zeberkaa Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 To już jest pytanie do Gminy. Pozdrawiam, radcom Radku, a jak tam u Was wybory samorządowe wypadły? Pomyślne dla narciarzy czy trzeba pikietę robić że oszukali? /Przepraszam, zapomniałam że temat wątku dotyczy Czarnej Góry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 2,3tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 23 godz Top użytkownicy w tym temacie 127 112 482 111 Popularne dni 6 Mar 25 25 Lis 23 28 Lis 23 1 Lut 20 Top użytkownicy w tym temacie _tomek 127 odpowiedzi krykam 112 odpowiedzi grimson 482 odpowiedzi nikon255 111 odpowiedzi Popularne dni 6 Mar 2015 25 odpowiedzi 25 Lis 2021 23 odpowiedzi 28 Lis 2016 23 odpowiedzi 1 Lut 2023 20 odpowiedzi Popularne posty Bruner79 19 Marca 2023 Dzisiaj to co tygryski lubią najbardziej - czyli wiosna. Na D dużo śniegu. C stosunkowo twarda nawet, ale na D wiosna wiec głównie tam. Ewidentnie sezon się kończy. master32 21 Stycznia Dzisiaj ktoś coś ? 😎 grimson 31 Grudnia 2023 Jest zajebiscie. Beton pod narta na C, większości b oraz połowie A. Pole narciarskie z kartofliskiem. Relacja będzie jak wrócę do domu. Dodane grafiki radcom Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oczywiście, że po myśli narciarzy. Wszak dobrego gospodarza się nie zmienia. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... isegrin Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Chyba mi post wykasowali, choć nie wiem dlaczego...? Więc raz jeszcze podkreślę pod jak GIGANTYCZNYM wrażeniem jestem widząc ten ratrak w śnieżnym tunelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 zawsze wierzyłem, że i u nas będzie normalnie. Po czesku, znaczy się... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 zawsze wierzyłem, że i u nas będzie normalnie. Po czesku, znaczy się... Pozdrawiam, radcom i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, ponadto przyda się działający łącznik P3, nieźle w sobotę karnet za 1zł http://www.skionline...newsy,6166.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, ponadto przyda się działający łącznik P3, nieźle w sobotę karnet za 1zł http://www.skionline...newsy,6166.html Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Tlumy beda duzy osrodek i 1pln robi robote trza by z samego rana, pierwszy wjazd kanapa i do bolu Pojechalbym ale niestety work p.s. ekipa sie zbiera juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oczywiście, że po myśli narciarzy. Wszak dobrego gospodarza się nie zmienia. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isegrin Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Chyba mi post wykasowali, choć nie wiem dlaczego...? Więc raz jeszcze podkreślę pod jak GIGANTYCZNYM wrażeniem jestem widząc ten ratrak w śnieżnym tunelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 zawsze wierzyłem, że i u nas będzie normalnie. Po czesku, znaczy się... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 zawsze wierzyłem, że i u nas będzie normalnie. Po czesku, znaczy się... Pozdrawiam, radcom i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, ponadto przyda się działający łącznik P3, nieźle w sobotę karnet za 1zł http://www.skionline...newsy,6166.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, ponadto przyda się działający łącznik P3, nieźle w sobotę karnet za 1zł http://www.skionline...newsy,6166.html Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Tlumy beda duzy osrodek i 1pln robi robote trza by z samego rana, pierwszy wjazd kanapa i do bolu Pojechalbym ale niestety work p.s. ekipa sie zbiera juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, ponadto przyda się działający łącznik P3, nieźle w sobotę karnet za 1zł http://www.skionline...newsy,6166.html Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Tlumy beda duzy osrodek i 1pln robi robote trza by z samego rana, pierwszy wjazd kanapa i do bolu Pojechalbym ale niestety work p.s. ekipa sie zbiera juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... Tlumy beda duzy osrodek i 1pln robi robote trza by z samego rana, pierwszy wjazd kanapa i do bolu Pojechalbym ale niestety work p.s. ekipa sie zbiera juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czarna w tej chwili ma chyba najwięcej tego śniegu zrobionego, jestem w szoku. Pojechał bym w sobotę ale obawiam się tłumów... przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 przy jednej dłuższej trasie nie będzie raczej ciekawie, ja się wybiorę chyba w niedzielę na 4h ... ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja tak w sumie myślę, że jak będę mieć czas to może wybiorę się w sobotę i w niedziele bo kusi to skrobnij coś wieczorem sobotę jaki warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 p.s. ekipa sie zbiera juz Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Fajnie byłoby wspólnie rozdziewiczyć sezon w Sudetach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Hej Bruner, a co za ekipa, też przebieram nogami.. Krzychu widze chetny, Konrad nowe narty tez chce testnac koledzy z Ząbkowic tez jada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Na takie ruchy sa tzw. "szutrowki" ktorych ja nie mam wiec nie jade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. dlatego jedna para nart jest na takie warunki, na początek sezonu i samą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 i jest normalnie, w sobotę rusza Czarna i to od razu 3 trasy przy wyciągach: KLH, KLF i orczyk F1, To będzie masakra, jedna kanapa i może dwie trasy przy niej. Trudno, jadę. Choćbym miała raz jeden zjechać. Nie, dwa razy muszę bo za koleżankę jeszcze. Na Pomezky otwierają 400 m trasy za 200 CZK. Czyli tak jakby u nas jednak lepiej. a se jedźcie .... pewnie przetarć będzie max i nófki nartki się całkiem nienófki zrobią. Ja Wam poczciwie radzę do stycznia poczekać, jak i sam robię. Ta, dziadek trzymał w garażu na dywaniku i tylko w niedziele do kościoła. Sprzętowi też trzeba dać kiedyś umrzeć. A i serwis chętnie się odkuje po ubiegłorocznej bryndzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ja szutrówki mam .... ale qrde nie jadę bo za daleko a robota nie czeka . Bruner , kup dowolne nowe Heady - jak znalazł za szutrówki mogą robić i nie żal, że się zniszczą . (qrde , ja to jestem straszny rasista ) Hmm..one tez pewnie sie na szutrowki nie nadaja ale jakos powoli przechodzi mi ta zlosc na te firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
grimson Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W tym roku Czarna Góra pojechała szeroko z systemem naśnieżania. Jestem zdania że ostatni, ubogi w śnieg sezon dał do myślenia władzom ośrodka. Sam bym z przyjemnością pojechał na otwarcie sezonu, lecz mam zbyt daleko - jakieś 8 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 koledzy z Ząbkowic tez jada. Jadę obadać teren ale też biorę "szutrówki" bo różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z Łodzi też przyjadę. Może nawet znajdzie się jeszcze ktoś chętny. Narty zabieram, ale jak będą warunki na "szutrówki", to wypożyczę na miejscu. Swoich mi szkoda. Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
_tomek Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? W przeszłości na Czarnej Górze można było na stoku znaleźć kamyczki wielkości pięści - poszperaj w tym wątku to zobaczysz. Raz na takim fikłem i skończyło się nawet na pociętych spodniach...a znacznie mniejsze robią dziury w ślizgu. Coś takiego się pamięta. Ale to już chyba przeszłość. Od czasu zmiany właściciela sporo się tam zmieniło na lepsze, tak czy owak w dniu otwarcia się tam nie wybieram. Aha....jak myślicie o wypożyczeniu - ci w wypożyczalniach to nie idioci..jak będzie źle to po prostu pocałujecie klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Cześć Bardzo trudno zniszczyć narty nawet jak jest bardzo mało śniegu przy poprawnej jeździe. Co Wy z tymi szutrówkami? Jakby ktoś był w Czarnej Górze po Sylwestrze to do zobaczenia. Pozdrowienia to najwyraźniej jeżdżę niepoprawnie duży kamień widoczny z daleka można śmiało ominąć, ale cały plac małych kamyczków, słabo widocznych z daleka to już gorzej mam nadzieje, że nie będzie kamieni ale na początek sezonu zawsze i wszędzie biorę narty, których mi po prostu najmniej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
W.W. Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To początek sezonu i takich spragnionych śniegu jest dość dużo. Z Łodzi już jest nas troje. Raczej nie sądzę, aby właściciele wypożyczalni przespali ten termin. Liczymy na nich. Byłem w zeszłym sezonie przez tydzień i mimo powszechnego braku śniegu, dało się zupełnie fajnie pojeździć. Zwłaszcza rano, na zlodzonym przez noc śniegu, większość zsuwała się bokami trasy a cały środek był nasz. Widać było, że ośrodek się stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi