Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Powinni pałować bezmózgi elektorat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,3tys. Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 83 97 60 104 Popularne dni 30 Paź 106 27 Paź 102 29 Paź 78 26 Paź 74 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 83 odpowiedzi kordiankw 97 odpowiedzi LudwiczekR 60 odpowiedzi star 104 odpowiedzi Popularne dni 30 Paź 2020 106 odpowiedzi 27 Paź 2020 102 odpowiedzi 29 Paź 2020 78 odpowiedzi 26 Paź 2020 74 odpowiedzi star Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat? Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Tak nasycony jest jadem emocji post kolegi, że nie wiem o co mu chodziło i chciałem dopytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wcześniej wyprowadzą nas z UE, zadlużą bardziej niż Gierek i dopuszczą do tego ze po ulicach jawnie będą hasać faszystowskie bojówki wspomagane przez policjantów. Szkoda, że stary jestem. Trzeba było 10 lat temu emigrować Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Czyli jesteś przeciwnikiem demokracji. Teraz rozumiem te symbole hitlerjugend. Może lepiej reaktywować obozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat?Tak Kuba, bo Twój post w przeciwieństwie do sstara to czysty pokój z białym gołąbkiem i wieńcem laurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat? Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Tak nasycony jest jadem emocji post kolegi, że nie wiem o co mu chodziło i chciałem dopytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wcześniej wyprowadzą nas z UE, zadlużą bardziej niż Gierek i dopuszczą do tego ze po ulicach jawnie będą hasać faszystowskie bojówki wspomagane przez policjantów. Szkoda, że stary jestem. Trzeba było 10 lat temu emigrować Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Czyli jesteś przeciwnikiem demokracji. Teraz rozumiem te symbole hitlerjugend. Może lepiej reaktywować obozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat?Tak Kuba, bo Twój post w przeciwieństwie do sstara to czysty pokój z białym gołąbkiem i wieńcem laurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Tak nasycony jest jadem emocji post kolegi, że nie wiem o co mu chodziło i chciałem dopytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wcześniej wyprowadzą nas z UE, zadlużą bardziej niż Gierek i dopuszczą do tego ze po ulicach jawnie będą hasać faszystowskie bojówki wspomagane przez policjantów. Szkoda, że stary jestem. Trzeba było 10 lat temu emigrować Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Czyli jesteś przeciwnikiem demokracji. Teraz rozumiem te symbole hitlerjugend. Może lepiej reaktywować obozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat?Tak Kuba, bo Twój post w przeciwieństwie do sstara to czysty pokój z białym gołąbkiem i wieńcem laurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wcześniej wyprowadzą nas z UE, zadlużą bardziej niż Gierek i dopuszczą do tego ze po ulicach jawnie będą hasać faszystowskie bojówki wspomagane przez policjantów. Szkoda, że stary jestem. Trzeba było 10 lat temu emigrować Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Czyli jesteś przeciwnikiem demokracji. Teraz rozumiem te symbole hitlerjugend. Może lepiej reaktywować obozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat?Tak Kuba, bo Twój post w przeciwieństwie do sstara to czysty pokój z białym gołąbkiem i wieńcem laurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Czyli jesteś przeciwnikiem demokracji. Teraz rozumiem te symbole hitlerjugend. Może lepiej reaktywować obozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat?Tak Kuba, bo Twój post w przeciwieństwie do sstara to czysty pokój z białym gołąbkiem i wieńcem laurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Powinni pałować bezmózgi elektorat?Tak Kuba, bo Twój post w przeciwieństwie do sstara to czysty pokój z białym gołąbkiem i wieńcem laurowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Składnia. To bezmózgi elektorat pałował. Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie odpisuj mu szkoda klawiatury. A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie przesadzaj z tym stary. Nigdy nie jest za późno na pozytywne zmiany. Ja zainwestowałem w skromny apartament na jednej z wysp kanaryjskich i stałem się rezydentem tamtejszego (w nomenklaturze unijnej) regionu oddalonego. Dużo moich kumpli uczyniło podobne zabiegi, zmieniło rezydencję podatkową oraz faktycznie przeniosło swoje interesy w różne miejsca za granicę. Motyw oczywiście ten sam, nie walka z ojczyzną tylko z pisowskim okupantem. Tak żeby wszystkie fredowskie oraz inni zwolennicy reżimu z głodu padli, bo tylko tak zrozumieją swoją głupotę. Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wynajmujesz? Ten apartament? Która wyspa i miejscowość jeśli można spytać? jeżdżę tam co roku na wakacje. Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 A Twojej nie szkoda? Lubisz rozkazywać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie zawiodłem się, chociaż są postępy .Bardziej dowcipny niż chamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. Zrozumialem, że kupiłeś, ale pytam, czy wynajmujesz turystom, żeby na tym zarabiać, czy tylko na własny użytek? Bo jeśli wynajmujesz, to mogę być potencjalnym klientem na czerwiec. Orientuję się w cenach, kiedyś się nad tym zastanawialiśmy, było dużo nieruchomości, zwłaszcza w Corralejo,tylko nie wiem jak z kredytowaniem, bo hipoteczny, tak jak na nieruchomość w kraju pewnie nie wchodzi w grę. Dla mnie Morro Jable to kwintesencja wakacji nad oceanem, fantastyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Tylko w państwie bezprawia i karłowatej dyktatury nie będzie to możliwe Adamie. Właśnie dlatego należy bronic niezależnych sądów, żeby takie szuje (ci co bili i ci co kazali) nie uniknęli swojej odpowiedzialności. Za komuny się nie udało za długo od czynów do wolności i wyzdychali bezkarnie, ale tym się tak łatwo nie upiecze. Za chwilę zabraknie kasy dla bezmózgiego elektoratu, skończy się dyktat kurdupla i mam nadzieję, że zostaną ukarani. Od upadku komuny to za bardzo nie pamiętam, żeby kogoś ukarano zarówno z ekipy "komunistów" jak i rozmaitych innych formacji, które od tamtego czasu rządził. Ale może coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Kupiłem. Fuerteventura. Ceny za metr porównywalne do mieszkań w Katowicach. zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć Można i to naprawdę w dobrych pieniądzach. Jak nie jest to w bardzo turystycznej lokalizacji i nie w pierwszym rzędzie przy wybrzeżu to da się kupić za 1.000-1.200 Euro za metr w zależności od wypasu. Przy czym trzeba to traktować raczej w kategoriach długoterminowej inwestycji, a w zasadzie zabezpieczenia kapitału zarówno przed inflacją oraz tym co u nas pisowscy złodzieje jeszcze mogą wymyślić. Generalnie w tych trudnych dla turystyki czasach nie ma się co nastawiać na szybki zwrot z inwestycji. Natomiast jest gwarancja bezpieczeństwa i w dystansie na pewno się na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Lekarz z kalendarza. To ja jestem gejem, który "odbiera Polakom dzieci" https://magazyn.wp.p...-polakom-dzieci Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cytat: "Super pomysł, żeby pokazać różnorodność i piękno ciał osób nieheteronormatywnych." Hmm... a ja myślałam, że oni bez ubrań wyglądają tak samo, jak osoby heteronormatywne. Heteronormatywne wyglądają tak Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
mig Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Heteronormatywne wyglądają tak Mów za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Mów za siebie.... Mówię. Jestem typowym Januszem w Passerati, hetero do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 zaczęłam przeglądać wyspy greckie, kanary, wybrzeże Costa Blanca i Costa del Sol. Najtaniej na kontynencie, można niezłe perełki wyhaczyć A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
jan koval Napisano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.html to jest Kaffka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
AndRand Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 to jest Kaffka!!!!! Niestety - rzeczywistość. A dokładniej - jej konsekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 50 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
ReddyS Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 A wiesz, że w Hiszpanii jest prawo dotyczące ocupantos - jeśli przez 48h od zajęcia przez nich nieruchomości się w niej nie pojawisz to nawet nie masz po co wzywać policji. Nie mają prawa ich wyprowadzić, bo jej zajęcie to tylko wykroczenie. Dużo historii z Hiszpanami, którzy potracili tak letnie rezydencje. Niestety nikt nie zatrzymał chorych, bolszewickich pomysłów na świat bez wartości i własności. https://wszystkocona...-prywatnej.htmlSłyszałem o tym, tragedia. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi