grimson Napisano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 Dla potomnych: 55cm białego na CG w połowie kwietnia: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Świąteczne szusowanko przy pięknej pogodzie, warun bardzo fajny. Spokojnych Świąt! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Serdecznie pozdrowienia z Czarnej Góry. Warunki na narciarski spacer idealne, piękne Słoneczko, lekki wiaterek. Na A trasie warunki do zjazdów znakomite. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 10 godzin temu, widzewiak_z_gor napisał: Serdecznie pozdrowienia z Czarnej Góry. Warunki na narciarski spacer idealne, piękne Słoneczko, lekki wiaterek. Na A trasie warunki do zjazdów znakomite. Warun znakomity, szkoda ze CG już skończyła sezon. Białe powinno się utrzymać do połowy maja, szczególnie na C i D (są w cieniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Cześć. Dzisiaj wybrałem się na Żmijkę aby na górnej kanapie, wypić sobie kawę i zjeść ciasto. Na trasie C, którą podchodziłem, jest jeszcze całkiem sporo śniegu i może faktycznie do połowy maja będzie można foczyć. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, widzewiak_z_gor napisał: Cześć. Dzisiaj wybrałem się na Żmijkę aby na górnej kanapie, wypić sobie kawę i zjeść ciasto. Na trasie C, którą podchodziłem, jest jeszcze całkiem sporo śniegu i może faktycznie do połowy maja będzie można foczyć. Pozdrawiam. Zacnie to wyglada, zapowiada się maj na skiturach, na tej wysokości to nieczęste zjawisko. Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Na CG dalej jest biało na stokach, materiał sprzed 5 dni: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Quiz: z którego sezonu te ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 52 minuty temu, grimson napisał: Quiz: z którego sezonu te ceny? 2019/20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Nie, czekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 A co jest do wygrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 26 minut temu, .Beata. napisał: A co jest do wygrania? Cześć Zerknij na temat o UA. Będziesz wiedzieć wszystko. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 5 godzin temu, .Beata. napisał: A co jest do wygrania? Uścisk z dłoni prezesa 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 2016/2017 Obawiam się, że sam uścisk dłoni nie wystarczy. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 48 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: 2016/2017 Obawiam się, że sam uścisk dłoni nie wystarczy. 😄 Bingo, 2016/2017 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2022 W dniu 15.07.2022 o 10:09, twierdzakrasnali napisał: Czarna Góra to świetne miejsce na narty 😄 Szczególnie że rok w rok śnieg tam jest do lipca. _________________ https://otomedi.pl/indeks-glikemiczny-co-to-lista-produktow/ Do lipca to kiedyś się jeździło w Śnieżnych Kotłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 Znane już są terminy ferii zimowych w roku 2023 - pobyt na ferie na CG już zarezerwowany 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 To jak ma pyrlandia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 9 godzin temu, .Beata. napisał: To jak ma pyrlandia? https://news.edubaza.pl/s/1777/81532-Ferie-2023-terminy-ferii-zimowych-w-roku-szkolnym-20222023.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Ciekawe po ile będą skipassy w CG. Bo noclegi to wiem, że do tanich nie należą ( szczególnie pod stokiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 35 minut temu, brachol napisał: Ciekawe po ile będą skipassy w CG. Bo noclegi to wiem, że do tanich nie należą ( szczególnie pod stokiem) Wyrwałem nocleg prawie pod stokiem w pieniądzach lepszych jak rok temu. Przy okazji- ta sama lokalizacja 🙂 Ceny karnetów poznany na jesień, nie spodziewam się wzrostów cen więcej jak 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 35 minut temu, brachol napisał: Ciekawe po ile będą skipassy w CG. Bo noclegi to wiem, że do tanich nie należą ( szczególnie pod stokiem) Wyrwałem nocleg prawie pod stokiem w pieniądzach lepszych jak rok temu. Przy okazji- ta sama lokalizacja 🙂 Ceny karnetów poznany na jesień, nie spodziewam się wzrostów cen więcej jak 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 CG zaczęła sprzedaż z rabatem 30% na karnety. Karnet na 7 godzin 140 zł bez zniżek, a na 6 dowolnych dni 795 złociszy. Nie pamiętam cen z zeszłego sezonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 9 godzin temu, brachol napisał: CG zaczęła sprzedaż z rabatem 30% na karnety. Karnet na 7 godzin 140 zł bez zniżek, a na 6 dowolnych dni 795 złociszy. Nie pamiętam cen z zeszłego sezonu. Wg estymacjii karnety poszły do góry o 10%, wiec moja szklana kula dobrze powiedziała- patrz mój poprzedni post 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 (edytowane) 4 godziny temu, grimson napisał: Wg estymacjii karnety poszły do góry o 10%, wiec moja szklana kula dobrze powiedziała- patrz mój poprzedni post 😁 Poszukałem cen z zeszłego sezonu i karnety na 7h w sezonie wysokim kosztowały 115 zł, a jak w tym mają kosztować 140 zł to wzrost jest ponad 20% o ile dobrze liczę. Cennik najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce na sezon 2021/2022 - czy jest drożej? (kb.pl) Edytowane 15 Września 2022 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi