bartas73 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 jeszcze nikt nie podał tego newsa ... Kolejna promocja 20zł za karnet dzienny od dzisiaj do końca sezonu (14 kwietnia) rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Był ktoś dzisiaj? Jakie warunki? Zastanawiam się czy jechać na weekend.Jadę jutro. Sprawdzę i zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgodnie z obietnicą, relacja. Rano przed 9 jestem na parkingu. Samochodów nie za dużo, wolne miejsca na parkingu zaraz pod kasą. Karnet tylko całodzienny, za to za 20 PLN. Pogoda: temperatura około 5 stopni, pochmurno, w górnej części tras mgła. Trasy: równe, lekko twarde, czynne wszystkie za wyjątkiem tych przy orczyku i górnej części trasy A. Dało się tam zjechać, sprawdziłem, ale mocno uważając i slalomem pomiędzy płatami trawy, szkoda nart. Na innych trasach miejscami już przetarcia, ale spokojnie do ominięcia. Koło 12 wiatr przewiał mgłę, za to zaczął popadywać deszcz. Śnieg zrobił się mokry i ciężki, ale trasy się nie rozjechały, głównie ze względu na małą ilość ludzi. Jazda na okrągło, zero kolejek, co któreś krzesło zajęte na wyciągu. W knajpie również luźno, wolne stoliki, no jak nie Czarna Góra . Można spokojnie się wyjeździć, czuję dzisiejszy dzień w udach. PS Parking zrobił się rozmiękły i miejscami błotnisty, co poniektórzy mieli poważne problemy z wyjechaniem, tak więc jakby się ktoś wybierał, to patrzcie gdzie parkujecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgodnie z obietnicą, relacja. Rano przed 9 jestem na parkingu. Samochodów nie za dużo, wolne miejsca na parkingu zaraz pod kasą. Karnet tylko całodzienny, za to za 20 PLN. Pogoda: temperatura około 5 stopni, pochmurno, w górnej części tras mgła. Trasy: równe, lekko twarde, czynne wszystkie za wyjątkiem tych przy orczyku i górnej części trasy A. Dało się tam zjechać, sprawdziłem, ale mocno uważając i slalomem pomiędzy płatami trawy, szkoda nart. Na innych trasach miejscami już przetarcia, ale spokojnie do ominięcia. Koło 12 wiatr przewiał mgłę, za to zaczął popadywać deszcz. Śnieg zrobił się mokry i ciężki, ale trasy się nie rozjechały, głównie ze względu na małą ilość ludzi. Jazda na okrągło, zero kolejek, co któreś krzesło zajęte na wyciągu. W knajpie również luźno, wolne stoliki, no jak nie Czarna Góra . Można spokojnie się wyjeździć, czuję dzisiejszy dzień w udach. PS Parking zrobił się rozmiękły i miejscami błotnisty, co poniektórzy mieli poważne problemy z wyjechaniem, tak więc jakby się ktoś wybierał, to patrzcie gdzie parkujecie! duże te przetarcia? na wszystkich trasach te przetarcia? bo zastanawiam się, gdzie się jutro wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 duże te przetarcia? na wszystkich trasach te przetarcia? bo zastanawiam się, gdzie się jutro wybrać Ja też - wpierw myślałem o Karpaczu lub Szklarskiej (a później jeszcze dwa dni skitury i może też szpindlerowy) ale Czarna za 2 dychy kusi... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ja też - wpierw myślałem o Karpaczu lub Szklarskiej (a później jeszcze dwa dni skitury i może też szpindlerowy) ale Czarna za 2 dychy kusi... Pozdro Wiesiek kusi kusi, ale jak są przetarcia to nie wiem czy lepiej nie pojechać do Janskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 kusi kusi, ale jak są przetarcia to nie wiem czy lepiej nie pojechać do Janskich Przetarcia... popatrz na mój avatar i podpis Padło na Czarną będziemy jutro z Violek Pozdro Wiesiek Użytkownik Wujot edytował ten post 13 kwiecień 2013 - 20:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jutro ja i B4ME tez atakujemy Czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Przejeżdżałem koło Czarnej Góry do Bystrzycy Kłodzkiej i po drodze zrobiłem zdjęcie wyciągu w Białej Wodzie. Nawet nie wiedziałem, że już postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Bardzo ładny Sztokfisz. Oby więcej takich inwestycji... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
generalswit Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zdążą nie zdążą , śledzić prace warto http://www.snkamieni...imowa/index.php Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Zdążą nie zdążą , śledzić prace warto http://www.snkamieni...imowa/index.php Pozdrawiam wszystkich forumowiczów zapowiadli dwie nowe koleje w tym całym Ski Śnieżnik , wiadomo gdzie te druga ma powstać? czy jednak tylko w Kamienicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 zapowiadli dwie nowe koleje w tym całym Ski Śnieżnik , wiadomo gdzie te druga ma powstać? czy jednak tylko w Kamienicy? druga ma być w Lądku, obie chyba wolne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Czy ktoś ma bliższe (wiarygodne) informacje nt. Lądka Zdroju. Na ich stronach nie ma kompletnie nic na temat krzesełka. Chociaż piszą o dwóch nowych kolejach linowych (w całym Ski Regionie Śnieżnika) lecz nie podają lokalizacji. Ferie spędzimy w okolicy stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Slyszalem od kolegi ze w Ladku slupy stoja i powinni zdazyc przed zima uruchomic krzeslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 http://www.skionline...newsy,5665.html tu jest info o tych dwóch kolejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 a do mnie przed chwilą doszły jakieś polotki z Kotliny Kłodzkiej, mówiące o tym, że spółka Czarna Góra ma jakieś problemy finansowe, ludzie mówią nawet, że bankrutuje, nie wiem ile w tym prawdy, ale w internecie cicho na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wiesz coś wiecej, bo ja własnie w Czarnej Górze zaplanowałem ferie z dzieciakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wiesz coś wiecej, bo ja własnie w Czarnej Górze zaplanowałem ferie z dzieciakami? znam tylko takie plotki, nic więcej mi nie wiadomo, sam jestem ciekaw czy to w ogóle prawda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 już wiem skąd takie informacje, deweloper który inwestował w Czarną Górę upadł http://wyborcza.pl/1...a_mieszkan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 As Bau SA oraz Czarna Góra SA mają w zarządzie prawie te same osoby. Miejmy nadzieję, że upadłość developera nie zaszkodzi ośrodkowi narciarskiemu i dalszemu jego rozwojowi. Mam nadzieję, że w końcu powstanie "Biała Woda", na którą nie tylko ja czekam. Ja jednak mam nadzieję, że prezes Czarna Góra SA, Pan St.H. wie co robi. Notabene, kiedyś współwłaściciel As Bau SA (kojarze z wypowiedzi nt piłki ręcznej Śląska Wrocław). Chyba czuł co się kroi, gdy przejmował od Aa Bau SA ośrodek narciarski. Oby do białego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 W strefie inwestycji na stronie Czarnej Góry jest podane że budowy kolej na Białej Wodzie ruszy w .... 2015, czyli planują za dwa sezony. Nie podają żadnych planów o przebudowie kolej w Czarnej, np. zmianę dwójki na czwórkę. Jeśli by to planowali, to powinni napisać w strefie dla innych inwestorów, bo przecież to ważna informacja o rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... krzysiek358 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Już śnieżą Czyżby jako pierwsi? śnieżą ładnie, ale nie jako pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Którędy najlepiej w zimie dojechać do Czarnej Góry? Będę jechał z Łodzi a więc mogę jechać przez Wrocław i Kłodzko, albo przez Opole i Paczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Wroclaw-Klodzko-Stronie Sl. i jestes, a jak przez Opole to na Nyse-Paczkow(i tu gdzies przez Czechy mozna) -Klodzko i Stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
MarioJ Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 zapowiadli dwie nowe koleje w tym całym Ski Śnieżnik , wiadomo gdzie te druga ma powstać? czy jednak tylko w Kamienicy? druga ma być w Lądku, obie chyba wolne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Czy ktoś ma bliższe (wiarygodne) informacje nt. Lądka Zdroju. Na ich stronach nie ma kompletnie nic na temat krzesełka. Chociaż piszą o dwóch nowych kolejach linowych (w całym Ski Regionie Śnieżnika) lecz nie podają lokalizacji. Ferie spędzimy w okolicy stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Slyszalem od kolegi ze w Ladku slupy stoja i powinni zdazyc przed zima uruchomic krzeslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 http://www.skionline...newsy,5665.html tu jest info o tych dwóch kolejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 a do mnie przed chwilą doszły jakieś polotki z Kotliny Kłodzkiej, mówiące o tym, że spółka Czarna Góra ma jakieś problemy finansowe, ludzie mówią nawet, że bankrutuje, nie wiem ile w tym prawdy, ale w internecie cicho na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wiesz coś wiecej, bo ja własnie w Czarnej Górze zaplanowałem ferie z dzieciakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wiesz coś wiecej, bo ja własnie w Czarnej Górze zaplanowałem ferie z dzieciakami? znam tylko takie plotki, nic więcej mi nie wiadomo, sam jestem ciekaw czy to w ogóle prawda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 już wiem skąd takie informacje, deweloper który inwestował w Czarną Górę upadł http://wyborcza.pl/1...a_mieszkan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 As Bau SA oraz Czarna Góra SA mają w zarządzie prawie te same osoby. Miejmy nadzieję, że upadłość developera nie zaszkodzi ośrodkowi narciarskiemu i dalszemu jego rozwojowi. Mam nadzieję, że w końcu powstanie "Biała Woda", na którą nie tylko ja czekam. Ja jednak mam nadzieję, że prezes Czarna Góra SA, Pan St.H. wie co robi. Notabene, kiedyś współwłaściciel As Bau SA (kojarze z wypowiedzi nt piłki ręcznej Śląska Wrocław). Chyba czuł co się kroi, gdy przejmował od Aa Bau SA ośrodek narciarski. Oby do białego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 W strefie inwestycji na stronie Czarnej Góry jest podane że budowy kolej na Białej Wodzie ruszy w .... 2015, czyli planują za dwa sezony. Nie podają żadnych planów o przebudowie kolej w Czarnej, np. zmianę dwójki na czwórkę. Jeśli by to planowali, to powinni napisać w strefie dla innych inwestorów, bo przecież to ważna informacja o rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... krzysiek358 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Już śnieżą Czyżby jako pierwsi? śnieżą ładnie, ale nie jako pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Którędy najlepiej w zimie dojechać do Czarnej Góry? Będę jechał z Łodzi a więc mogę jechać przez Wrocław i Kłodzko, albo przez Opole i Paczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Wroclaw-Klodzko-Stronie Sl. i jestes, a jak przez Opole to na Nyse-Paczkow(i tu gdzies przez Czechy mozna) -Klodzko i Stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
AndreL Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Czy ktoś ma bliższe (wiarygodne) informacje nt. Lądka Zdroju. Na ich stronach nie ma kompletnie nic na temat krzesełka. Chociaż piszą o dwóch nowych kolejach linowych (w całym Ski Regionie Śnieżnika) lecz nie podają lokalizacji. Ferie spędzimy w okolicy stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Slyszalem od kolegi ze w Ladku slupy stoja i powinni zdazyc przed zima uruchomic krzeslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 http://www.skionline...newsy,5665.html tu jest info o tych dwóch kolejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 a do mnie przed chwilą doszły jakieś polotki z Kotliny Kłodzkiej, mówiące o tym, że spółka Czarna Góra ma jakieś problemy finansowe, ludzie mówią nawet, że bankrutuje, nie wiem ile w tym prawdy, ale w internecie cicho na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wiesz coś wiecej, bo ja własnie w Czarnej Górze zaplanowałem ferie z dzieciakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wiesz coś wiecej, bo ja własnie w Czarnej Górze zaplanowałem ferie z dzieciakami? znam tylko takie plotki, nic więcej mi nie wiadomo, sam jestem ciekaw czy to w ogóle prawda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 już wiem skąd takie informacje, deweloper który inwestował w Czarną Górę upadł http://wyborcza.pl/1...a_mieszkan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndreL Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 As Bau SA oraz Czarna Góra SA mają w zarządzie prawie te same osoby. Miejmy nadzieję, że upadłość developera nie zaszkodzi ośrodkowi narciarskiemu i dalszemu jego rozwojowi. Mam nadzieję, że w końcu powstanie "Biała Woda", na którą nie tylko ja czekam. Ja jednak mam nadzieję, że prezes Czarna Góra SA, Pan St.H. wie co robi. Notabene, kiedyś współwłaściciel As Bau SA (kojarze z wypowiedzi nt piłki ręcznej Śląska Wrocław). Chyba czuł co się kroi, gdy przejmował od Aa Bau SA ośrodek narciarski. Oby do białego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 W strefie inwestycji na stronie Czarnej Góry jest podane że budowy kolej na Białej Wodzie ruszy w .... 2015, czyli planują za dwa sezony. Nie podają żadnych planów o przebudowie kolej w Czarnej, np. zmianę dwójki na czwórkę. Jeśli by to planowali, to powinni napisać w strefie dla innych inwestorów, bo przecież to ważna informacja o rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... krzysiek358 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Już śnieżą Czyżby jako pierwsi? śnieżą ładnie, ale nie jako pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Którędy najlepiej w zimie dojechać do Czarnej Góry? Będę jechał z Łodzi a więc mogę jechać przez Wrocław i Kłodzko, albo przez Opole i Paczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Wroclaw-Klodzko-Stronie Sl. i jestes, a jak przez Opole to na Nyse-Paczkow(i tu gdzies przez Czechy mozna) -Klodzko i Stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
krzysiek358 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 już wiem skąd takie informacje, deweloper który inwestował w Czarną Górę upadł http://wyborcza.pl/1...a_mieszkan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreL Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 As Bau SA oraz Czarna Góra SA mają w zarządzie prawie te same osoby. Miejmy nadzieję, że upadłość developera nie zaszkodzi ośrodkowi narciarskiemu i dalszemu jego rozwojowi. Mam nadzieję, że w końcu powstanie "Biała Woda", na którą nie tylko ja czekam. Ja jednak mam nadzieję, że prezes Czarna Góra SA, Pan St.H. wie co robi. Notabene, kiedyś współwłaściciel As Bau SA (kojarze z wypowiedzi nt piłki ręcznej Śląska Wrocław). Chyba czuł co się kroi, gdy przejmował od Aa Bau SA ośrodek narciarski. Oby do białego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 W strefie inwestycji na stronie Czarnej Góry jest podane że budowy kolej na Białej Wodzie ruszy w .... 2015, czyli planują za dwa sezony. Nie podają żadnych planów o przebudowie kolej w Czarnej, np. zmianę dwójki na czwórkę. Jeśli by to planowali, to powinni napisać w strefie dla innych inwestorów, bo przecież to ważna informacja o rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Już śnieżą Czyżby jako pierwsi? śnieżą ładnie, ale nie jako pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Którędy najlepiej w zimie dojechać do Czarnej Góry? Będę jechał z Łodzi a więc mogę jechać przez Wrocław i Kłodzko, albo przez Opole i Paczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Wroclaw-Klodzko-Stronie Sl. i jestes, a jak przez Opole to na Nyse-Paczkow(i tu gdzies przez Czechy mozna) -Klodzko i Stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 93 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
W.W. Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Którędy najlepiej w zimie dojechać do Czarnej Góry? Będę jechał z Łodzi a więc mogę jechać przez Wrocław i Kłodzko, albo przez Opole i Paczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Wroclaw-Klodzko-Stronie Sl. i jestes, a jak przez Opole to na Nyse-Paczkow(i tu gdzies przez Czechy mozna) -Klodzko i Stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność