nikon255 Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 W dniu 7.03.2022 o 20:09, brachol napisał: Ja powinienem być wraz z moją żoną w środę. Hmm. Tylko nie mow, ze masz deacony74, a zona cloud12 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 8 godzin temu, nikon255 napisał: Hmm. Tylko nie mow, ze masz deacony74, a zona cloud12 😛 To nie ja. Ja mam X9, a żona Nordica GT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 No i jak było? Jak trasy, zwłaszcza popołudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 9 minut temu, .Beata. napisał: No i jak było? Jak trasy, zwłaszcza popołudniu? Od rana warunki fajne, dość szybko trasa B na górze odsypy uzyskała, na Żmijii cały dzień ok trochę odsypów było na trasie C, na D rynny po zawodach. Proca działała, tutaj chyba najlepiej było przez cały dzień. Po południu jak wróciłem na A na górze muldy,, potem w miarę ok, ale sporo luźnego śniegu. Na B na górze pobojowisko, tak samo na przewężeniu przed orczykiem, Biba sporo luźnego śniegu tworzącego dość spore odsypy. Generalnie trasy C,D,E i F w lepszym stanie do końca dnia (zwijaliśmy się po 16. Pogoda genialna, słońce chyba około 0 stopni może lekki mróz, ludzi bardzo mało z dwa razu czekaliśmy około 1 minuty a reszta na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 44 minuty temu, brachol napisał: Od rana warunki fajne, dość szybko trasa B na górze odsypy uzyskała, na Żmijii cały dzień ok trochę odsypów było na trasie C, na D rynny po zawodach. Proca działała, tutaj chyba najlepiej było przez cały dzień. Po południu jak wróciłem na A na górze muldy,, potem w miarę ok, ale sporo luźnego śniegu. Na B na górze pobojowisko, tak samo na przewężeniu przed orczykiem, Biba sporo luźnego śniegu tworzącego dość spore odsypy. Generalnie trasy C,D,E i F w lepszym stanie do końca dnia (zwijaliśmy się po 16. Pogoda genialna, słońce chyba około 0 stopni może lekki mróz, ludzi bardzo mało z dwa razu czekaliśmy około 1 minuty a reszta na bieżąco. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieznany Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Pani Beato, jestem na CG w niedziele, byłoby mi miło Ciebie spotkać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca 2022 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 17 godzin temu, Nieznany napisał: Pani Beato, jestem na CG w niedziele, byłoby mi miło Ciebie spotkać @Nieznanyowiany tajemniczością… jeśli się tam znajdę, to się znajdziemy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca 2022 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Janie…a Ty czego się kielczysz? 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Marca 2022 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Wieczorne klimaty 😄 bedzie ktos jutro na wieczornych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 chyba pon i wt bede na Czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 20 minut temu, nikon255 napisał: chyba pon i wt bede na Czarnej. Zazdraszczam, skrobnij potem relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Też czekam na relację mam jeszcze karnet na jeden dzień i może uda się go jakoś wykorzystać przed końcem sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 23 minuty temu, brachol napisał: Też czekam na relację mam jeszcze karnet na jeden dzień i może uda się go jakoś wykorzystać przed końcem sezonu. Czego oczekujesz od relacji? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 W dniu 11.03.2022 o 14:44, nikon255 napisał: Ktos cos? Ja się wybieram jeszcze w tym sezonie. Może pod koniec tygodnia. Na razie walczę z przeziębieniem, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 8 godzin temu, nikon255 napisał: Czego oczekujesz od relacji? 🙂 Jakbyś napisał jak się trzymają trasy, czy je porządnie ratrakują, czy tylko przygładzą (czego zresztą się obawiam), i czy da się jeździć bez strat w sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 (edytowane) Czy ktoś z forumowiczów będzie w CG w najbliższą niedzielę 20 marca? Ewentualnie na Szrenicy??? Edytowane 15 Marca 2022 przez Kaem dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 mozliwe ze w weekend przyatakuje. Ty masz x9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Mam, 181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 30 minut temu, Kaem napisał: Mam, 181 chcialbys sie zamienic na zjazd lub kilka za volkl sl, dynastar master 185 lub volkl rtm78? 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 jasne, damy radę, wezmę z sobą jeszcze inne narty (zabytki) do spróbowania. CG czy Szrenica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 10 minut temu, Kaem napisał: jasne, damy radę, wezmę z sobą jeszcze inne narty (zabytki) do spróbowania. CG czy Szrenica? ja niestety cg, bo mam karnety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 OK, tyle że muszę jechać około 3 h, więc będę ok.9tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Hej Panie i Panowie, może ktoś jeszcze dojedzie do CG w najbliższą niedzielę? Tymczasem zapowiada się , że będzie nas 2- 3 lub troszeczeńkę więcej... Palce do budki, proszę 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Dajcie znać z mini zlotu 😢 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi