kordiankw Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 "Dwunaste miejsce i awans do fazy zasadniczej zawodów równoległych – to wynik Maryny Gąsienicy-Daniel w porannych eliminacjach w Lech/Zürs. Polka tym samym zapewniła sobie najlepszy wynik w historii swoich startów w Pucharze Świata." https://sportsinwint...Qwwql0J0nbH7vTg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 "Dwunaste miejsce i awans do fazy zasadniczej zawodów równoległych – to wynik Maryny Gąsienicy-Daniel w porannych eliminacjach w Lech/Zürs. Polka tym samym zapewniła sobie najlepszy wynik w historii swoich startów w Pucharze Świata." https://sportsinwint...Qwwql0J0nbH7vTg Gdzie można online obejrzeć dzisiejszy wyścig równoległy Pań?? Jestem w hotelu bez Eurosportu 2 ... POMOCY ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Gdzie można online obejrzeć dzisiejszy wyścig równoległy Pań?? Jestem w hotelu bez Eurosportu 2 ... POMOCY ????? No i jest fantastycznie !!!! Maryna świetnie się zaprezentowała, owszem przegrała z mniej znaną Amerykanką, która ...dotarła do finału i tam poległa z Vlchovą. Generalnie, niech ta chwila trwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 9 w zawodach PŚ JEST MOC. https://www.polsatsp...sienicy-daniel/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W całych Alpach duża dostawą białego, zawodnicy muszą poczekać aż przestanie sypać. https://sport.interi...na-,nId,4899043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Trzy lata temu Odermat w St Moritz jako junior zdobył 4 złote medale MŚ teraz pierwszy wygrany gigant w PŚ. https://www.fis-ski....-santa-caterina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Maryna 12 po pierwszym przejeździe giganta w Courchevel (tyko +1:99 straty do prowadzącej Petry)!!! Drugi przejazd od 12:30 w Eurosport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Maryna 12 po pierwszym przejeździe giganta w Courchevel (tyko +1:99 straty do prowadzącej Petry)!!! Drugi przejazd od 12:30 w Eurosport. Dobry, równy przejazd. Szkoda błędu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niestety w drugim trochę się ledwo zmieściła, ale ustala i nie ominęła. Holdener to się nie udało, jechała po naszej i wypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. będzie awantura. Narta nie ma prawa się odpiąć w skręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Cześć Dawno nie było tak równych zawodów w zjeździe. Bardzo równe warunki, nieco znoszące ta minimalna przewagę pierwszych numerów. Super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). A Mikaela na pierwszym, wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cześć No właśnie. Tak samo jak wczoraj te skoki. Po co to wysyłają takich...? A czy ktoś widział co odwaliły Vlhova i Robinson? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss https://www.fis-ski....kiing/live.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Gdzie można online obejrzeć dzisiejszy wyścig równoległy Pań?? Jestem w hotelu bez Eurosportu 2 ... POMOCY ????? No i jest fantastycznie !!!! Maryna świetnie się zaprezentowała, owszem przegrała z mniej znaną Amerykanką, która ...dotarła do finału i tam poległa z Vlchovą. Generalnie, niech ta chwila trwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 9 w zawodach PŚ JEST MOC. https://www.polsatsp...sienicy-daniel/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W całych Alpach duża dostawą białego, zawodnicy muszą poczekać aż przestanie sypać. https://sport.interi...na-,nId,4899043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Trzy lata temu Odermat w St Moritz jako junior zdobył 4 złote medale MŚ teraz pierwszy wygrany gigant w PŚ. https://www.fis-ski....-santa-caterina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mikar Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Maryna 12 po pierwszym przejeździe giganta w Courchevel (tyko +1:99 straty do prowadzącej Petry)!!! Drugi przejazd od 12:30 w Eurosport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Maryna 12 po pierwszym przejeździe giganta w Courchevel (tyko +1:99 straty do prowadzącej Petry)!!! Drugi przejazd od 12:30 w Eurosport. Dobry, równy przejazd. Szkoda błędu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niestety w drugim trochę się ledwo zmieściła, ale ustala i nie ominęła. Holdener to się nie udało, jechała po naszej i wypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. będzie awantura. Narta nie ma prawa się odpiąć w skręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Cześć Dawno nie było tak równych zawodów w zjeździe. Bardzo równe warunki, nieco znoszące ta minimalna przewagę pierwszych numerów. Super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). A Mikaela na pierwszym, wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cześć No właśnie. Tak samo jak wczoraj te skoki. Po co to wysyłają takich...? A czy ktoś widział co odwaliły Vlhova i Robinson? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss https://www.fis-ski....kiing/live.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 9 w zawodach PŚ JEST MOC. https://www.polsatsp...sienicy-daniel/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W całych Alpach duża dostawą białego, zawodnicy muszą poczekać aż przestanie sypać. https://sport.interi...na-,nId,4899043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Trzy lata temu Odermat w St Moritz jako junior zdobył 4 złote medale MŚ teraz pierwszy wygrany gigant w PŚ. https://www.fis-ski....-santa-caterina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Maryna 12 po pierwszym przejeździe giganta w Courchevel (tyko +1:99 straty do prowadzącej Petry)!!! Drugi przejazd od 12:30 w Eurosport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Maryna 12 po pierwszym przejeździe giganta w Courchevel (tyko +1:99 straty do prowadzącej Petry)!!! Drugi przejazd od 12:30 w Eurosport. Dobry, równy przejazd. Szkoda błędu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niestety w drugim trochę się ledwo zmieściła, ale ustala i nie ominęła. Holdener to się nie udało, jechała po naszej i wypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. będzie awantura. Narta nie ma prawa się odpiąć w skręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Cześć Dawno nie było tak równych zawodów w zjeździe. Bardzo równe warunki, nieco znoszące ta minimalna przewagę pierwszych numerów. Super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). A Mikaela na pierwszym, wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cześć No właśnie. Tak samo jak wczoraj te skoki. Po co to wysyłają takich...? A czy ktoś widział co odwaliły Vlhova i Robinson? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss https://www.fis-ski....kiing/live.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niestety w drugim trochę się ledwo zmieściła, ale ustala i nie ominęła. Holdener to się nie udało, jechała po naszej i wypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Niby ta Robinson taka bogata a narty nie umią dobrze przypiunć. będzie awantura. Narta nie ma prawa się odpiąć w skręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Cześć Dawno nie było tak równych zawodów w zjeździe. Bardzo równe warunki, nieco znoszące ta minimalna przewagę pierwszych numerów. Super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). A Mikaela na pierwszym, wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cześć No właśnie. Tak samo jak wczoraj te skoki. Po co to wysyłają takich...? A czy ktoś widział co odwaliły Vlhova i Robinson? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss https://www.fis-ski....kiing/live.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Cześć Dawno nie było tak równych zawodów w zjeździe. Bardzo równe warunki, nieco znoszące ta minimalna przewagę pierwszych numerów. Super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). A Mikaela na pierwszym, wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dzisiaj Maryna 19 po pierwszym przejeździe (jak do tej pory). Cześć No właśnie. Tak samo jak wczoraj te skoki. Po co to wysyłają takich...? A czy ktoś widział co odwaliły Vlhova i Robinson? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss https://www.fis-ski....kiing/live.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Jakby w pracy jestem, z chęcią oglądnę powtórkę...dajcie szansę na emocje plisss https://www.fis-ski....kiing/live.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
.Beata. Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 https://www.fis-ski....kiing/live.html Oj dzisiejsze PKB będzie mniejsze. Dzięki Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna Gąsienica - Daniel przepięknie pojechała drugi przejazd. Brawo. Mam nadzieję że trafi do pierwszej dziesiątki. Na razie najgorzej 15. Pierwszy raz od sióstr Tlałek tak się poczułem widząc polskiego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć No i jest ładny wynik. 2 czas drugiego przejazdu wiele mówi o możliwościach i formie. Ciekawe jak będę wyglądały kolejne starty i z jakim numerem? Szkoda Bassino ale fajnie, że Brignone z tym swoim wyjątkowym stylem jest nadal wysoko. Z przyjemnością zobaczę powtórkę. Pozdrowienia Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
Mitek Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Warto zobaczyć, nie sądziłem że zobaczę kiedykolwiek polskiego zawodnika tak jadącego - atakujący i czysty przejazd. Może jedna bramka gorzej a tak pełen gaz. Wielkie brawa. Jest komu kibicować. Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć Wiesz ja śledziłem tylko na LIve FIS ale czułem po międzyczasach, ze jest niezły GAZ. Miejmy nadzieję, że to wpłynie na pewność jazdy i będzie taki Stękała. Większość tkwi w psychice. A tu jak się okazuje można dołożyć Shiffrin czy Brignone... Pozdrowienia ogladałem na eurosport player - zainstaluj sobie na komorke:D brignone pojechala bokiem majac wielka przewage a i tak dojechala na mecie pierwsza. po niej basino jechala jeszcze szybciej ale ona z boku nie wstala i nie ukonczyla. shiffrin pojechala bezpiecznie z kalkulacja i widac ze fizycznie jest z wiadomych wzgledow duzo gorzej przygotowana. psychicznie po zwyciestwie rozkleila sie na maksa. na razie widac ze kompletnie nie jest w stanie sie pozbierac po wypadku ojca. pelen szacun dla niej. maryna swietnie pojechala, naprawde duza klasa, duzy gaz i do tego tak lekko na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wojtek pw Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Maryna ostatnio sprawia bardzo dobre wrażenie. Myślę że pewność siebie idzie wraz ze świadomością dobrego przygotowania. A ona jest dobrze przygotowana, widać to już było po slalomie równoległym. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przydarzyły się jej choroby i kontuzje a będzie zawodniczką z czołówki giganta. Może jeszcze nie będzie na podium ale na miejsca w pierwsze 10 ma szanse jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Dla tych którzy nie oglądali: https://m.facebook.c...463898117074503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi