nikon255 Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 13 minut temu, Gabrik napisał: Dajcie znać z mini zlotu 😢 nie stekaj! nie mozna miec wszystkiego 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 To ja rozumiem. W niedziele na CG będzie zjazd na jajo, można się zapisywać. Teraz już wiem, skąd ten minizlot forumowiczów na CG xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 32 minuty temu, grimson napisał: To ja rozumiem. W niedziele na CG będzie zjazd na jajo, można się zapisywać. Teraz już wiem, skąd ten minizlot forumowiczów na CG xD Dobra nowina!! Będziesz??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 5 minut temu, Kaem napisał: Dobra nowina!! Będziesz??? Niestety nie. Sprzedaje auto i przez weekend muszę kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, grimson napisał: Niestety nie. Sprzedaje auto i przez weekend muszę kupić nowe. Jak coś mam fajne na sprzedaż, z tym że 10 letnie Edytowane 16 Marca 2022 przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Dzisiaj mięciutko, napadało trochę świeżego śniegu, Ludzi - dziki tłum, kolejki olbrzymie. Pozdrawiam, na weekend zostańcie w domu. 😘 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 15 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Dzisiaj mięciutko, napadało trochę świeżego śniegu, Ludzi - dziki tłum, kolejki olbrzymie. Pozdrawiam, na weekend zostańcie w domu. 😘 łee mgła, nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 18 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Dzisiaj mięciutko, napadało trochę świeżego śniegu, Ludzi - dziki tłum, kolejki olbrzymie. Pozdrawiam, na weekend zostańcie w domu. 😘 Strach się bać, kolejka do Luxtorpedy na godzinę stania xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Brrrr ... qrde aż strach spojrzeć na tą tłuszczę 😄 Widzewiak, wpadasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Wpadłem 4 grudnia i tak mi się spodobało, że zostaję do 2 kwietnia. 😉 Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 No i co, będzie ktos w sobote, niedziele? Ja planuje jutro o 9 byc 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 PS W niedzielę tez bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Ja wraz z kolegą będziemy w niedzielę ok.9tej. Anonsowało się jeszcze kilka osób, ale nie na 100% - zobaczymy. Będę niebieską Octavią kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Jak dobrze pójdzie to będę w Niedzielę przed otwarciem, ale zostanę na kilka dni (jeśli ośrodek będzie normalnie działać). 3 godziny temu, Kaem napisał: Ja wraz z kolegą będziemy w niedzielę ok.9tej. Anonsowało się jeszcze kilka osób, ale nie na 100% - zobaczymy. Będę niebieską Octavią kombi. To ta legendarna Octavia? Ja też przyjadę Szkodą. W oryginale biała(yeti), ale po zimie bardziej szaro-brązowa 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Niby ta, ale kolejna 😄 Dobrze będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Panowie jakbyście jakiś fragment grupowego zjazdu sfilmowali i dali na forum, byłoby fajowo 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Poszli! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 3 godziny temu, nikon255 napisał: Poszli! Zazdraszczam. Wg prognozy w nocy mróz, w dzień już miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 23 minuty temu, grimson napisał: Zazdraszczam. Wg prognozy w nocy mróz, w dzień już miękko. Rano taki beton, ze balem sie jezdzic na krawedzi 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 5 godzin temu, nikon255 napisał: Poszli! Taa...widać po śladach, że w las 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 3 minuty temu, Gabrik napisał: Taa...widać po śladach, że w las 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 No ładnie, luźno...możesz ciąć na masterach 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Godzinę temu, Gabrik napisał: No ładnie, luźno...możesz ciąć na masterach 😉 Teraz to ino poszurac 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Jutro o 8.45 zaczynaja się zawody w jeździe na jajo na CG. Ktoś startuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Zjechało się kilka fajnych osób, było świetne jeżdżenie w wiosennym śniegu, po południu już wymagającym więcej techniki (której brak 😄 ) i nieco siły. Dzięki za wspólne nartowanie, dobre porady i możliwość objeżdżenia nieznanych a świetnych nart!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi