Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-)Ciekawi mnie, dlaczego jako przykład podajesz krzyżowców - ideę mocno historyczną i raczej incydentalną a nie znacznie popularniejszy wtedy i nadal aktualny dżihad..... czyżby kolejna poprawność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ciekawi mnie, dlaczego jako przykład podajesz krzyżowców - ideę mocno historyczną i raczej incydentalną Incydentalne 200 lat i mniej intensywnie kolejne 200 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ciekawi mnie, dlaczego jako przykład podajesz krzyżowców - ideę mocno historyczną i raczej incydentalną a nie znacznie popularniejszy wtedy i nadal aktualny dżihad..... czyżby kolejna poprawność? Jestem katolikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jestem katolikiem.Czyli bijesz się w swoje piersi. Chwali się. Zazwyczaj takie opinie wyglaszaja Ci, którzy biją się w cudze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Czyli bijesz się w swoje piersi. Chwali się. Zazwyczaj takie opinie wyglaszaja Ci, którzy biją się w cudze..... Brać udziału, nie brałem, no chyba, że o spuściznę chodzi;-) PS no chyba, że ta nieudana akcja u wlotu Lejowej. Ale wtedy byłem niepełnoletni, a spiritus movens akcji osadzenia krzyża był ksiądz Robert Kwatek https://radiovictori...lnej-w-lowiczu/ krzyż jednak usunięto, obyło się bez ofiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brać udziału, nie brałem, no chyba, że o spuściznę chodzi;-)O spuścizne to najłatwiej na Mazurach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Raz w miesiącu katoliccy parafianie z kościoła w Monachium - stolicy najbardziej katolickiego regionu w Niemczech - dekorują ołtarz podczas katolickiej mszy tęczową flagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cóż to naprzeciw 1400, no niech będzie 1300 islamu.... No poza wyprawami Krzyżowymi ... to chrześcijanie mają jeszcze kilka innych mniej chlubnych okresów i czynów w historii....myślę, że nie ma sensu się licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Kościół katolicki Msza za LGBT Kochaj bliźniego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Kościół katolicki Msza za LGBT Kochaj bliźniego !FB_IMG_1597654562266.jpg Ale jednak tutaj flaga została powieszona przez gospodarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 No poza wyprawami Krzyżowymi ... to chrześcijanie mają jeszcze kilka innych mniej chlubnych okresów i czynów w historii....myślę, że nie ma sensu się licytować Mam nadzieję, że nie będziemy. Mogłoby to baaaaadzo niepolitycznie wypaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Znalazł się "intelektualista grafoman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Znalazł się "intelektualista grafoman" Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ciekawi mnie, dlaczego jako przykład podajesz krzyżowców - ideę mocno historyczną i raczej incydentalną a nie znacznie popularniejszy wtedy i nadal aktualny dżihad..... czyżby kolejna poprawność? Jestem katolikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jestem katolikiem.Czyli bijesz się w swoje piersi. Chwali się. Zazwyczaj takie opinie wyglaszaja Ci, którzy biją się w cudze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Czyli bijesz się w swoje piersi. Chwali się. Zazwyczaj takie opinie wyglaszaja Ci, którzy biją się w cudze..... Brać udziału, nie brałem, no chyba, że o spuściznę chodzi;-) PS no chyba, że ta nieudana akcja u wlotu Lejowej. Ale wtedy byłem niepełnoletni, a spiritus movens akcji osadzenia krzyża był ksiądz Robert Kwatek https://radiovictori...lnej-w-lowiczu/ krzyż jednak usunięto, obyło się bez ofiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brać udziału, nie brałem, no chyba, że o spuściznę chodzi;-)O spuścizne to najłatwiej na Mazurach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Raz w miesiącu katoliccy parafianie z kościoła w Monachium - stolicy najbardziej katolickiego regionu w Niemczech - dekorują ołtarz podczas katolickiej mszy tęczową flagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cóż to naprzeciw 1400, no niech będzie 1300 islamu.... No poza wyprawami Krzyżowymi ... to chrześcijanie mają jeszcze kilka innych mniej chlubnych okresów i czynów w historii....myślę, że nie ma sensu się licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Kościół katolicki Msza za LGBT Kochaj bliźniego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Kościół katolicki Msza za LGBT Kochaj bliźniego !FB_IMG_1597654562266.jpg Ale jednak tutaj flaga została powieszona przez gospodarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 No poza wyprawami Krzyżowymi ... to chrześcijanie mają jeszcze kilka innych mniej chlubnych okresów i czynów w historii....myślę, że nie ma sensu się licytować Mam nadzieję, że nie będziemy. Mogłoby to baaaaadzo niepolitycznie wypaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Znalazł się "intelektualista grafoman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Znalazł się "intelektualista grafoman" Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Kościół katolicki Msza za LGBT Kochaj bliźniego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Kościół katolicki Msza za LGBT Kochaj bliźniego !FB_IMG_1597654562266.jpg Ale jednak tutaj flaga została powieszona przez gospodarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 No poza wyprawami Krzyżowymi ... to chrześcijanie mają jeszcze kilka innych mniej chlubnych okresów i czynów w historii....myślę, że nie ma sensu się licytować Mam nadzieję, że nie będziemy. Mogłoby to baaaaadzo niepolitycznie wypaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Znalazł się "intelektualista grafoman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Znalazł się "intelektualista grafoman" Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 No poza wyprawami Krzyżowymi ... to chrześcijanie mają jeszcze kilka innych mniej chlubnych okresów i czynów w historii....myślę, że nie ma sensu się licytować Mam nadzieję, że nie będziemy. Mogłoby to baaaaadzo niepolitycznie wypaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Znalazł się "intelektualista grafoman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Znalazł się "intelektualista grafoman" Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 To jest ta twoja niezależność myślenia? Że po raz n-ty wklejasz ten sam obrazek, w dodatku cudzej koszulki, cudzego projektu i cudzej fotki. Brawo boy! PS już lepiej pytaj "dlaczego PO" jak to masz w zwyczaju;-) choć może wszystko jedno jaka mantra, jak to cie uspakaja, wszak jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać:-) Znalazł się "intelektualista grafoman" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Znalazł się "intelektualista grafoman" Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Znalazł się "intelektualista grafoman" Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Grafo- raczej ty, ciągle jeden obrazek, -man chyba też? Intelektualnej własności na pewno nie szanujesz, copy-paste. "Dlaczego PO?" chyba już sam wymyśliłeś? Ja się nie znalazłem. Jestem. Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Obydwaj jesteście siebie warci. Ty pieprzysz trzy po trzy i agitujesz w każdym możliwym wątku, a Kuba Cię troluje.Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za merytoryczny wpis. Nie zauważyłem agitki. A, że nie wszystko mi się u zarządzających podoba, na to nic nie poradzę. Cieszę się, że jesteś dumny z władz z powodu podwyzki. A także naduzywania aparatu panstwa. PS jedyny sprawiedliwy się odezwał? Masz wejście jak... po wakacjach;-) Domyśl się czyjego wpisu jest twój wart:-) Idol. PS w każdym? konkretnie którym? Szpindl CzG Rysy Dobór nart Kadencja Przebieg to z tych co wiszą na głównej, głos zabierałem Już Ci ta tęcza wzrok popsuła zda się I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 I znowu pierdolisz jak przekupka na targu. Idź być babą gdzie indziej.Twoj wpis merytoryczny do bolu. Drugi w tym miesiacu. Taki sam. PS wyrzucac mozesz kogos ze swojego domu, jak cie tlumek lgbt odwiedzi, a tutaj mozesz za chamstwo jedynie przeprosic. Kobiece slalomki ty masz, nie ja, wiec z ta baba jakos slabo ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Brawo, brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ponieważ dyskusja tu już dawno zeszła poniżej pewnego poziomu... To tak ....w temacie To ja może też o... relacjachhttps://m.facebook.c...8690642637&_rdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi