darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Strzał kulą w plot. To był po prostu cytat z tego paranoika psychopaty na dolnym zdjęciu (pewnie też jesteś zdania że to wspaniały, miły i godny szacunku człowiek, zgadza sie?). To jest pytanie z tezą. Naprawdę można inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,3tys. Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 83 97 60 104 Popularne dni 30 Paź 106 27 Paź 102 29 Paź 78 2 Lis 74 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 83 odpowiedzi kordiankw 97 odpowiedzi LudwiczekR 60 odpowiedzi star 104 odpowiedzi Popularne dni 30 Paź 2020 106 odpowiedzi 27 Paź 2020 102 odpowiedzi 29 Paź 2020 78 odpowiedzi 2 Lis 2020 74 odpowiedzi darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Powiedz te same słowa Kurskiemu temu z TVP. To co wstawiłem zobaczy kilka osób on robi to systemowo dzień w dzień oglądają to miliony. Dla przykładu zobacz program Kasta. PS Byłem ciekaw kto zareaguje Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Jak to kto? etatowi aparatczycy Co może napisać pomawiacz i tchórz. Ciężko być mężczyzną, prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Powiedz te same słowa Kurskiemu temu z TVP. To co wstawiłem zobaczy kilka osób on robi to systemowo dzień w dzień oglądają to miliony. Dla przykładu zobacz program Kasta. PS Byłem ciekaw kto zareaguje Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Jak to kto? etatowi aparatczycy Co może napisać pomawiacz i tchórz. Ciężko być mężczyzną, prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Jak to kto? etatowi aparatczycy Co może napisać pomawiacz i tchórz. Ciężko być mężczyzną, prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mariusz-net Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 45 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi