Mikoski Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 https://www.fis-ski....-american-races Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Jest zwiastun: https://youtu.be/nnFwkDXsXbY Kalendarz: https://rb.gy/fqjoxm I kilka informacji po posiedzeniu komitetu FIS: https://www.fis-ski....pine-committee Tak jak Mikoski wyżej wrzucał, nie ma w tym sezonie tourne w Pn A. Odliczanie czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Soelden. ES2 10:00 - pierwszy przejazd pań. ES2 13:00 - drugi przejazd pań. Zapowiadają się ciekawe zawody..niestety bez Shiffrin (kontuzja pleców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Nie ma Shiffrin, trzymam kciuki za Alice Robinson Soelden. ES2 10:00 - pierwszy przejazd pań. ES2 13:00 - drugi przejazd pań. Zapowiadają się ciekawe zawody..niestety bez Shiffrin (kontuzja pleców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Nie ma Shiffrin, trzymam kciuki za Alice Robinson Alice... Alice? Wtf is Alice?https://www.redbull..../alice-robinson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Chcę zobaczyć Marynę, Eurosport kończy transmisję. Przypomnijcie link do strony gdzie można oglądnąć dalsze zawodniczki online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Hej, wczoraj, podczas męskiego giganta jeden z zawodników siedząc na fotelu lidera założył szczerbatą maskę. Nie mogę znaleźć zdjęcia, podpowiedzcie, ko to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Hej, wczoraj, podczas męskiego giganta jeden z zawodników siedząc na fotelu lidera założył szczerbatą maskę. Nie mogę znaleźć zdjęcia, podpowiedzcie, ko to był https://www.en24.new...-joke-mask.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 https://www.en24.new...-joke-mask.html bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 bardzo mi się podobało. Mnie też.Przeszukałem internet za tym modelem,niestety bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Mam taką maskę i kominiarkę, używałem na wiosnę, dostałem od zięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Iski - tutaj jest kilka różnych modeli, ale takiej jaką miał Murisier nie znalazłem: https://www.etsy.com.../toothless_mask Maski maskami, a jak wam się podobały zawody? Jeśli ktoś nie oglądał: Kobitki: https://youtu.be/lIZK4CFy2EU?t=3599- kawałek przejazdu Maryny (!) Chłopy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Nie ma Shiffrin, trzymam kciuki za Alice Robinson Alice... Alice? Wtf is Alice?https://www.redbull..../alice-robinson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Chcę zobaczyć Marynę, Eurosport kończy transmisję. Przypomnijcie link do strony gdzie można oglądnąć dalsze zawodniczki online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Hej, wczoraj, podczas męskiego giganta jeden z zawodników siedząc na fotelu lidera założył szczerbatą maskę. Nie mogę znaleźć zdjęcia, podpowiedzcie, ko to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Hej, wczoraj, podczas męskiego giganta jeden z zawodników siedząc na fotelu lidera założył szczerbatą maskę. Nie mogę znaleźć zdjęcia, podpowiedzcie, ko to był https://www.en24.new...-joke-mask.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 https://www.en24.new...-joke-mask.html bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 bardzo mi się podobało. Mnie też.Przeszukałem internet za tym modelem,niestety bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Mam taką maskę i kominiarkę, używałem na wiosnę, dostałem od zięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Iski - tutaj jest kilka różnych modeli, ale takiej jaką miał Murisier nie znalazłem: https://www.etsy.com.../toothless_mask Maski maskami, a jak wam się podobały zawody? Jeśli ktoś nie oglądał: Kobitki: https://youtu.be/lIZK4CFy2EU?t=3599- kawałek przejazdu Maryny (!) Chłopy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 https://www.en24.new...-joke-mask.html bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 bardzo mi się podobało. Mnie też.Przeszukałem internet za tym modelem,niestety bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Mam taką maskę i kominiarkę, używałem na wiosnę, dostałem od zięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Iski - tutaj jest kilka różnych modeli, ale takiej jaką miał Murisier nie znalazłem: https://www.etsy.com.../toothless_mask Maski maskami, a jak wam się podobały zawody? Jeśli ktoś nie oglądał: Kobitki: https://youtu.be/lIZK4CFy2EU?t=3599- kawałek przejazdu Maryny (!) Chłopy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 bardzo mi się podobało. Mnie też.Przeszukałem internet za tym modelem,niestety bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Mam taką maskę i kominiarkę, używałem na wiosnę, dostałem od zięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Iski - tutaj jest kilka różnych modeli, ale takiej jaką miał Murisier nie znalazłem: https://www.etsy.com.../toothless_mask Maski maskami, a jak wam się podobały zawody? Jeśli ktoś nie oglądał: Kobitki: https://youtu.be/lIZK4CFy2EU?t=3599- kawałek przejazdu Maryny (!) Chłopy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Mam taką maskę i kominiarkę, używałem na wiosnę, dostałem od zięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Iski - tutaj jest kilka różnych modeli, ale takiej jaką miał Murisier nie znalazłem: https://www.etsy.com.../toothless_mask Maski maskami, a jak wam się podobały zawody? Jeśli ktoś nie oglądał: Kobitki: https://youtu.be/lIZK4CFy2EU?t=3599- kawałek przejazdu Maryny (!) Chłopy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Coś się musiało wcześniej omsknąć Marynie, prawie 5s na jeden przejazd to zbyt dużo, jest po przerwie zobaczymy co będzie dalej. szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 szkoda, że nie można zobaczyć całego przejazdu. Dół jedzie poprawnie Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Nawet "zbyt poprawnie", wygląda jakby przyhamowała na stromym i nie zabrała prędkości na płaskie, tak sobie gdybam oczywiście bo nie widziałem całego przejazdu poprawnie = ładnie. Jak trener chciał nam dokopać to mówił, jedziesz ładnie jak panienka/goguś na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
wort Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Marynie łatwo nie będzie, turla się samotna z trenerem, pewno dopięta do innych teamów gdzie ją traktują jak 5 koło do wozu. Brak wsparcia grupy, takiego jak ma Iga Świątek działa źle. Może Daria Abramowicz mogłaby pomóc, przynajmniej konfliktu interesów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest Tia, zaiste musiała to być prawdziwa burza mózgów, żeby wysłać dziewczynę po kontuzji na "przedsezonowe" zawody na lodowiec we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
wort Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Każdy palnie czasami coś głupiego dziewczyna po kontuzji - jest juz od marca ,praktycznie non stop na nartach , pełne obciązenia treningowe i treningi na zalodzonych trasach z innymi dziewczynami z WC zresztą cięzko jest przekonac kogoś kto zawsze na tym forum wie najlepiej,, ale jest rozwiazanie , prosze sprawdzic i porozmawiac lub napisac do Maryny czyje to mózgi podjęły tą decyzję Tia a ja myślałem, że trenowała na jakimś krecim kopczyku ze 2 razy, dobrze żeś mi wyjaśnił . Trening to nie zawody PŚ we mgle, to jeszcze wylicz mądralo ileż to startów w zawodach zaliczyła od kontuzji. ps Już na starcie było widać, że nie jest gotowa, na pierwszych metrach już straciła 0,5s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z tego co czytałem wynika ,że Maryna ma 3 osoby do obsługi , czyli taka bardzo samotna to chyba nie jest u panów: *Szkolenie w całości na koszt własny, warunkiem podpisanie kontraktu zawodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cześć Początek burzowy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Kogo to teraz obchodzi. Misia0, Petra1 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 A nie Misia0, Petra2? w Levi byly dwie osobne rundy? 13.30 skończyłem oglądać dzień drugi. Pera 2 miśka0. Piękne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 W sobotę było gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi