Marcos73 Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 3 minuty temu, mario33 napisał: 22,5 to na ten sezon, za rok będą za małe 😞 mam w przygotowaniu te (23,5, używki): Cześć Mój miał chyba najwyższy model z dziecięcych, chociaż sam jest mały i lekki to nie narzekał nic a nic że twarde, wręcz po fischerach które miał powiedział że są boskie, kupuję mu dopasowane - takie jakie sam chciałbym mieć, więc co roku wymiana - ale popatrz co z nimi zrobił po sezonie covidovego jeżdżenia (były nówki)- jest miszcz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 11 minut temu, mario33 napisał: 22,5 to na ten sezon, za rok będą za małe 😞 mam w przygotowaniu te (23,5, używki): BTW. to obecnie ma 23,5 ale coś mi się zdaje że znowu pójdą do żyda po wakacjach 🙂 Takie życie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 14 godzin temu, mario33 napisał: Dobrze, nakierujcie trochę. Coś z tej grupy nart, czy przesadzam ? I które ? https://ski24.pl/21-narty-dzieciece?plec=junior&dlugosc-cm=144,145 @mario33 mam w piwnicy Racetigery SL 136cm, wnusia jeździła na nich jak miała 9 i 10 lat mogę Ci wysłać ale nie wiem czy eksperci nie napiszą że za krótkie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Brać. Supernarty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cześć Mój miał chyba najwyższy model z dziecięcych, chociaż sam jest mały i lekki to nie narzekał nic a nic że twarde, wręcz po fischerach które miał powiedział że są boskie, kupuję mu dopasowane - takie jakie sam chciałbym mieć, więc co roku wymiana - ale popatrz co z nimi zrobił po sezonie covidovego jeżdżenia (były nówki)- jest miszcz. pozdrawiam Jakby Ci to napisać. Twój, jeździ a się nie pieści. p.s. Dopiero po zdjęciu butów, rozpoznałem, że kolega na 2 różnych forach, ma dwa różne Nicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 12 minut temu, moruniek napisał: Jakby Ci to napisać. Twój, jeździ a się nie pieści. p.s. Dopiero po zdjęciu butów, rozpoznałem, że kolega na 2 różnych forach, ma dwa różne Nicki. Cze Coś tam jeździ, ale namiętnie twierdzi że w plecaku się dzieją takie cuda 🙂, muszę mu kupić nowy, większy bo spakowanie teraz wszystkiego do niego to już sztuka sztuk. Jak Twój nie ma - to już ma 🙂. Będzie prezent. Kask i buty spoko wchodzą, ale już te wszystkie ochraniacze to już słabo. pozdrawiam ps. Nick inny - ale tamten to nie miałem pojęcia jak to opanować - bo nigdy nie byłem na żadnym forum, a nie wiem czy mogę zmienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 34 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Coś tam jeździ, ale namiętnie twierdzi że w plecaku się dzieją takie cuda 🙂, muszę mu kupić nowy, większy bo spakowanie teraz wszystkiego do niego to już sztuka sztuk. Jak Twój nie ma - to już ma 🙂. Będzie prezent. Kask i buty spoko wchodzą, ale już te wszystkie ochraniacze to już słabo. pozdrawiam ps. Nick inny - ale tamten to nie miałem pojęcia jak to opanować - bo nigdy nie byłem na żadnym forum, a nie wiem czy mogę zmienić. A to bardzo dziękujemy za plecak. Chyba musisz napisać do admina, sam tego raczej nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 23 minuty temu, moruniek napisał: A to bardzo dziękujemy za plecak. Chyba musisz napisać do admina, sam tego raczej nie zrobisz. No nie chce mi się z tym bawić. A plecak Ci wyślę jak tylko kupimy nowy, ale jestem łowcą okazji i czekam na SALE! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 1 minutę temu, Marcos73 napisał: No nie chce mi się z tym bawić. A plecak Ci wyślę jak tylko kupimy nowy, ale jestem łowcą okazji i czekam na SALE! pozdrawiam Spokojnie, ja też lubię kupować, nieco taniej. Ostatnio np. za skarpetki UYN w Adnature płaciłem 29 zł, a że wziąłem kilka innych rzeczy (też w dobrych cenach) do darmowej wysyłki, to już inna spawa 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 (edytowane) Hej. powrot tematu bo wzrost wyżej. Córka 12 lat, 144cm, 40 kilo. za rok będzie blisko 150cm. Regularnie na nartach, dobra kondycja (juz zielony w karate), lubi zapier… szybko jeździć Więcej szczegółów wyżej jak ktoś chce czytać. Narty wstępnie celujemy w te: https://www.head.com/pl_PL/worldcup-e-race-team-jrs-314142-set.html 150 cm długości (na wzrost) będzie Ok ? Ew inne juniorskie, tylko nie z gównolitu plastikowego… PS: kiedyś był taki sklep outlet niemiecki z dobrymi nartami. Edytowane 19 Lutego 2023 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Jakie karate? Jak z jazdą? POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 3 minuty temu, Mitek napisał: Jakie karate? Jak z jazdą? POzdro Karate shotokan. Jeździ od 6 roku życia, co roku na obozie narciarskim z instruktorami. W tym roku właśnie wróciła. Nudziła się trochę, potencjał stoków w okolicach Zakopca się wyczerpał. Lubi tyczki, hopki, czasem w las. Za rok Alpy prawdopodobnie z dobrą szkołą, żeby podtrzymać postęp. Potrzebne dobre narty dla zaawansowanej juniorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Cześć Juniorskie GS minimum do wzrostu. A karate u kogo, w jakim klubie, w PZKT? Moje dzieci trenowały wiele lat dlatego się zainteresowałem? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi