star Napisano wczoraj o 08:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:12 Szczyt… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 08:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:29 16 minut temu, star napisał: Szczyt… a dopiero z łóżka się wygrzebałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 08:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:31 Teraz, Jan napisał: a dopiero z łóżka się wygrzebałem Widzisz są zalety tego, że się spać nie może… ja już prawie po śniadaniu i zaraz do roboty do Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 08:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:34 1 minutę temu, star napisał: do roboty masochista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: masochista To nie jest taka prawdziwa robota w kopalni nie pracuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Jeszcze jedna fotka. PS a tymczasem obydwie perły zapełnione do grudnia osobami z bloków w Stroniu Śląskim - powodzianie, jeden starszy pan z pieskiem, spać nie może, jak ja, drugi wyruszający z rana do Morawki na budowie - to jest praca,a śniadanie serwują na zapiecku o ósmej gdy on już o 5 na nogach i w drogę... Edytowane 10 godzin temu przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, star napisał: Jeszcze jedna fotka. PS a tymczasem obydwie perły zapełnione do grudnia osobami z bloków w Stroniu Śląskim - powodzianie, jeden starszy pan z pieskiem, spać nie może, jak ja, drugi wyruszający z rana do Morawki na budowie - to jest praca,a śniadanie serwują na zapiecku o ósmej gdy on już o 5 na nogach i w drogę... Ty też spać nie możesz. Już przestaję Ciebie k.. lubić za te wrzuty😄pozdro . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 36 minut temu, Edwin napisał: Ty też spać nie możesz. Już przestaję Ciebie k.. lubić za te wrzuty😄pozdro . Zaczynam mieć wyrzuty za te wrzuty, sumienia rzecz jasna. A ja cię lubię... jak śpiewa Sanah. Ale nie o Sanah, tym razem, a o Pani Janinie Główce nauczycielce co wraz z mężem dwadzieścia lat temu Hubertusa zbudowała... myśliwskie żarcie, bez żartów, na poważnie. A do tego z córką Martą prowadzą Hubertusa, mąż Łukasz. Nocuję już któryś raz, alternatywa dla Białej Perły zacna, choć standard inny, ale karczma jest więc nie zaglądajmy darowanemu koniowi w zęby, bo cena za połowę tego co w Białej Perle. To jest dopiero wrzuta https://www.czarnagora-hubertus.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, star napisał: Jeszcze jedna fotka. PS a tymczasem obydwie perły zapełnione do grudnia osobami z bloków w Stroniu Śląskim - powodzianie, jeden starszy pan z pieskiem, spać nie może, jak ja, drugi wyruszający z rana do Morawki na budowie - to jest praca,a śniadanie serwują na zapiecku o ósmej gdy on już o 5 na nogach i w drogę... szacunek dla CG za pomoc powodzianom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi