniu formularza, dokonujecie przelewu o tytule: wasz nick + "AXA dopłata" - 30,-zł Wasz nick +"AXA Ski Premium -70,-zł Proszę nie łączyć przelewów, każdy tytuł na oddzielnym przelewie. gdzie są te numery konta do 1 wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu czego dymisz jak dawno masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Uprzejmie informuję, że na najbliższym wyjeździe, wszystkie tańce, hulanki i swawole, odbywać się będą w apartamencie u Bogusia vel Vitapharmy. Na tą szczególną okazję, Boguś zabiera trzy tancerki z Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Wszystko pięknie, wszystko cacy, ale Szabirski jakoś nie wspomniał o tym, że przebijając się z hotelu do Alpe d'Huez i wracając do hotelu trzeba skorzystać z... MOST SCARY SKILIFT IN THE WORLD... Nie widząc tego wcześniej odpaliłem to na projektorze w 120 calach... Prawie się zes... zemdlałem PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
piotr-m Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, Z diecezji lubelskiej na razie skromne zgłoszenie - 7 osób. Szczegóły w formularzach. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, Z diecezji lubelskiej na razie skromne zgłoszenie - 7 osób. Szczegóły w formularzach. Pozdrawiam piotr-m i JA oraz Artoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 ogłoszenia parafialne: Niektórzy z Was, zaznaczyli wybór poszerzenia ubezpieczenia o tzw. choroby przewlekłe. Są też tacy, co zdecydowali się kupić ubezpieczenie narciarskie SKI PREMIUM. W dziale "ubezpieczenia", są już aktywne linki do formularzy i zakupu. Po wypelnieniu formularza, dokonujecie przelewu o tytule: wasz nick + "AXA dopłata" - 30,-zł Wasz nick +"AXA Ski Premium -70,-zł Proszę nie łączyć przelewów, każdy tytuł na oddzielnym przelewie. gdzie są te numery konta do 1 wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu czego dymisz jak dawno masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Uprzejmie informuję, że na najbliższym wyjeździe, wszystkie tańce, hulanki i swawole, odbywać się będą w apartamencie u Bogusia vel Vitapharmy. Na tą szczególną okazję, Boguś zabiera trzy tancerki z Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Wszystko pięknie, wszystko cacy, ale Szabirski jakoś nie wspomniał o tym, że przebijając się z hotelu do Alpe d'Huez i wracając do hotelu trzeba skorzystać z... MOST SCARY SKILIFT IN THE WORLD... Nie widząc tego wcześniej odpaliłem to na projektorze w 120 calach... Prawie się zes... zemdlałem PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 ogłoszenia parafialne: Niektórzy z Was, zaznaczyli wybór poszerzenia ubezpieczenia o tzw. choroby przewlekłe. Są też tacy, co zdecydowali się kupić ubezpieczenie narciarskie SKI PREMIUM. W dziale "ubezpieczenia", są już aktywne linki do formularzy i zakupu. Po wypelnieniu formularza, dokonujecie przelewu o tytule: wasz nick + "AXA dopłata" - 30,-zł Wasz nick +"AXA Ski Premium -70,-zł Proszę nie łączyć przelewów, każdy tytuł na oddzielnym przelewie. gdzie są te numery konta do 1 wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu czego dymisz jak dawno masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Uprzejmie informuję, że na najbliższym wyjeździe, wszystkie tańce, hulanki i swawole, odbywać się będą w apartamencie u Bogusia vel Vitapharmy. Na tą szczególną okazję, Boguś zabiera trzy tancerki z Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Wszystko pięknie, wszystko cacy, ale Szabirski jakoś nie wspomniał o tym, że przebijając się z hotelu do Alpe d'Huez i wracając do hotelu trzeba skorzystać z... MOST SCARY SKILIFT IN THE WORLD... Nie widząc tego wcześniej odpaliłem to na projektorze w 120 calach... Prawie się zes... zemdlałem PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
vitapharma Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2020 podaj numery kont do wpłat a najlepiej gotowy wzór przelewu czego dymisz jak dawno masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Uprzejmie informuję, że na najbliższym wyjeździe, wszystkie tańce, hulanki i swawole, odbywać się będą w apartamencie u Bogusia vel Vitapharmy. Na tą szczególną okazję, Boguś zabiera trzy tancerki z Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Wszystko pięknie, wszystko cacy, ale Szabirski jakoś nie wspomniał o tym, że przebijając się z hotelu do Alpe d'Huez i wracając do hotelu trzeba skorzystać z... MOST SCARY SKILIFT IN THE WORLD... Nie widząc tego wcześniej odpaliłem to na projektorze w 120 calach... Prawie się zes... zemdlałem PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Uprzejmie informuję, że na najbliższym wyjeździe, wszystkie tańce, hulanki i swawole, odbywać się będą w apartamencie u Bogusia vel Vitapharmy. Na tą szczególną okazję, Boguś zabiera trzy tancerki z Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kardek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Wszystko pięknie, wszystko cacy, ale Szabirski jakoś nie wspomniał o tym, że przebijając się z hotelu do Alpe d'Huez i wracając do hotelu trzeba skorzystać z... MOST SCARY SKILIFT IN THE WORLD... Nie widząc tego wcześniej odpaliłem to na projektorze w 120 calach... Prawie się zes... zemdlałem PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 PZJU10 zaliczona tyrolka PZJU9 Leissieres to i ten się pewnie ogarnie Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Tyrolki w Val Thorens bardzo zazdraszczam. Jak tylko dane mi będzie być ponownie w Ischgl to spróbuję tamtejszej: Na teraz mogę się tylko pochwalić zjazdem tyrolką ze skoczni "Orlinek" w Karpaczu. Do tego bungee klasyczne, bungee na sztywnej linie (wahadło), bungee odwrotne (slingshot), kilkadziesiąt via ferrat... Nigdzie nie pękałem i wszędzie był fun... A na głupim jadącym w dół krześle dostaje wręcz ataku paniki. Może to kwestia tego, że na wszystkich w/w atrakcjach jest się w uprzęży, a z krzesła można się wysunąć... A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 A np. wsiadanie tyłem do przodu coś da? Ostatecznie można zabrać piersiówkę Kumpel jest kierownikiem budowy. Kiedyś miał 2 nowych na budowie... na rusztowaniach bardzo wystraszeni/na czworakach prawie. Po jakimś czasie powiesili siatkę = zabezpieczenie żadne ale kolesie zaczęli skakać po rusztowaniu jak kozice. Do czasu, aż ich kolega nie opieprzył. Tylko ciężko byłoby rozwijać siatkę na krzesełku :-) Może: "Nie patrz w dół!" :-) Ps. Polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adambus Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 To co jadziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Cześć. Jadę znowu z wami, ale taki tu postrach siejecie, że wszystkie niewiasty wywieje z tej inicjatywy...co za tunele, co za karkołomne zjazdy na krzesełku... Dajcie chłopaki jakieś fajne zapowiedzi przyjemności dla kobiecych , delikatnych preferencji... mogą być kulinarne, albo taneczne...ostatecznie basenowe pod palmami A tak w ogóle czy nie ma tam wymiennie pobytu w parku wodnym w ramach ski..pass? często to jest w tego typu ośrodkach. Może jakieś doświadczenia z parku wodnego tamtejszego, albo dyskotek podeślecie tutaj dla złagodzenia wrażeń... Nie wystarczy wam ogólnej histerii covidowej? mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zechar Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 mówisz masz Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Szabir a gdzie jest park wodny w okolicy - ja też oto pytam P.S. w Naszym hotelu też jest basen i sauna Tu basen w ALPE D'HUEZ; https://www.alpedhue...ml?item=201400 https://www.alpedhue...tives/piscines/ może Ci się przyda jeśli pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Kończą się miejsca w autobusie. więc Jak ktoś jeszcze chce, to prawie ostatni moment...Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Tym co jedzie przez Kraków też? Bom się zagapił. tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021
Chertan Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 tak. skąd jesteś? uzupełnij w profilu miasto najlepiej.Gaj pod Krakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i;Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz. Aby mieć jasność sytuacji, proszę się definitywnie określić i brać albo rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Kończą się miejsca i; Nie wszyscy co się zdeklarowali wypełnili formularz . Aby mieć ja sytuacji, proszę się definitywnie określić. Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne „Podróż za jeden uśmiech 11” ***** ZINAL ***** 20 - 27 marca 2021
adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa A naród znów Na OJca Dyrektora pusci szabir zachec moze jakies atrakcje ... reczniki,,, lub cos innego tancerka lub tancerz gogofree w aptamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
adambus Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Formularz wypełniony, data urodzenia jako liczba całkowita wyszła bez kropek czy też innych slashy, ale chyba czytelna :-) I jak co roku w parafii formularz zgloszenie i na tace na tace kasa kasa .Szabir Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi