grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Godzinę temu, .Beata. napisał: Myśle, że spragnieni zaczną wcześniej Brawo, już przebieram nogami żeby po pracy wbić na CG na nocną. Co prawda mam 150km do dojechania z pracy, ale czego się nie robi dla białego szaleństwa 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 14 minut temu, grimson napisał: Brawo, już przebieram nogami żeby po pracy wbić na CG na nocną. Co prawda mam 150km do dojechania z pracy, ale czego się nie robi dla białego szaleństwa 😀 Zazdroszczę tych tylko 150, czyham na okazję 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Teraz, .Beata. napisał: Zazdroszczę tych tylko 150, czyham na okazję 😉 Z pracy mam 150km, z domu marne 235km [mieszkam w krainie pyrlandii]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 7 minut temu, grimson napisał: Z pracy mam 150km, z domu marne 235km [mieszkam w krainie pyrlandii]. Pamiętam, żeś z pyrlandii, mam całe 50 dalej, niż Ty z domu, wiec nie wyskoczę na nocną po robocie 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 3 minuty temu, .Beata. napisał: Pamiętam, żeś z pyrlandii, mam całe 50 dalej, niż Ty z domu, wiec nie wyskoczę na nocną po robocie 😔 chcieć to znaczy móc xD Jesteś z Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Teraz, grimson napisał: chcieć to znaczy móc xD Jesteś z Poznania? Tak 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Do stolycy pyrlandii mam 125km. Ale co tam, rogala marcińskiego wrąbałem w poprzednim miesiącu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Wybiera się ktoś do CG w tym sezonie? Proponuje 5 dni od poniedziałku do piątku. Przed wigilią lub bezpośrednio po 3 króli. W ferie/weekendy jazda jest niemożliwa, więc szkoda sobie nawet głowę zawracać. Jutro mają być dostępne karnety - 30% to wyjdzie jakieś 360zł za 5dni. Noclegi w Stroniach w dobrym standardzie są za 50-60zł/os. W zeszłym roku były też dostępne obiady z dowozem poniżej 20zł za 2 dania (całkiem smaczne). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ja pewnie nie raz. Jezdzisz z szuraczami? 🤪 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Może w końcu się przekonasz do krawędzi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 11 minut temu, Spiochu napisał: Wybiera się ktoś do CG w tym sezonie? Proponuje 5 dni od poniedziałku do piątku. Przed wigilią lub bezpośrednio po 3 króli. W ferie/weekendy jazda jest niemożliwa, więc szkoda sobie nawet głowę zawracać. Jutro mają być dostępne karnety - 30% to wyjdzie jakieś 360zł za 5dni. Noclegi w Stroniach w dobrym standardzie są za 50-60zł/os. W zeszłym roku były też dostępne obiady z dowozem poniżej 20zł za 2 dania (całkiem smaczne). wpadnę na CG: - na nocne jazdy jak tylko otworzą - Sylwester na stoku, jazda do oporu, pewnie do 1-2 w nocy - ferie wielkopolskie po [o ile nie zamkną Stubai gdzie mam już rezerwację] 18-22.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 9 minut temu, Spiochu napisał: Może w końcu się przekonasz do krawędzi 🙂 Pomowienia! 😄 https://youtu.be/Wn4rY3D9t-k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) 4 minuty temu, nikon255 napisał: Pomowienia! 😄 https://youtu.be/Wn4rY3D9t-k E tam, paaanie! Spróbuj Pan na SL w nocy dać na A-Fis tyle, co ja xD Edytowane 25 Listopada 2021 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Ja juz sie nie czuje niesmiertelny 😉 Edytowane 25 Listopada 2021 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, nikon255 napisał: Ja juz sie nie czuje niesmiertelny 😉 Dlatego szukam Head GS 193cm xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, grimson napisał: Dlatego szukam Head GS 193cm xD Daj znac kiedy będziesz na cg. Nie bede sie narazac xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Teraz, nikon255 napisał: Daj znac kiedy będziesz na cg. Nie bede sie narazac xD Ja tam hamuję jak jest tlumek na CG, jak byłem ostatnio na nocnych w 18.03.2021 to pewien wąsaty typ ciągle cisnął na krechę, z 3x zaliczył glebę, 2 razy w kogoś wjechał na moich oczach. Ale co tam! Ważne że wąs na przedzie i czapka na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) 49 minut temu, grimson napisał: wpadnę na CG: - na nocne jazdy jak tylko otworzą - Sylwester na stoku, jazda do oporu, pewnie do 1-2 w nocy - ferie wielkopolskie po [o ile nie zamkną Stubai gdzie mam już rezerwację] 18-22.01 36 minut temu, grimson napisał: E tam, paaanie! Spróbuj Pan na SL w nocy dać na A-Fis tyle, co ja xD Te posty wskazują, na typowego narciarskiego debila. Obym się mylił. Niestety na czarnej pełno podobnych gamoni. W GS wypadli by z trasy na drugiej bramce, ale na prostej prują jak w DH. Dlatego zdecydowanie odradzam wszelkie popularne terminy. Można stracić życie lub zdrowie. Dla nieznających ośrodka. A-FIS NIE jest oświetlony. Edytowane 25 Listopada 2021 przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 5 minut temu, Spiochu napisał: Te posty wskazują, na typowego narciarskiego debila. Obym się mylił. Niestety na czarnej pełno podobnych gamoni. W GS wypadli by z trasy na drugiej bramce, ale na prostej prują jak w DH. Dlatego zdecydowanie odradzam wszelkie popularne terminy. Można stracić życie lub zdrowie. Dla nieznających ośrodka. A-FIS NIE jest oświetlony. Raczej tester możliwości przy pustych trasach, jak zrobię kuku to tylko sobie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 To jest jazda kurka molek. https://youtu.be/o2YamvbhXpQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 3 minuty temu, nikon255 napisał: To jest jazda kurka molek. https://youtu.be/o2YamvbhXpQ Pewnie +20 lat na deskach, +100 dni w sezonie dla stoku. Nieosiągalne dla zjadaczy chleba razowego w PL. Popatrzeć na skill zawsze miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 W dniu 7.03.2010 o 14:59, grimson napisał: Byłem wczoraj na CG. Wyjazd fatalny. Żona ma wstrząs mózgu po upadku na głowę (staż 14 lat na nartach), po skoku z pryzmy śniegu na F2. Stało się to na sam koniec dnia, tuż przed 16...Teraz czuje się znacznie lepiej, wczoraj najpierw GOPR a potem transport karetką do szpitala w Polanicy Zdroju, 46 km od Czarnej Góry. Na miejscu badania i obserwacja, o 21.30 została zwolniona z oddziału. Do domu przyjechaliśmy o 1 w nocy. Sezon 2009 / 2010 został zakończony, wyjazd do Val di Sole odwołany. Jakie były warunki na CG? Do godziny 12 gdzieniegdzie lód na B,C i D. Po tej godzinie lodowy horror szczególnie na C i D, bo B odpuściłem z powodu monstrualnej kolejki do wyciągu. Od godziny 14 intensywne opady śniegu. Co do wypadków w dniu wczorajszym: do godziny 16 GOPR zwiózł 7 osób ze stoków. Śmigłowiec zabierał narciarza z urazem głowy (uderzył głową w lód na oblodzonym odcinku C Fis). W szpitalu w Polanicy Zdroju same przypadki narciarskie, sale pełne. Zaraz po żonie przyjechał kolejny delikwent z CG ze złamaną w 3 miejscach ręką po...skoku z pryzmy śniegu. Aż się odechciewa jazdy na nartach. Do zobaczenia na stokach w kolejnym sezonie. Kiedyś to się działo na CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Spiochu napisał: Wybiera się ktoś do CG w tym sezonie? Proponuje 5 dni od poniedziałku do piątku. Przed wigilią lub bezpośrednio po 3 króli. W ferie/weekendy jazda jest niemożliwa, więc szkoda sobie nawet głowę zawracać. Jutro mają być dostępne karnety - 30% to wyjdzie jakieś 360zł za 5dni. Noclegi w Stroniach w dobrym standardzie są za 50-60zł/os. W zeszłym roku były też dostępne obiady z dowozem poniżej 20zł za 2 dania (całkiem smaczne). Cos czaruja z tymi karnetami -30. Bym musial miec wolne i klikac caly dzien, az wrzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 -30 było miesiąc temu…No chyba że to z okazji czarnego piątku ma być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 karnety kupione 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi