paw1 Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Polm nic dodać niz ująć. Co z Gisin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Polm nic dodać niz ująć. Co z Gisin ? Gisin dziś 11 w sg. Za to Goggia out. Tuż przed mistrzostwami masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Gisin dziś 11 w sg. Za to Goggia out. Tuż przed mistrzostwami masakra. Czytam, że "Goggia przewróciła się na nartach, gdy opuszczała wraz z innymi zawodniczkami miejsce startu do niedzielnego supergiganta w Garmisch-Partenkirchen. Zawody z powodu gęstej mgły przełożono na poniedziałek. (http://www.tvn24.pl)" Czyli wywaliła się podczas normalnej jazdy. To naprawdę masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Nooo ale Petra dziś... bravo! Jeszcze trochę i zjazd wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Lara tylko 20 punktów więcej niż Vlhova. Obie panie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Gogia jej super jazda z błyskiem szaleństwa niestety przekłada sie na szaleństwo również w takich okolicznościach. SZKODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Odermatt goni, goni ale chyba nie dogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Kalendarz Mistrzostw:https://www.winterev...alpejskim-2021/ Z tego co widzę to ES już na wstępie daje dupy bo super gigant kobiety jest z powtórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Pogoda 2-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Lara mistrzynią. Teraz panowie, Paris broni w Cortinie w SG mistrzostwa. Relacja ES. w skokach mistrzostwa paris najkrocej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. 180, ładnie ustał, szkoda, że nie zmieścił się w następną bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Dzisiaj na MŚ w Cortinie rozdano medale w kombinacji ,Maryna 12 niezły wynik. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Gisin dziś 11 w sg. Za to Goggia out. Tuż przed mistrzostwami masakra. Czytam, że "Goggia przewróciła się na nartach, gdy opuszczała wraz z innymi zawodniczkami miejsce startu do niedzielnego supergiganta w Garmisch-Partenkirchen. Zawody z powodu gęstej mgły przełożono na poniedziałek. (http://www.tvn24.pl)" Czyli wywaliła się podczas normalnej jazdy. To naprawdę masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Nooo ale Petra dziś... bravo! Jeszcze trochę i zjazd wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Lara tylko 20 punktów więcej niż Vlhova. Obie panie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Gogia jej super jazda z błyskiem szaleństwa niestety przekłada sie na szaleństwo również w takich okolicznościach. SZKODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Odermatt goni, goni ale chyba nie dogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Kalendarz Mistrzostw:https://www.winterev...alpejskim-2021/ Z tego co widzę to ES już na wstępie daje dupy bo super gigant kobiety jest z powtórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Pogoda 2-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Lara mistrzynią. Teraz panowie, Paris broni w Cortinie w SG mistrzostwa. Relacja ES. w skokach mistrzostwa paris najkrocej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. 180, ładnie ustał, szkoda, że nie zmieścił się w następną bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Dzisiaj na MŚ w Cortinie rozdano medale w kombinacji ,Maryna 12 niezły wynik. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Nooo ale Petra dziś... bravo! Jeszcze trochę i zjazd wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Lara tylko 20 punktów więcej niż Vlhova. Obie panie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Gogia jej super jazda z błyskiem szaleństwa niestety przekłada sie na szaleństwo również w takich okolicznościach. SZKODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Odermatt goni, goni ale chyba nie dogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Kalendarz Mistrzostw:https://www.winterev...alpejskim-2021/ Z tego co widzę to ES już na wstępie daje dupy bo super gigant kobiety jest z powtórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Pogoda 2-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Lara mistrzynią. Teraz panowie, Paris broni w Cortinie w SG mistrzostwa. Relacja ES. w skokach mistrzostwa paris najkrocej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. 180, ładnie ustał, szkoda, że nie zmieścił się w następną bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Dzisiaj na MŚ w Cortinie rozdano medale w kombinacji ,Maryna 12 niezły wynik. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Baltazar Gabka Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi