nikon255 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 3 godziny temu, .Beata. napisał: karnety kupione 😄 A to jednak byla promocja...? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 22 minuty temu, nikon255 napisał: A to jednak byla promocja...? xD Ano, od 12 do 12 jutro 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Wiem, wiem. Myslalem ze wrzuca stosunkowo mala ilosc i jednym okiem kupowałem na szybko, a nadal sa i pewnie beda do jutra. Widze ze poprawiaja budzet na poczatku sezonu 😄 kupilem 6 dowolnych dni i jeszcze jeden z kiedys. Takze bede mial motywacje do pojezdzenia, o ile czegos nie odwala przez afrikan covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Nie kracz… nie przywiązałam się do czarnej na tyle razy, uwielbiam spontany 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tyle razy? Na raz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Kupiłem karnet 5 dniowy. Myślałem jeszcze nad drugim ale to spore ryzyko no i nie mam drugiej karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 12 minut temu, Spiochu napisał: Kupiłem karnet 5 dniowy. Myślałem jeszcze nad drugim ale to spore ryzyko no i nie mam drugiej karty. Mogę podać Ci numer swojej 😂😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak sobie poluję na skipassy i poszukałem filmików z tej Czarnej i te trasy to wyglądają ciekawie i chyba są dość długie jak na polskie standardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Dominują trasy czerwone, co w PL jest rzadkością. Dwie najdłuższe to czerwona i czarna, obie po około 1600m. Reszta czerwonych to 4 trasy, długość 800-1000m. No i niebieskie po ok 750m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Trasa B jest równie przyjemna co w Zwardoniu, też z jednym „progiem”, szersza i bardziej tłoczna. C i D ( Żmija) podobne, mniej ludziów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Pula karnetów wyczerpana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 To znaczy jednodniowych. Można kupić 6 dni kiedy chcesz i rodzice z dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Prognoza pokazuje, że nieprzerwanie do 01.12.2021 ma padać białe. Jak się nie otworzą do kolejnego łikendu to będę zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Obecnie pracują armatki i niebo też dostarcza swoją porcję białego. Jest duża szansa na otwarcie w nadchodzący weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 48 minut temu, grimson napisał: Obecnie pracują armatki i niebo też dostarcza swoją porcję białego. Jest duża szansa na otwarcie w nadchodzący weekend. Aż tak optymistycznie bym nie podchodził do sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Karnety -30% (w tym jednodniowe) są nadal dostępne poprzez e-skipass. Jeszcze tylko dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 19 minut temu, Spiochu napisał: Karnety -30% (w tym jednodniowe) są nadal dostępne poprzez e-skipass. Jeszcze tylko dzisiaj. Troche sie boje ze bedzie lockdown i oni dobrze wiedza stad takie promki 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 W zeszłym roku dało się pojeździć. Może teraz też się uda. W sumie to nie są jakieś mega ceny, tylko na tle obecnych podwyżek nie wygląda to najgorzej. Żeby tylko nie wymyślili jakiś certyfikatów covidowych, choć może mając już karnet będzie się dało to ominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 3 godziny temu, Spiochu napisał: Karnety -30% (w tym jednodniowe) są nadal dostępne poprzez e-skipass. Jeszcze tylko dzisiaj. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 CG nie śpi, CG produkuje białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 To teraz jeszcze niech zaczną ubijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Sylwester na CG: https://czarnagora.pl/aktualnosci/sylwester-na-stoku-2/ Najdłuższe nocne jazdy, szusuj aż do pierwszej godziny nowego roku Wystrzałowa impreza z DJ-em, która wystartuje już o 20:00 Dwa plenerowe stoiska: jedno pod szyldem Aperola, drugie pod szyldem dwóch marek – Sierra oraz Torres. Dla Pań niespodzianka – przez godzinę, od 20:00 do 21:00 Free Drink z Aperolem Chcecie więcej? O 22:00 wystartujemy z pokazem barmańskim Szczegółowy harmonogram dotyczący jazd w sylwestrową noc pojawi się wkrótce! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 30 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Czarna Góra - START 4 grudnia. Link: https://czarnagora.pl/aktualnosci/zaczynamy-sezon-2021-2022-naczarnej/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 10 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Czarna Góra - START 4 grudnia. Link: https://czarnagora.pl/aktualnosci/zaczynamy-sezon-2021-2022-naczarnej/ Super info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 W weekend startuje tylko Efka: https://czarnagora.pl/aktualnosci/zaczynamy-sezon-2021-2022-naczarnej/ Będę upalal GS na polu narciarskim 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi