kaka61 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 tak jak napisalem, przekopalem spora czesc i nie ma zadnego miejsca gdzie moglbym kupic bilety. jedziesz do Stronia Śląskiego i z buta lub na stopa ok 10 km.. lub np. to http://www.podrozowa...czarnagora.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 2,3tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 26 Paź Top użytkownicy w tym temacie 127 112 478 111 Popularne dni 6 Mar 25 25 Lis 23 28 Lis 23 1 Lut 20 Top użytkownicy w tym temacie _tomek 127 odpowiedzi krykam 112 odpowiedzi grimson 478 odpowiedzi nikon255 111 odpowiedzi Popularne dni 6 Mar 2015 25 odpowiedzi 25 Lis 2021 23 odpowiedzi 28 Lis 2016 23 odpowiedzi 1 Lut 2023 20 odpowiedzi Popularne posty Bruner79 19 Marca 2023 Dzisiaj to co tygryski lubią najbardziej - czyli wiosna. Na D dużo śniegu. C stosunkowo twarda nawet, ale na D wiosna wiec głównie tam. Ewidentnie sezon się kończy. master32 21 Stycznia Dzisiaj ktoś coś ? 😎 widzewiak_z_gor 17 Kwietnia 2022 Świąteczne szusowanko przy pięknej pogodzie, warun bardzo fajny. Spokojnych Świąt! Dodane grafiki kaka61 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Not Found The requested URL /czarnagora.php was not found on this server. jakbym mogl prosic caly link www.podrozowanie.pl/expressnarty.php www.podrozowanie.pl/czarnagora.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Cześć. Z Wrocławia do Kłodzka autobus lub pociąg. Z Kłodzka do ??? (Gdzie nocujecie?) Lądek Zdrój, Stronie Śląskie, Sienna dojazd: Autobus PKS, Beskid. Dojazd z wyżej wymienionych miejscowości na Czarną Górę: - Taxi bus - Ski bus w sezonie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Z Kłodzka do ??? (Gdzie nocujecie?) Lądek Zdrój, Stronie Śląskie, Sienna dojazd: Zadzwoń na kwaterę, coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... akleiw Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend? Jak warunki, słyszałem że wiatr trochę krzyżował szyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Jeśli będzie to weekend, to można skorzystać z autokarów które jeżdżą do miejscowości narciarskich na jednodniowe wyjazdy - można pokombinować z terminami i np. pojechac w sobote i wrocic do Wroclawia tydzien pozniej. Busy te jeżdżą też w tygodniu w czasie ferii i w okresie świątecznym. Z tym że niekoniecznie na Czarną Górę . http://podrozowanie....pressnarty.php http://www.alfatour.olesnica.pl/ Ewentualnie autobus z Wrocławia do Stronia śląskiego https://www.e-podroz...&tseVw=regularP a ze Stronia poszukajcie czegoś do Siennej np. na e-podroznik albo zadzwoncie do osrodka narciarskiego, powinni eiwdziec co tam jeździ. Może jakaś taksówka to jest raptem parę kilometrów, nie powinno być drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Podbijam, był ktoś na week ? Jak warun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzieki za info tak przeczuwałem ze bedą te kamyki ale wolałem sie upewnić ...no to czarna odpada w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj tak to wyglądało.. Warunki super.. Do 12 taka pogoda i takie widoki później trochę chmur.. Ale temp. na minusie i cały czas dosniezajahttps://youtu.be/mxBonR4p_Oc Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kaka61 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Not Found The requested URL /czarnagora.php was not found on this server. jakbym mogl prosic caly link www.podrozowanie.pl/expressnarty.php www.podrozowanie.pl/czarnagora.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Cześć. Z Wrocławia do Kłodzka autobus lub pociąg. Z Kłodzka do ??? (Gdzie nocujecie?) Lądek Zdrój, Stronie Śląskie, Sienna dojazd: Autobus PKS, Beskid. Dojazd z wyżej wymienionych miejscowości na Czarną Górę: - Taxi bus - Ski bus w sezonie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Z Kłodzka do ??? (Gdzie nocujecie?) Lądek Zdrój, Stronie Śląskie, Sienna dojazd: Zadzwoń na kwaterę, coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... akleiw Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend? Jak warunki, słyszałem że wiatr trochę krzyżował szyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Jeśli będzie to weekend, to można skorzystać z autokarów które jeżdżą do miejscowości narciarskich na jednodniowe wyjazdy - można pokombinować z terminami i np. pojechac w sobote i wrocic do Wroclawia tydzien pozniej. Busy te jeżdżą też w tygodniu w czasie ferii i w okresie świątecznym. Z tym że niekoniecznie na Czarną Górę . http://podrozowanie....pressnarty.php http://www.alfatour.olesnica.pl/ Ewentualnie autobus z Wrocławia do Stronia śląskiego https://www.e-podroz...&tseVw=regularP a ze Stronia poszukajcie czegoś do Siennej np. na e-podroznik albo zadzwoncie do osrodka narciarskiego, powinni eiwdziec co tam jeździ. Może jakaś taksówka to jest raptem parę kilometrów, nie powinno być drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Podbijam, był ktoś na week ? Jak warun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzieki za info tak przeczuwałem ze bedą te kamyki ale wolałem sie upewnić ...no to czarna odpada w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj tak to wyglądało.. Warunki super.. Do 12 taka pogoda i takie widoki później trochę chmur.. Ale temp. na minusie i cały czas dosniezajahttps://youtu.be/mxBonR4p_Oc Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
widzewiak_z_gor Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Cześć. Z Wrocławia do Kłodzka autobus lub pociąg. Z Kłodzka do ??? (Gdzie nocujecie?) Lądek Zdrój, Stronie Śląskie, Sienna dojazd: Autobus PKS, Beskid. Dojazd z wyżej wymienionych miejscowości na Czarną Górę: - Taxi bus - Ski bus w sezonie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Z Kłodzka do ??? (Gdzie nocujecie?) Lądek Zdrój, Stronie Śląskie, Sienna dojazd: Zadzwoń na kwaterę, coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... akleiw Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend? Jak warunki, słyszałem że wiatr trochę krzyżował szyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Jeśli będzie to weekend, to można skorzystać z autokarów które jeżdżą do miejscowości narciarskich na jednodniowe wyjazdy - można pokombinować z terminami i np. pojechac w sobote i wrocic do Wroclawia tydzien pozniej. Busy te jeżdżą też w tygodniu w czasie ferii i w okresie świątecznym. Z tym że niekoniecznie na Czarną Górę . http://podrozowanie....pressnarty.php http://www.alfatour.olesnica.pl/ Ewentualnie autobus z Wrocławia do Stronia śląskiego https://www.e-podroz...&tseVw=regularP a ze Stronia poszukajcie czegoś do Siennej np. na e-podroznik albo zadzwoncie do osrodka narciarskiego, powinni eiwdziec co tam jeździ. Może jakaś taksówka to jest raptem parę kilometrów, nie powinno być drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Podbijam, był ktoś na week ? Jak warun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzieki za info tak przeczuwałem ze bedą te kamyki ale wolałem sie upewnić ...no to czarna odpada w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj tak to wyglądało.. Warunki super.. Do 12 taka pogoda i takie widoki później trochę chmur.. Ale temp. na minusie i cały czas dosniezajahttps://youtu.be/mxBonR4p_Oc Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
akleiw Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend? Jak warunki, słyszałem że wiatr trochę krzyżował szyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witam. Panowie, sprawa wyglada tak. Jedziemy z dziewczyna po raz pierwszy w ta strone Polski, bilet pkp mamy zakupiony do Wrocławia. Przekopalem sporą cześć internetu i nie mam zielonego pojecia jak dalej sie dostać do ośrodka. Samochód nie jest aktualnie dostępny. Prosze o jakąś pomoc bo jest ciezko Jeśli będzie to weekend, to można skorzystać z autokarów które jeżdżą do miejscowości narciarskich na jednodniowe wyjazdy - można pokombinować z terminami i np. pojechac w sobote i wrocic do Wroclawia tydzien pozniej. Busy te jeżdżą też w tygodniu w czasie ferii i w okresie świątecznym. Z tym że niekoniecznie na Czarną Górę . http://podrozowanie....pressnarty.php http://www.alfatour.olesnica.pl/ Ewentualnie autobus z Wrocławia do Stronia śląskiego https://www.e-podroz...&tseVw=regularP a ze Stronia poszukajcie czegoś do Siennej np. na e-podroznik albo zadzwoncie do osrodka narciarskiego, powinni eiwdziec co tam jeździ. Może jakaś taksówka to jest raptem parę kilometrów, nie powinno być drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Podbijam, był ktoś na week ? Jak warun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzieki za info tak przeczuwałem ze bedą te kamyki ale wolałem sie upewnić ...no to czarna odpada w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj tak to wyglądało.. Warunki super.. Do 12 taka pogoda i takie widoki później trochę chmur.. Ale temp. na minusie i cały czas dosniezajahttps://youtu.be/mxBonR4p_Oc Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Podbijam, był ktoś na week ? Jak warun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzieki za info tak przeczuwałem ze bedą te kamyki ale wolałem sie upewnić ...no to czarna odpada w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj tak to wyglądało.. Warunki super.. Do 12 taka pogoda i takie widoki później trochę chmur.. Ale temp. na minusie i cały czas dosniezajahttps://youtu.be/mxBonR4p_Oc Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krykam Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Te czarne "kropki"na trasie to kamyki czy cos innego ? No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No tak zdarzają się zdarzają ale na szczęście temperatura niska armatki pracują wiec powinno być ich coraz mniej.. ale czy tak będzie zobaczymy.. Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krykam Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Widziałem tez Twój film z Dolni M. z 16-go Jak tam warunki ? bo jak na czarnej są kamory to ja tam nie jade Hmm... Cięzko to porównać.. trasy o wiele lepiej przygotowane.. ale niestety 16 czynna tylko ta kanapa tam na końcu i wyciąg orczykowy na szczyt od restauracji koło ścieżki w chmurach, jak jest obecnie nie wiem.. ale za 100 korun to aż żal było nie pojechać Uprzedzam pytanie, kamieni nie było A filmik z 16 tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć https://youtu.be/z_y5cL0_LMo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jedzie ktoś jutro? Albo do Zieleńca, na taką przedświąteczną dezercję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dzisiaj tak było, ludzi jeszcze bardzo mało wiec ani kolejek ani tłoku na stoku. https://youtu.be/3ShvsirDEYw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, kilka osób śmigało, przez większość czsu sam na stoku, coś pięknego Kamieni nie widziałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Ktoś był może na Czarnej dzisiaj lub wczoraj? jakie warunki? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawo Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Byłem przedwczoraj - było spoko, ludzi trochę, ale do ogarnięcia. Miękko i odsypy, trochę przetarć i kamyków, ale szło je ominąć. Dziś: degradacja B widoczna po godzinie (zaczęliśmy koło 10), koło 12 masa muld, odsypów, kamieni. A: po 12 lód na pierwszych 100 metrach, końcowy odcinek: masa kamieni. C: lód, ale nie tak tragicznie jak A i B. D: działały armatki, ilość kamieni znośna, tu, chyba na zamkniętej trasie, najlepsze warunki. Widać brak dużych opadów śniegu od początku sezonu. Na niedziele zapowiadają deszcz i plus 7, to raczej nie pomoże. Ludzi znośnie, trasy jak wyżej - warunki i przygotowanie tras na max 2 h jazdy (z wyłączeniem fanów muld i kamieni). Nie pierwszy raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
star Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Oto mój narciarski geniusz, od niebieskiej do czarnej w jeden dzień. Schemat nie dla każdego. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Byliśmy wczoraj na zawodach SLN. Generalnie śniegu mało, ludzi dużo... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Jak tam warun na Czarnej? Wybieram się w tę sobotę na cały dzień, czego oprócz dzikich tłumów można się spodziewać? Warunki coraz lepsze. Oczywiście z rana dużo lepiej niż po południu ale to jak zwykle.. Poniżej krótki filmik z dzisiaj. https://youtu.be/kZMSBeF4dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
Skyflyer Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj tak to wyglądało na Trasie B. Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej bo ma coś posypać ponoć z nieba.. https://youtu.be/sdZty0ayh88 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Ropoh Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Od kiedy na Czarnej Górze jest tak pusto? Od 8.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Dalej Strona 50 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi