brachol Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Eurosport Polska na Twitterze: „Maryna Gąsienica-Daniel dziś dała popis w Courchevel! Polka w drugim przejeździe miała drugi czas ze wszystkich zawodniczek! DRUGI! Ukończyła zawody na rewelacyjnym 11. miejscu! To najlepszy wynik w historii startów polskich zawodników w gigancie! #ZimaJestNasza https://t.co/eBtYp2oS0H” / Twitter Mikaela Shiffrin | 1st place | Courchevel | Women's Giant Slalom #2 | FIS Alpine - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Co prawda Puchar Europy, a nie Świata, ale w Hippach Maryna Gąsienica-Daniel pierwsza https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dublet https://www.sport.pl...enomenalna.html PS wiem, że to pe nie ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dublethttps://www.sport.pl...enomenalna.html PS wiem, że to pe nie ps są gdzieś nagrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jutro zjazd kobiet w Val d'Isere o 10.30 i supergigant mężczyzn w Val Gardenie o 12.00. Sprawdzałem program Eurosport 1, będą transmitować . Jak ktoś ma pracę zdalną albo kwarantannę, izolację czy inne koronne wczasy niech nie marnuje czasu na netflixie tylko szuka narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jutro zjazd kobiet w Val d'Isere o 10.30 i supergigant mężczyzn w Val Gardenie o 12.00. Sprawdzałem program Eurosport 1, będą transmitować . Jak ktoś ma pracę zdalną albo kwarantannę, izolację czy inne koronne wczasy niech nie marnuje czasu na netflixie tylko szuka narciarstwa. Niestety tylko FIS Live, albo i to nie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ruszył zjazd kobiet na Eurosporcie 1. Niestety komentuje Witold Domański jr. i muszę wynieść się na inny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Czy ktoś ogląda slalom w MdC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paw1 Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nigdy nie kibicowałem Kristoffersenowi ale.....Trochę rozumie go po ludzku. Olbrzymie ciśnienie na wygrywanie w tym roku, to on obok Alexisa i Kildego był największym faworytem i co...... i pstro. To może rozwalić każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nigdy nie dorówna nikomu bo mu woda sodowa odbiła. Pamiętasz sprawę z Red Bullem ? Pamiętasz kopanie gąbek, jak MH mu dokładał w SL. Jak się wściekał. No ale wtedy przynajmniej jeździł. Jego nie lubią koledzy z reprezentacji. Nie jest dla nich kolegą, tylko konkurentem. I jeszcze rozumiem, że można się wkurzać, łamać kijki ale nie odpycha się faceta który go filmuje na zawodach. Dobra szkoda mi śliny na niego. Nie życzę mu kontuzji ale miejsca w 3 grupie już tak. Najlepiej, żeby nie mieścił się w czasie antenowym bo szkoda czasu na oglądanie go. Ps. u mnie mówiło się wsiarz. Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html ... Dajcie mu spokój - rzekł nagle Chudy. - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... PS ciekawe skąd ten fragment? https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Heniek ciśnienia nie trzyma i tyle. Po nieudanym przejeździe uciekł jak zwykle, a operator kamery poszedł za nim tak jak za wszystkimi na tyły. No i Heniek złapał za obiektyw i go odepchnął. Cóż ja bym zrozumiał gdyby operator poszedł za nim do kibla, albo gdyby lał np. paparazzich pod domem, ale tu nie było pod jego domem tylko oficjalnie na zawodach i nie w kiblu tylko normalnie tam gdzie zawodnicy zjeżdżają po przejeździe. Dobra, obiecuje, że już więcej nie będę hejtował HK, ani o nim pisał. Zawody w KG tak mnie mało wciągnęły, że nawet nie zwróciłem uwagi na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. spoko, znam i wsiarz i se, ale wszarz to dla mnie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Dla mnie też . Ciężko to w ogóle wymówić, prawie tak ciężko jak Vlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://www.onet.pl/...4bcy7b,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Apetyt rośnie zawodnikowi i kibicom w miarę jedzenia i dobrze. Aby miała z kim i za co trenować, to będzie coraz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Że przypomnę bo takie jaja jak miał ten gość to rzadkość: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Jutro zjazd kobiet w Val d'Isere o 10.30 i supergigant mężczyzn w Val Gardenie o 12.00. Sprawdzałem program Eurosport 1, będą transmitować . Jak ktoś ma pracę zdalną albo kwarantannę, izolację czy inne koronne wczasy niech nie marnuje czasu na netflixie tylko szuka narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jutro zjazd kobiet w Val d'Isere o 10.30 i supergigant mężczyzn w Val Gardenie o 12.00. Sprawdzałem program Eurosport 1, będą transmitować . Jak ktoś ma pracę zdalną albo kwarantannę, izolację czy inne koronne wczasy niech nie marnuje czasu na netflixie tylko szuka narciarstwa. Niestety tylko FIS Live, albo i to nie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ruszył zjazd kobiet na Eurosporcie 1. Niestety komentuje Witold Domański jr. i muszę wynieść się na inny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Czy ktoś ogląda slalom w MdC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paw1 Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nigdy nie kibicowałem Kristoffersenowi ale.....Trochę rozumie go po ludzku. Olbrzymie ciśnienie na wygrywanie w tym roku, to on obok Alexisa i Kildego był największym faworytem i co...... i pstro. To może rozwalić każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nigdy nie dorówna nikomu bo mu woda sodowa odbiła. Pamiętasz sprawę z Red Bullem ? Pamiętasz kopanie gąbek, jak MH mu dokładał w SL. Jak się wściekał. No ale wtedy przynajmniej jeździł. Jego nie lubią koledzy z reprezentacji. Nie jest dla nich kolegą, tylko konkurentem. I jeszcze rozumiem, że można się wkurzać, łamać kijki ale nie odpycha się faceta który go filmuje na zawodach. Dobra szkoda mi śliny na niego. Nie życzę mu kontuzji ale miejsca w 3 grupie już tak. Najlepiej, żeby nie mieścił się w czasie antenowym bo szkoda czasu na oglądanie go. Ps. u mnie mówiło się wsiarz. Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html ... Dajcie mu spokój - rzekł nagle Chudy. - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... PS ciekawe skąd ten fragment? https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Heniek ciśnienia nie trzyma i tyle. Po nieudanym przejeździe uciekł jak zwykle, a operator kamery poszedł za nim tak jak za wszystkimi na tyły. No i Heniek złapał za obiektyw i go odepchnął. Cóż ja bym zrozumiał gdyby operator poszedł za nim do kibla, albo gdyby lał np. paparazzich pod domem, ale tu nie było pod jego domem tylko oficjalnie na zawodach i nie w kiblu tylko normalnie tam gdzie zawodnicy zjeżdżają po przejeździe. Dobra, obiecuje, że już więcej nie będę hejtował HK, ani o nim pisał. Zawody w KG tak mnie mało wciągnęły, że nawet nie zwróciłem uwagi na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. spoko, znam i wsiarz i se, ale wszarz to dla mnie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Dla mnie też . Ciężko to w ogóle wymówić, prawie tak ciężko jak Vlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://www.onet.pl/...4bcy7b,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Apetyt rośnie zawodnikowi i kibicom w miarę jedzenia i dobrze. Aby miała z kim i za co trenować, to będzie coraz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Że przypomnę bo takie jaja jak miał ten gość to rzadkość: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ruszył zjazd kobiet na Eurosporcie 1. Niestety komentuje Witold Domański jr. i muszę wynieść się na inny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Czy ktoś ogląda slalom w MdC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nigdy nie kibicowałem Kristoffersenowi ale.....Trochę rozumie go po ludzku. Olbrzymie ciśnienie na wygrywanie w tym roku, to on obok Alexisa i Kildego był największym faworytem i co...... i pstro. To może rozwalić każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nigdy nie dorówna nikomu bo mu woda sodowa odbiła. Pamiętasz sprawę z Red Bullem ? Pamiętasz kopanie gąbek, jak MH mu dokładał w SL. Jak się wściekał. No ale wtedy przynajmniej jeździł. Jego nie lubią koledzy z reprezentacji. Nie jest dla nich kolegą, tylko konkurentem. I jeszcze rozumiem, że można się wkurzać, łamać kijki ale nie odpycha się faceta który go filmuje na zawodach. Dobra szkoda mi śliny na niego. Nie życzę mu kontuzji ale miejsca w 3 grupie już tak. Najlepiej, żeby nie mieścił się w czasie antenowym bo szkoda czasu na oglądanie go. Ps. u mnie mówiło się wsiarz. Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html ... Dajcie mu spokój - rzekł nagle Chudy. - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... PS ciekawe skąd ten fragment? https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Heniek ciśnienia nie trzyma i tyle. Po nieudanym przejeździe uciekł jak zwykle, a operator kamery poszedł za nim tak jak za wszystkimi na tyły. No i Heniek złapał za obiektyw i go odepchnął. Cóż ja bym zrozumiał gdyby operator poszedł za nim do kibla, albo gdyby lał np. paparazzich pod domem, ale tu nie było pod jego domem tylko oficjalnie na zawodach i nie w kiblu tylko normalnie tam gdzie zawodnicy zjeżdżają po przejeździe. Dobra, obiecuje, że już więcej nie będę hejtował HK, ani o nim pisał. Zawody w KG tak mnie mało wciągnęły, że nawet nie zwróciłem uwagi na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. spoko, znam i wsiarz i se, ale wszarz to dla mnie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Dla mnie też . Ciężko to w ogóle wymówić, prawie tak ciężko jak Vlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://www.onet.pl/...4bcy7b,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Apetyt rośnie zawodnikowi i kibicom w miarę jedzenia i dobrze. Aby miała z kim i za co trenować, to będzie coraz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Że przypomnę bo takie jaja jak miał ten gość to rzadkość: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Są dwa słowa https://sjp.pwn.pl/k...kaj/wszarz.html - Zasrany wsiarz. - Wsiarz i wszarz. Powiesiłem więc sobie kosę nad pryczą i jak inni położyłem... https://ruj.uj.edu.p...e=1&isAllowed=y Jak zauważa autorka, dominują wśród nich pogardliwe określenia kobiet. Wśród nich np. krowa (świę- ta/głupia/stara), wydra, suka, ropucha, osa, pijawka, żmija. Pojawiają się także na- zwania mężczyzn, np. byk (stary), wszarz, wieprz (tłusty, spasiony), buhaj. Mężczyzna: baja, gw. baza, baciar, gw. baćar, bajczarz, gw. båzcåš, belęduła, gw. by- lynduWa, buc, gw. buc, burak, gw. buråk, chałupiarz, gw. xå[email protected]åš, chojrak, gw. xWozråk, cierz, gw. ćyš, ciubaryk, gw. ćubaryk, ćwiak, gw. ćwzåk, dupek, gw. dupek, dzikus, gw. vikus, filozof, gw. wilozůf, kątownik, gw. kůntovńik, kopacz, gw. kWopåc, kozak, gw. kWozåk, krakowiak, gw. krakWo1zåk, kutafon, gw. kutafůn, kutas, gw. ku- tås, kutwa, gw. kutfa, laptacz, gw. laptåc, łajza, gw. Wazza, łazęga, gw. Wazyηga, łoś, gw. Woś, mądrak, gw. můndråk, niuchacz, gw. ńuxåc, ofuczałek, gw. WofucåWek, po- kutnik, gw. pWokutńik, półrzytek, gw. půžydek, pustelnik, gw. pustylńik, smykacz, gw. smykåc, srała, gw. sråWa, świdracz, gw. świdråc, wieśniak, gw. 1zyśńåk, wsiak, gw. fśåk, wsiarz, gw. fśåš, znawiacz, gw. znå1zåc PS Kristoffersen i Vrlhova nie budą sympatii, bo ich konkurenci klasowi i owszem Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Heniek ciśnienia nie trzyma i tyle. Po nieudanym przejeździe uciekł jak zwykle, a operator kamery poszedł za nim tak jak za wszystkimi na tyły. No i Heniek złapał za obiektyw i go odepchnął. Cóż ja bym zrozumiał gdyby operator poszedł za nim do kibla, albo gdyby lał np. paparazzich pod domem, ale tu nie było pod jego domem tylko oficjalnie na zawodach i nie w kiblu tylko normalnie tam gdzie zawodnicy zjeżdżają po przejeździe. Dobra, obiecuje, że już więcej nie będę hejtował HK, ani o nim pisał. Zawody w KG tak mnie mało wciągnęły, że nawet nie zwróciłem uwagi na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. spoko, znam i wsiarz i se, ale wszarz to dla mnie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Dla mnie też . Ciężko to w ogóle wymówić, prawie tak ciężko jak Vlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://www.onet.pl/...4bcy7b,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Apetyt rośnie zawodnikowi i kibicom w miarę jedzenia i dobrze. Aby miała z kim i za co trenować, to będzie coraz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Że przypomnę bo takie jaja jak miał ten gość to rzadkość: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Uuuu a co Henryczek odwalił w weekend że tak go pojechaliście. Oglądałem tylko Marynę i sl we Flachau mi uciekł. Ja tam Henryczka lubię chyba właśnie za to że nie potrafi powstrzymać emocji. Taki John McEnroe nart:D W tym sezonie Henryczek bez formy i widać nie wie dlaczego, to frustracja ogromna. Maryna na tej lodowej górce zrobiła niesamowity wynik. Natomiast kompletnie nie kumam co zrobiła Shiffrin w drugich przejazdach. Bo raz może nie wyjść ale dwa razy? Na psychikę bym nie zwalał tylko bardziej na drugi przejazd po tarce/zniszczonej trasie i że nogi nie trzymały. Dziwne... Heniek ciśnienia nie trzyma i tyle. Po nieudanym przejeździe uciekł jak zwykle, a operator kamery poszedł za nim tak jak za wszystkimi na tyły. No i Heniek złapał za obiektyw i go odepchnął. Cóż ja bym zrozumiał gdyby operator poszedł za nim do kibla, albo gdyby lał np. paparazzich pod domem, ale tu nie było pod jego domem tylko oficjalnie na zawodach i nie w kiblu tylko normalnie tam gdzie zawodnicy zjeżdżają po przejeździe. Dobra, obiecuje, że już więcej nie będę hejtował HK, ani o nim pisał. Zawody w KG tak mnie mało wciągnęły, że nawet nie zwróciłem uwagi na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. spoko, znam i wsiarz i se, ale wszarz to dla mnie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Dla mnie też . Ciężko to w ogóle wymówić, prawie tak ciężko jak Vlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://www.onet.pl/...4bcy7b,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Apetyt rośnie zawodnikowi i kibicom w miarę jedzenia i dobrze. Aby miała z kim i za co trenować, to będzie coraz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Że przypomnę bo takie jaja jak miał ten gość to rzadkość: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Napisałem, że u mnie mówiło się wsiarz, tak samo mówiło się "se". Nie piszę, że to poprawnie było. spoko, znam i wsiarz i se, ale wszarz to dla mnie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Dla mnie też . Ciężko to w ogóle wymówić, prawie tak ciężko jak Vlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 https://www.onet.pl/...4bcy7b,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Apetyt rośnie zawodnikowi i kibicom w miarę jedzenia i dobrze. Aby miała z kim i za co trenować, to będzie coraz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ogladacie Kitz???- co tam się odpier.... Masakra. Przegięli że wrócił taki długi ostatni skok. Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Że przypomnę bo takie jaja jak miał ten gość to rzadkość: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Mówisz o tym skoku przed metą, na którym Ghedina robił V, a nijaki Macartney miał taki paskudnie wyglądający upadek? Przecież on tam zawsze był... Pozdro Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. A na trawersie będący w życiowej formie RCS pojechał tak i nic mu się nie stało: https://www.eurospor...134/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
Mitek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie do końca bo teraz jest sztuczny najazd a w ostatnich latach go nie było przez co skok był w miarę spokojny. Teraz wieje i lecą jak na skoczni. Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Cześć Możesz mieć rację, że jak mają wiatr w twarz to lecą i lecą. Byłem w tym miejscu na butach i ten garb dla osoby pieszej to jest po prostu solidna górka na która trzeba podchodzić dobre parę minut i nie bardzo widzę możliwość niwelowania tego najazdu śniegiem. Pozdrowienia Tylko oni Mitek zrobili sztuczny próg jak mini skocznię... i teraz odwołają chyba zawody. Feuz ma pierwszą wygraną w Kitz w plecy a jego rodak Urs H. oby wrócił na narty po takim dzwonie.https://www.eurospor...153/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 3 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MajkaW Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na końcówce jest przerażająca prędkość, i taki skok to ogromne przeciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W zjeździe startują twardziele, Szwajcar podobno ma się dobrze.https://sport.interi...inf,nId,5003102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Zbyt miękko na dole. Duzo zabawy ze smarowaniem. Próg kontrowersyjny - wygrywa medialność wydarzenia. Komentarz na Eurosport dno. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi