Harpia Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Powszechnie wiadomo, że firma robi także jachty. Wiem o obecności kilku lotników tutaj. Czy wiedzieliście, że firma ELAN produkowała także szybowiec? Nie była to ich konstrukcja ale licencyjny Glaser-Dirks DG-300. Wyprodukowano ich od 1983 roku całkiem sporo bo 511 szt. Do dziś ma całkiem dobre parametry. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Cześć Jurek - dawno Cię nie było Cześć. Nic nowego. Każdego roku latem moja aktywność spada w zasadzie do zera. Dodatkowo mam bardzo dużo różnych ciekawych zajęć. Pomyślałem, że ten szybowiec powinien być zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi