zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Akurat trenowały nieletnie. A tobie góralu jak co urwie całkiem niechcący to żadna umowa z uczelnią nie osłodzi życia tylko z płaczem polecisz do sądu i nie pisz że będzie inaczej, że bierzesz wszystko na klatę bo i tak nie uwierzę. Wszyscy kozaczą póki im sie nogą nie powinie a potem rozglądają sie ża winnym. A stok jak stok. Ładny tylko narciarze farbowani sie odwrócili a tych wybitnych uczelnianych jakoś nie widziałam. Coś mi sie wydaje że budżet przeplaca ża ten interes W ten czas ,dużo zrozumienia od narciarzy będących po "drugiej stronie" taśmy, życzę A przepraszam o jakiej taśmie piszesz bo jakoś nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A jak warun w Czarnej bo się jutro tam namierzam? Ktoś był, ktoś widział, ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ty Ropóh to Dzika objeżdżaj coby blamażu nie było A na piątek przyszły rano do Janskich zapraszam !! Kiedy ba Memoriał przyjeżdżasz?? Sam czy niesam ?? Aha - a co z pyffkkieeemmmm???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zamieszanie w pracy mam, dlatego się nie deklaruję, ale może uda mi się dotrzeć w piątek wieczorem na Dzika, w tą sobotę Radkom ma tam zawody. Jakieś piwo się załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A przepraszam o jakiej taśmie piszesz bo jakoś nie kojarzę Taśma,sznurek,siatka,płotek czy co tam chcesz,odgradzająca slalom od reszty stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Taśma,sznurek,siatka,płotek czy co tam chcesz,odgradzająca slalom od reszty stoku. A w życiu nie widziałam. A przynajmniej w większości przypadków bo jakoś nie zakodowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 gdzie jest moderator, żeby usunąć ten cały offtopic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A w życiu nie widziałam. A przynajmniej w większości przypadków bo jakoś nie zakodowałam. Cześć Z tego wynika, że nie powinnaś się wypowiadać bo bardzo niewiele widziałaś w kwestiach stokowo narcoarskich. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Słonko, jakieś 2-3 st. na plusie i sporo ludzi, tak 10 -15 min stania w kolejce. Na trasach przy krześle dwuosobowym średnio dwa zjazdy na godzinę, przy czwórce trochę lepiej. Trasy dobrze przygotowane, miejscami wychodzi lód ale bez tragedii. W dolnych częściach śnieg mokry i ciężki. Niestety nie chodzi już ten skrajny orczyk przy trasach E i F. Trasa A czynna standardowo od połowy, w nieczynnej części przetarcia i kamole na stoku, szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To jest bardzo dobra oferta, śniegu jest full. Wolę takie obniżki niż promo 1zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Taśma,sznurek,siatka,płotek czy co tam chcesz,odgradzająca slalom od reszty stoku. A w życiu nie widziałam. A przynajmniej w większości przypadków bo jakoś nie zakodowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 gdzie jest moderator, żeby usunąć ten cały offtopic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A w życiu nie widziałam. A przynajmniej w większości przypadków bo jakoś nie zakodowałam. Cześć Z tego wynika, że nie powinnaś się wypowiadać bo bardzo niewiele widziałaś w kwestiach stokowo narcoarskich. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Słonko, jakieś 2-3 st. na plusie i sporo ludzi, tak 10 -15 min stania w kolejce. Na trasach przy krześle dwuosobowym średnio dwa zjazdy na godzinę, przy czwórce trochę lepiej. Trasy dobrze przygotowane, miejscami wychodzi lód ale bez tragedii. W dolnych częściach śnieg mokry i ciężki. Niestety nie chodzi już ten skrajny orczyk przy trasach E i F. Trasa A czynna standardowo od połowy, w nieczynnej części przetarcia i kamole na stoku, szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To jest bardzo dobra oferta, śniegu jest full. Wolę takie obniżki niż promo 1zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lukas63 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 gdzie jest moderator, żeby usunąć ten cały offtopic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A w życiu nie widziałam. A przynajmniej w większości przypadków bo jakoś nie zakodowałam. Cześć Z tego wynika, że nie powinnaś się wypowiadać bo bardzo niewiele widziałaś w kwestiach stokowo narcoarskich. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Słonko, jakieś 2-3 st. na plusie i sporo ludzi, tak 10 -15 min stania w kolejce. Na trasach przy krześle dwuosobowym średnio dwa zjazdy na godzinę, przy czwórce trochę lepiej. Trasy dobrze przygotowane, miejscami wychodzi lód ale bez tragedii. W dolnych częściach śnieg mokry i ciężki. Niestety nie chodzi już ten skrajny orczyk przy trasach E i F. Trasa A czynna standardowo od połowy, w nieczynnej części przetarcia i kamole na stoku, szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To jest bardzo dobra oferta, śniegu jest full. Wolę takie obniżki niż promo 1zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ktoś wie jakie warunki? Słonko, jakieś 2-3 st. na plusie i sporo ludzi, tak 10 -15 min stania w kolejce. Na trasach przy krześle dwuosobowym średnio dwa zjazdy na godzinę, przy czwórce trochę lepiej. Trasy dobrze przygotowane, miejscami wychodzi lód ale bez tragedii. W dolnych częściach śnieg mokry i ciężki. Niestety nie chodzi już ten skrajny orczyk przy trasach E i F. Trasa A czynna standardowo od połowy, w nieczynnej części przetarcia i kamole na stoku, szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To jest bardzo dobra oferta, śniegu jest full. Wolę takie obniżki niż promo 1zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tygodniu 50 % rabatu na karnety w weekendy rabat na 7 godzinny to jest konkretna propozycja a jakby nie było nadal mamy zime Nie wiem jak wy ale ja na pewno w środę z tej oferty skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To jest bardzo dobra oferta, śniegu jest full. Wolę takie obniżki niż promo 1zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Byłem dzisiaj i powiem Wam że bajka pogoda rewelka, stok od rana wyratrakowany, ludzi mało aż chciało się jeździć. Tam gdzie był cień to skorupa do późnych godzin twardo trzymało a tam gdzue była większa ekspozycja na słońce to dosyć szybko zrobiło się miękko ale z uwagi na niewielki ruch nawet muldy się nie robiły... Jedyny minusik to jak na "taką" stację naraciarską to postarali by się lepiej z tym pakingiem sprawę załatwić jeśli nie moga asfaltu wylać to przynajmniej nawieźli by tłucznia bo niestety średnia przyjemność po jeździe broczyć w błotku :/ ale poza tym rewelka. Jak w przyszłym roku zamontują nową szóstkę to na pewno w hierarchi ten ośrodek u mnie sporo awansuje... pozdrawiam i zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartas73 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ty tak nie zachwalaj i nie zachęcaj, bo na weekend mi się kupa typa zwali Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lukas63 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ależ nie ma po co jechać ... już wiosna ... szkoda nart na stok ... nie zachęcam .. a jak juz to nie w sobotę bo będę chciał pojeździć Dzisiaj byłem Powróciłem do CG po kilku latach nieobecności. Stok jak na dzisiejszą pogodę idealny (wielkie brawa dla osób utrzymujących cały ośrodek). Bardzo długo trzymał lekki betonik a nawet jak słońce operowało wyżej to nie było tragedii. Pogoda wspaniała. Mało ludzi - czego chcieć więcej? śniegu bardzo dużo -żadnych przetarć !!!! będą kręcić do świąt dwójka powinna już dawno pójść do muzeum - wjechałem tylko raz na początku i zastanawiałem się jak kiedyś miałem cierpliwość, żeby wjeżdżać tam tyle razy - oczywiście od razu pojechałem na C i D, bo nie przyjechałem się opalać na wyciągu tylko pojeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
buczek5 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Część, czy nikt nie wie czy w ośrodku czynione są jakieś nowe inwestycje i co z sześcioosobową kanapą Juz na wiosne nieoficjalnie wiadomo bylo ze z 6 osobowej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jest mróz. Śnieżą Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
fredowski Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać... prawa nóżka, lewa nóżka.... brzuch, Ojciec Abraham mial siedmiu synow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Candy Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ty nie w kamerki tylko na jutuba filmy szkoleniowe oglądać A potem przed lustro - prawa nóżka, lewa nóżka..... Powinna! Ja już od tygodni szlifuję kręcenie zadkiem przed jutubem! nie robiąc OT kiedy można będzie uderzyć pośmigać na otwarciu ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
luśka Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. Najważniejsza jest frajda, prawda? Tak przy okazji kręcenia przed lustrem skojarzyła mi się fajna książka J.Chmielewskiej "Kręcidupcia". Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 U mnie kondycja zerowa, technika jedynkowa. O! To Ty narciara IT jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Candy Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O! To Ty narciara IT jesteś! zero, jeden... to w sumie dwa! Lusia, zmieniaj w opisie umiejętności na 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 35 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi