krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 A tak jest dzisiaj ;-) super warunki - 4 stopnie https://twitter.com/...596212785582080 https://twitter.com/krykamkam/status/413596733068046336 Po południu może wrzucę jakiś filmik Chodzi KLF KLH P3 F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dzięki, chodzi o żonę, ona nie lubi wymagających tras. To ja dopowiem tak. W Czarnej te zupełnie łatwe trasy są nikczemnie łatwe i raczej krótkie. Te dłuższe są trudniejsze zwłaszcza kiedy trudne warunki. Tam często chmura wisi i słabo widzisz w co wjeżdżasz. Wtedy zupełnie słabi narciarze zbiorowa "zawieszają się" na trudniejszym odcinku. Ale te trasy są zupełnie w porządku i do spokojnego przejechania dla osoby bez specjalnego zacięcia narciarskiego. Można sobie zacząć na łagodnym stoku z krótką kanapą dla rozgrzewki, potem zakosztować dłuższych tras a jak kolanka się zmęczą to wrócić na jazdę wypoczynkową. Dodatkową atrakcją jest możliwość przemieszczania się pomiędzy trasami leśnymi przecinkami /oczywiście jeśli śnieg tam leży bo teraz to nie sadzę/, co może stanowić dla szanownej małżonki dodatkowy relaks, odsapkę i urozmaicenie. Jest po prostu ciekawie ale trzeba mieć kije. W Zieleńcu masz rozległe pole narciarskie poprzecinane wyciągami i to już nie jest takie atrakcyjne jak dla mnie. No może poza mostkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dzięki serdeczne. On jeździ ok. 3 - 4 godzin a potem ja mogę polatać swobodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Chyba nawet widziałem jak kręciłeś, miałeś telefon z czerwoną obudową? Mogę potwierdzić że warunki dzisiaj pierwsza klasa, delikatny mrozik, trasa wyratrakowana, słoneczko, ludzi jak na lekarstwo jedyne co to od godz 11 troszeczkę wiało, a to wszystko za połowę ceny(niestety ostatni dzień), więc chyba niema za bardzo co narzekać. pewnie że nie ma na co narzekać warunki dzisiaj były naprawde super, a na telefonie nie mam nic czerwonego wiec to chyba nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 to może ktoś inny, jedno co mnie martwi to kolej KLH dzisiaj kilka razy bez powodu zatrzymała się wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No to marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
W.W. Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dzięki serdeczne. On jeździ ok. 3 - 4 godzin a potem ja mogę polatać swobodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Chyba nawet widziałem jak kręciłeś, miałeś telefon z czerwoną obudową? Mogę potwierdzić że warunki dzisiaj pierwsza klasa, delikatny mrozik, trasa wyratrakowana, słoneczko, ludzi jak na lekarstwo jedyne co to od godz 11 troszeczkę wiało, a to wszystko za połowę ceny(niestety ostatni dzień), więc chyba niema za bardzo co narzekać. pewnie że nie ma na co narzekać warunki dzisiaj były naprawde super, a na telefonie nie mam nic czerwonego wiec to chyba nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 to może ktoś inny, jedno co mnie martwi to kolej KLH dzisiaj kilka razy bez powodu zatrzymała się wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No to marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krykam Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 to może ktoś inny, jedno co mnie martwi to kolej KLH dzisiaj kilka razy bez powodu zatrzymała się wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No to marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krykam Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No to marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
krykam Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No to marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreL Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
lukas63 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreL Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
krykam Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi