krykam Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Dzisiaj na trasie B tak to wyglądało.. https://youtu.be/2_A6Qgd4k0o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Mamy wysokie wymagania i dobrze, bo skoro ceny za karnet są porównywalne z innymi ośrodkami, gdzie jest lepiej to mamy prawo wymagać więcej. A co do kwestii znudzenia danym ośrodkiem to się nie zgodzę, co roku jeżdżę do tych samych ośrodków praktycznie, niestety głównie czeskich. Czemu? W mojej okolicy z polskich ośrodków mam do wyboru Czarną Górę, Zieleniec, Rzeczkę, Sokolec a z drugiej strony nieco dalej ale niewiele dalej mam do wyboru Jańskie, Pec, Dolni Moravę, Cerveną Vodę, Destne, Ricky a troszkę dalej jeszcze jest Szpindlerowy no i niestety wybór jest dla mnie jasny i oczywisty ale może się to kiedyś zmieni a co do ferii(fajnie było by je mieć ) to raczej bym do Czech nie pojechał, tylko raczej gdzieś w alpy, bo Czechy mam można powiedzieć nacodzień Zieleniec, mimo że nie posiada tak długich stoków jak Czarna Góra to bije ich na głowę infrastrukturą narciarską i to od dawna, dlatego w Zieleńcu jestem kilka razy w sezonie, chociażby na nocną, bo blisko i całkiem fajnie można się poślizgać No właśnie.. Miałem być dziś w Zieleńcu, ale sentyment spowodował, że padło na CG (tam zaczynałem po powrocie do nart). A zastrzegam, że przeczytałem powyższe wypowiedzi dopiero dziś. Generalnie wszystko się zgadza, uwagi bardzo trafne i wiecie Chłopaki co piszecie. Niestety tak to wygląda. Apartamenty zaś budują się nowe, knajpa przy dolnej stacji trasy C Fis rozbudowana z nowymi miejscami noclegowymi, więc jasne jest co jest priorytetem inwestycyjnym. Nie ma się co dziwić, ze naśnieżanie na A i D stoi i nic się nie dzieje mimo tak znakomitej pogody do nasypania. Otwarta dziś D jest słabo naśnieżona (armatki jak wspomniałem stoją), ratrak też nie przyłożył się, bo o ile kulki lodu, kamienie można ominąć, to już niewidoczne poprzeczne wąwozy na dole trasy są niespodziankami i przy szybkiej jeździe byłem trochę zbity z tropu. Mniejsza z tym, wystarczy być czujnym. Wyjazd jednak uważam za udany (4 godz., z własnym izotonikiem w plecaku i kanapką ), Myszka też zadowolona, świetna zimowa sceneria, mroźna słoneczna pogoda i bardzo dobrze przygotowane B i C, co przyzwoitość i uczciwość nakazuje podkreślić. Sporo Wielkopolan, są Ich ferie nie ma się co dziwić, knajpy pękały w szwach, prosiaki się piekły, muza na full i się kręci Kolejki do kolejek były, ale tak max na 5 min, więc ok. Narciarze jak w ferie, trzeba uważać, paru fajnie pocinało. Kilka zdjęć poniżej dla własnej oceny. pozdrowienia! Ps. No to możliwe Krykam, że się mijaliśmy, następnym razem trzeba się koniecznie przywitać! Dzisiaj na trasie B tak to wyglądało.. https://youtu.be/2_A6Qgd4k0o Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Zieleniec, mimo że nie posiada tak długich stoków jak Czarna Góra to bije ich na głowę infrastrukturą narciarską i to od dawna, dlatego w Zieleńcu jestem kilka razy w sezonie, chociażby na nocną, bo blisko i całkiem fajnie można się poślizgać To mnie właśnie dziwi, że Czarna do dziś nie jest oświetlona. Oświetlona B czy C i nocne widoki byłyby rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Ps. No to możliwe Krykam, że się mijaliśmy, następnym razem trzeba się koniecznie przywitać! pewnie można przybić sobie piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 To mnie właśnie dziwi, że Czarna do dziś nie jest oświetlona. Oświetlona B czy C i nocne widoki byłyby rewelacyjne. I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). No bo czarna ma pozostać czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak to było dzisiaj.. niestety jest coraz gorzej.. coraz mniej śniegu.. jak nie przyjdzie mróz to wszystko spłynie.. https://youtu.be/9VWOTdTb-Ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hammerh34d Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Melduję, że owszem, spływa. C jest przejezdna, z rana da się poszaleć. Niebieska kanapa hula, ale połowę stoku zajął jakiś cyrk objazdowy z napisem plus. Łącznik między dołem B a kanapą pełny kamieni, lepiej nie korzystać. Mokro, blotniscie, tłok. Trzeba pozwiedzać okolice chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak warunki na Czarnej, jest sens jechać w sobotę na jeden dzień szusowania, czy też lepiej uderzyć do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Jeżeli okolice Pradziada to Kouty będą lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
_tomek Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Zieleniec, mimo że nie posiada tak długich stoków jak Czarna Góra to bije ich na głowę infrastrukturą narciarską i to od dawna, dlatego w Zieleńcu jestem kilka razy w sezonie, chociażby na nocną, bo blisko i całkiem fajnie można się poślizgać To mnie właśnie dziwi, że Czarna do dziś nie jest oświetlona. Oświetlona B czy C i nocne widoki byłyby rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Ps. No to możliwe Krykam, że się mijaliśmy, następnym razem trzeba się koniecznie przywitać! pewnie można przybić sobie piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 To mnie właśnie dziwi, że Czarna do dziś nie jest oświetlona. Oświetlona B czy C i nocne widoki byłyby rewelacyjne. I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). No bo czarna ma pozostać czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak to było dzisiaj.. niestety jest coraz gorzej.. coraz mniej śniegu.. jak nie przyjdzie mróz to wszystko spłynie.. https://youtu.be/9VWOTdTb-Ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hammerh34d Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Melduję, że owszem, spływa. C jest przejezdna, z rana da się poszaleć. Niebieska kanapa hula, ale połowę stoku zajął jakiś cyrk objazdowy z napisem plus. Łącznik między dołem B a kanapą pełny kamieni, lepiej nie korzystać. Mokro, blotniscie, tłok. Trzeba pozwiedzać okolice chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak warunki na Czarnej, jest sens jechać w sobotę na jeden dzień szusowania, czy też lepiej uderzyć do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Jeżeli okolice Pradziada to Kouty będą lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krykam Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Ps. No to możliwe Krykam, że się mijaliśmy, następnym razem trzeba się koniecznie przywitać! pewnie można przybić sobie piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wawo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 To mnie właśnie dziwi, że Czarna do dziś nie jest oświetlona. Oświetlona B czy C i nocne widoki byłyby rewelacyjne. I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). No bo czarna ma pozostać czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak to było dzisiaj.. niestety jest coraz gorzej.. coraz mniej śniegu.. jak nie przyjdzie mróz to wszystko spłynie.. https://youtu.be/9VWOTdTb-Ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hammerh34d Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Melduję, że owszem, spływa. C jest przejezdna, z rana da się poszaleć. Niebieska kanapa hula, ale połowę stoku zajął jakiś cyrk objazdowy z napisem plus. Łącznik między dołem B a kanapą pełny kamieni, lepiej nie korzystać. Mokro, blotniscie, tłok. Trzeba pozwiedzać okolice chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak warunki na Czarnej, jest sens jechać w sobotę na jeden dzień szusowania, czy też lepiej uderzyć do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Jeżeli okolice Pradziada to Kouty będą lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wawo Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 To mnie właśnie dziwi, że Czarna do dziś nie jest oświetlona. Oświetlona B czy C i nocne widoki byłyby rewelacyjne. I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). No bo czarna ma pozostać czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak to było dzisiaj.. niestety jest coraz gorzej.. coraz mniej śniegu.. jak nie przyjdzie mróz to wszystko spłynie.. https://youtu.be/9VWOTdTb-Ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hammerh34d Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Melduję, że owszem, spływa. C jest przejezdna, z rana da się poszaleć. Niebieska kanapa hula, ale połowę stoku zajął jakiś cyrk objazdowy z napisem plus. Łącznik między dołem B a kanapą pełny kamieni, lepiej nie korzystać. Mokro, blotniscie, tłok. Trzeba pozwiedzać okolice chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak warunki na Czarnej, jest sens jechać w sobotę na jeden dzień szusowania, czy też lepiej uderzyć do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Jeżeli okolice Pradziada to Kouty będą lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartas73 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 I to jest zaskakujące, że wciąż nie ma oświetlenia. Co do rozbudowy infrastruktury - śniegu jest mało, więc na nieistniejącej trasie A spod śniegu wyglądają piękne, 2-4 letnie iglaki. Za rok-dwa będzie je można podświetlić Trasa D - zjechałem z synem dwa razy (sobota), mnóstwo kamyków w rejonie "stromizny". Nart szkoda. Kamyki także na B od rejonu orczyka. Noclegi - w sezonie bywa różnie, wystarczy się jednak rozglądnąć (choćby w Kletnie, takoż w Bolesławowie). No bo czarna ma pozostać czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak to było dzisiaj.. niestety jest coraz gorzej.. coraz mniej śniegu.. jak nie przyjdzie mróz to wszystko spłynie.. https://youtu.be/9VWOTdTb-Ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hammerh34d Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Melduję, że owszem, spływa. C jest przejezdna, z rana da się poszaleć. Niebieska kanapa hula, ale połowę stoku zajął jakiś cyrk objazdowy z napisem plus. Łącznik między dołem B a kanapą pełny kamieni, lepiej nie korzystać. Mokro, blotniscie, tłok. Trzeba pozwiedzać okolice chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak warunki na Czarnej, jest sens jechać w sobotę na jeden dzień szusowania, czy też lepiej uderzyć do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Jeżeli okolice Pradziada to Kouty będą lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krykam Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak to było dzisiaj.. niestety jest coraz gorzej.. coraz mniej śniegu.. jak nie przyjdzie mróz to wszystko spłynie.. https://youtu.be/9VWOTdTb-Ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Melduję, że owszem, spływa. C jest przejezdna, z rana da się poszaleć. Niebieska kanapa hula, ale połowę stoku zajął jakiś cyrk objazdowy z napisem plus. Łącznik między dołem B a kanapą pełny kamieni, lepiej nie korzystać. Mokro, blotniscie, tłok. Trzeba pozwiedzać okolice chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak warunki na Czarnej, jest sens jechać w sobotę na jeden dzień szusowania, czy też lepiej uderzyć do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dziś rano spadło trochę śniegu, na górze było dobrze, ale temperatury są powyżej zera. Ja bym na Pradziada pojechał raczej... Jeżeli okolice Pradziada to Kouty będą lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Melduję, że dziś znowu troszkę sypie. Jeśli się nie roztopi, to może będzie warto wpaść na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sorki, że post pod postem, ale sytuacja jest dynamiczna. Od rana jest leciutko poniżej zera, około -1 do 2, delikatnie sypie i warunki są naprawde niezłe w porównaniu z błotem sprzed 2 dni. Spadam stąd w sobotę rano, wiec będę wrzucać okresowe apdejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś pogoda dobra, śniegu dopadało co nieco, trochę lodu spod spodu wyłazi, ale B i C są w dobrym stanie. Można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z regulaminu wynika,że 7 godzin dziennie liczone od przejścia przez bramkę, pomiędzy godz. 9 a 22. Przynajmniej ja tak zrozumiałem, chociaż nie jest to jasno napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jest niewielki mróz, około -3, armatki sypią, weekend zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jak tam warunki, podobno otworzyli trasę D Tak głoszą na swojej stronie: http://www.czarnagor...iarzy-19-lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
Bruner79 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Był ktoś? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Jakie kolejki były do wyciągu 2 oraz 4-osobowego w ten weekned? kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
/czarek/ Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kolejki były ale tylko falami.. raz się stało 5 minut a raz w ogóle.. warunki od 9 do 11 bardzo bardzo dobre, później z godziny na godzinę coraz gorzej bo robiło się miękko.. ale ogólnie jak na tą porę roku to warunki były super A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
krykam Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 A to w innej porze roku, np.latem warunki są lepsze? no zdecydowanie lepsze choć tak na prawdę to wiesz.. pogoda i klimat jest taki że nie wiadomo co będzie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
krykam Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dzisiaj z rana tak było na Trasie B-fis i na polanach przy Kolei Efka https://youtu.be/9ta1RacGnXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Byłem dzisiaj po raz pierwszy w tym sezonie. Temperatura około -2 st. C i mgła. Wiatr z czasem zaczął się nasilać, a gdzieś od 11-tej zaczął padać marznący deszcz/śnieg. Trasy ogólnie ok, tylko na D miejscami spore przetarcia, czasami oznaczone, a czasami nie. Śnieg mokry, ciężki. Ludzi znośnie, tak max do paru minut w kolejce, a czasami nawet z biegu, można się było wyjeździć. Karnety już w cenach z niskiego sezonu. Aaa, i jedna ważna zmiana, kasy przenieśli do budynku knajpy przy trasie B, nie ma ich już w tym kiosku na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziwne ruchy, oszczędności? Kasa powinna być koło dolnej stacji kolejki. Czarna zmierza w czarną dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi