Kuba99 Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Muszę się Wam przyznać,że w ramach empirycznego poznawania rzeczywistości,zaordynowałem sobie w zeszłym roku zimowe ubranko w kolorach tęczy,by zbadać,czy żyję rzeczywiście w tak zacofanej bańce podkarpacko-podhalańskiej.Występując w nim publicznie całą zimę,liczyłem się z krzywdami osobistymi na miarę Michała Sz.a tymczasem cała krzywda,jaka mnie spotkała,to lepkie spojrzenia kolegów...Więc tęczowa flaga na Giewoncie też na więcej liczyć chyba nie może...A wszystkich nawiedzonych w tej kwestii wzywam,by zrobili dla sprawy LGBT choć tyle,co ja... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 A tymczasem w Tatrachhttps://wiadomosci.w...43296003303553a Jak wynika z Onetu, polscy faszyści szybko zareagowali i flaga długo na krzyżu nie powisiała. Co za zacofanie i zaścianek, cały świat się z nas śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak wynika z Onetu, polscy faszyści szybko zareagowali i flaga długo na krzyżu nie powisiała. Co za zacofanie i zaścianek, cały świat się z nas śmieje. Zakompleksiony "leming". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Łagodząc obyczaje to ja może piosenkę, utrzymaną w tonacji noire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak wynika z Onetu, polscy faszyści szybko zareagowali i flaga długo na krzyżu nie powisiała. Co za zacofanie i zaścianek, cały świat się z nas śmieje. a powinna tam pozostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Kiedyś w Lejowej ustawiliśmy krzyż, który usunieto. Tęcza symbol grzechu https://www.onet.pl/...yr57rq,79cfc278 Kazdy śpiewać możehttps://noizz.pl/wyw...ty-lgbt/l4we0r6 To ja może piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 a powinna tam pozostać? Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak wynika z Onetu, polscy faszyści szybko zareagowali i flaga długo na krzyżu nie powisiała. Co za zacofanie i zaścianek, cały świat się z nas śmieje. Zakompleksiony "leming". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Łagodząc obyczaje to ja może piosenkę, utrzymaną w tonacji noire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak wynika z Onetu, polscy faszyści szybko zareagowali i flaga długo na krzyżu nie powisiała. Co za zacofanie i zaścianek, cały świat się z nas śmieje. a powinna tam pozostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Kiedyś w Lejowej ustawiliśmy krzyż, który usunieto. Tęcza symbol grzechu https://www.onet.pl/...yr57rq,79cfc278 Kazdy śpiewać możehttps://noizz.pl/wyw...ty-lgbt/l4we0r6 To ja może piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 a powinna tam pozostać? Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Łagodząc obyczaje to ja może piosenkę, utrzymaną w tonacji noire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak wynika z Onetu, polscy faszyści szybko zareagowali i flaga długo na krzyżu nie powisiała. Co za zacofanie i zaścianek, cały świat się z nas śmieje. a powinna tam pozostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Kiedyś w Lejowej ustawiliśmy krzyż, który usunieto. Tęcza symbol grzechu https://www.onet.pl/...yr57rq,79cfc278 Kazdy śpiewać możehttps://noizz.pl/wyw...ty-lgbt/l4we0r6 To ja może piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 a powinna tam pozostać? Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Kiedyś w Lejowej ustawiliśmy krzyż, który usunieto. Tęcza symbol grzechu https://www.onet.pl/...yr57rq,79cfc278 Kazdy śpiewać możehttps://noizz.pl/wyw...ty-lgbt/l4we0r6 To ja może piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 a powinna tam pozostać? Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pewnie że powinna pozostać, żeby prostemu ludowi przekazać prosto w chore z nienawiści oczy, że miłość, a szczególne ta pod tęczową flagą, niesie tolerancję, pokój i równouprawnienie. Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ja w postawach wieszających flagi nie widzę tolerancji dla wszystkich. Odbieram to raczej jako wprowadzanie swoich przekonań siłą. No chyba, że nie użyłeś emotki... A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Chyba się powtarzasz? Może zamiast swastyki krzyż by namalować. Bardziej pasuje, do miłości bliźniego nawołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 A krzyż?https://pl.m.wikiped...yż_na_Giewoncie Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ktoś wstawiajacy ten sam obrazek po raz trzeci musi być bardzo zadowolony ze swej przenikliwosci. No chyba, że to mania? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pomyśl, właśnie to robią aktywiści lgbt.Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wstawiają trzykrotnie ten sam obrazek? Myślę i myślę, no i wymyśliłem, że nie.Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sprobuj jeszcze raz..... ;-) Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Spróbowałem. Pomyślałem. Spodobało mi się, więc pomyślałem jeszcze raz. Teraz dobrze? PS. moze jakby zmienić obrazek;-)Nie badź taki Stirlitz... No widzisz. A nie trzeba wiele zmieniać.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Ale co krzyż? Mówisz, że kogoś atakuje? Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBT prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
brachol Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wszelkie symbole mają takie znaczenie, jakie sami im nadamy. Tak samo, jak ateisty nie powinny oburzać dwie skrzyżowane deski, tak wierzących nie powinny oburzać tęczowe flagi. Niestety narodowcy, walcząc nawet z kolorowymi ławkami w parku i wszędzie widząc ideologię LGBT, idealnie wpadają tu w pułapkę zastawioną właśnie przez środowiska LGBT. Zamiast powiedzieć: "tęcza zawsze była i jest symbolem pięknego zjawiska atmosferycznego i nikt sobie jej nie przywłaszczy", to walcząc z nią, niejako przyznają środowiskom LGBP prawo do uznawania jej za ich symbol. Oddali im tęczę i jeszcze ją reklamują jako logo LGBT, skoro z nią walczą. Dla mnie to wygląda z boku jak bójka kiboli o to, kto komu zniszczy "barwy klubowe", albo kto widoczniej zamanifestuje własne. Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Jako zjawisko optyczne ma jeden kolor więcej. Też uważam, że usuwanie flag powoduje agresję ze strony grupy, która są flagę przyniosła i to nie jest rozwiązanie. Trochę to świadczy o słabości tych niszczących bo wszędzie widzą zagrożenie. Być może nie odnajdują się w zmieniającej się rzeczywistości? Jak pokazują przykłady z historii - jak ktoś jest przekonany do swoich poglądów to łatwo się nie poddaje pomimo różnych przeciwności (np. ks. Jerzy Popiełuszko) Fakt, wyprawy krzyżowe też łatwo nie miały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi