grimson Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września Są ceny karnetów dla nowego sezonu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Brawo CG! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października CG w końcu wrzuca w promo karnety 4 godzinne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Wrzuca, ale już tylko ze zniżką 20%. Ciekawe, czy w BF będą karnety za -30% jak w poprzednich latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października 19 godzin temu, brachol napisał: Wrzuca, ale już tylko ze zniżką 20%. Ciekawe, czy w BF będą karnety za -30% jak w poprzednich latach? BF? Co to za wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października Czarny piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października 7 godzin temu, mig napisał: Czarny piatek BF kojarzy mi się z Body Fat [index]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Października Udostępnij Napisano 14 Października 10 godzin temu, grimson napisał: BF kojarzy mi się z Body Fat [index]. Za dużo czasu spędzasz na siłowni z tego wynika. Tak jak pisał @mig chodziło mi o znany i popularny w PL Black Friday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października No i pyk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 1 minutę temu, grimson napisał: No i pyk: Co kupiłeś? Chwal się. Nie czekałeś na black F? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 17 minut temu, Marcos73 napisał: Co kupiłeś? Chwal się. Nie czekałeś na black F? pozdro Parę karnetów w promo. Nie czekałem na BF, jestem zbyt niecierpliwy. Objawy chorobowe nasilają się 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października Via FB: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Co kupiłeś? Chwal się. Nie czekałeś na black F? pozdro CG od kilku lat ma promkę we wrześniu -30%, potem w październiku -20%, i powtarza -30% w Black F. Zobaczymy czy tak będzie i w tym roku. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 52 minuty temu, brachol napisał: CG od kilku lat ma promkę we wrześniu -30%, potem w październiku -20%, i powtarza -30% w Black F. Zobaczymy czy tak będzie i w tym roku. pozdro Ale chciałem wiedzieć jakie - 4h tygodniowe etc. W BF przewidują nawet rabat 90%, oczywiście w okresach jak nie będzie śniegu 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października Godzinę temu, brachol napisał: CG od kilku lat ma promkę we wrześniu -30%, potem w październiku -20%, i powtarza -30% w Black F. Zobaczymy czy tak będzie i w tym roku. pozdro W tym roku bida, bo 4 godzinne nie pojawiły się w -30%. Dlatego nie było co czekać na BF, tylko zabrałem z -20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Października Udostępnij Napisano 19 Października Jakbyście chcieli poważnie wesprzeć ludzi w Kotlinie Kłodzkiej, to tutaj jest katalog osób które potrzebuję różnej pomocy. https://odbudujmyladek.pl To jest wiarygodny serwis prowadzony przez ludzi, którzy organizują Festiwal Górski w Lądku Zdroju. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 16:07 Udostępnij Napisano Sobota o 16:07 Norweska szklana kula już pokazuje coś ciekawego dla CG: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi