kordiankw Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Chcesz powiedzieć przez to, że caryca wzorowała się na Łysiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Chcesz powiedzieć przez to, że caryca wzorowała się na Łysiaku? Nie, ale tłumaczenie/cytat zabrzmiał znajomo. A nie podejrzewam, że autor mema lub Ty czytałeś je w oryginale. Sentencją mojej wypowiedzi było to: przypisanie ról zależy od sympatii politycznych. A część o eliminacji pasuje idealnie do tego wypychania z forum :-) Ps. Lubie tą książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Tej książki Łysiaka nie czytałem, za to moje ulubione tego autora to pisane pod pseudonimem jako Valdemar Baldhead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Tej książki Łysiaka nie czytałem, za to moje ulubione tego autora to pisane pod pseudonimem jako Valdemar Baldhead. Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 TW dokumentował dla swoich - trzeba zarobić na miejsce na liście "Mógłbyś napisać dokładnie? Chcesz powiedzieć, że mnie Dariusza Kubiaka oskarżasz, że jestem TW i podjąłem działania polegające na dokumentowaniu wystąpień, demonstracji, nazywanych Strajkiem Kobiet, oczekując w zamian korzyści w postaci miejsca na liście do parlamentu?" Tak myślałem. Pomawiacz i tchórz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 dusza prawdziwego ORMO-wca powrót do przeszłości Jakie horyzonty taka opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Cześć Imponujący zbiór - gratulacje szczere - choć do Łysiaka mi bardzo daleko. Zupełnie innego rodzaju księgozbiór rozwijam ale bardzo cenię poważną realizację dowolnej pasji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jedna stara lesba tak krzyknela "DO PIERUNA!!" "WYPER...AC !!!" na ulice wszystkie wsciekle tu macice, KU.WA TO TO JEST WOJNA! wiec o hajs ze zbiorki jestem dzis spokojna. bo choc zajumalam we Wrocku kamienice to niech wasze beda tam ulice ! aj waj ,aj waj..... Jeden i drugi do kąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No właśnie. Surowa kara. Nie może już nosić pierścionka. A i pochówek nie w Katedrze. W której mszę przeniesiono do kaplicy zamiast zainstalować ołtarz tymczasowy w kościele. Covid ich nie rusza. Ech... PS dwie wieże, to rule them all. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach.Ja mieszkałem opodal. Potem tu. Park Szczytnicki. Metasekwoje... PS to lepszy temat niż niejaki Gulbinowicz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie.Odpowiedź sobie sam. Jeśli prokuratura działa wolniej niż niespieszny Watykan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. No ale chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No ale chyba nie...? No chyba! Co otworzysz szafę to wypada purpurata. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Tej książki Łysiaka nie czytałem, za to moje ulubione tego autora to pisane pod pseudonimem jako Valdemar Baldhead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Tej książki Łysiaka nie czytałem, za to moje ulubione tego autora to pisane pod pseudonimem jako Valdemar Baldhead. Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 TW dokumentował dla swoich - trzeba zarobić na miejsce na liście "Mógłbyś napisać dokładnie? Chcesz powiedzieć, że mnie Dariusza Kubiaka oskarżasz, że jestem TW i podjąłem działania polegające na dokumentowaniu wystąpień, demonstracji, nazywanych Strajkiem Kobiet, oczekując w zamian korzyści w postaci miejsca na liście do parlamentu?" Tak myślałem. Pomawiacz i tchórz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 dusza prawdziwego ORMO-wca powrót do przeszłości Jakie horyzonty taka opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Cześć Imponujący zbiór - gratulacje szczere - choć do Łysiaka mi bardzo daleko. Zupełnie innego rodzaju księgozbiór rozwijam ale bardzo cenię poważną realizację dowolnej pasji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jedna stara lesba tak krzyknela "DO PIERUNA!!" "WYPER...AC !!!" na ulice wszystkie wsciekle tu macice, KU.WA TO TO JEST WOJNA! wiec o hajs ze zbiorki jestem dzis spokojna. bo choc zajumalam we Wrocku kamienice to niech wasze beda tam ulice ! aj waj ,aj waj..... Jeden i drugi do kąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No właśnie. Surowa kara. Nie może już nosić pierścionka. A i pochówek nie w Katedrze. W której mszę przeniesiono do kaplicy zamiast zainstalować ołtarz tymczasowy w kościele. Covid ich nie rusza. Ech... PS dwie wieże, to rule them all. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach.Ja mieszkałem opodal. Potem tu. Park Szczytnicki. Metasekwoje... PS to lepszy temat niż niejaki Gulbinowicz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie.Odpowiedź sobie sam. Jeśli prokuratura działa wolniej niż niespieszny Watykan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. No ale chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No ale chyba nie...? No chyba! Co otworzysz szafę to wypada purpurata. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 TW dokumentował dla swoich - trzeba zarobić na miejsce na liście "Mógłbyś napisać dokładnie? Chcesz powiedzieć, że mnie Dariusza Kubiaka oskarżasz, że jestem TW i podjąłem działania polegające na dokumentowaniu wystąpień, demonstracji, nazywanych Strajkiem Kobiet, oczekując w zamian korzyści w postaci miejsca na liście do parlamentu?" Tak myślałem. Pomawiacz i tchórz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 dusza prawdziwego ORMO-wca powrót do przeszłości Jakie horyzonty taka opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Cześć Imponujący zbiór - gratulacje szczere - choć do Łysiaka mi bardzo daleko. Zupełnie innego rodzaju księgozbiór rozwijam ale bardzo cenię poważną realizację dowolnej pasji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jedna stara lesba tak krzyknela "DO PIERUNA!!" "WYPER...AC !!!" na ulice wszystkie wsciekle tu macice, KU.WA TO TO JEST WOJNA! wiec o hajs ze zbiorki jestem dzis spokojna. bo choc zajumalam we Wrocku kamienice to niech wasze beda tam ulice ! aj waj ,aj waj..... Jeden i drugi do kąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No właśnie. Surowa kara. Nie może już nosić pierścionka. A i pochówek nie w Katedrze. W której mszę przeniesiono do kaplicy zamiast zainstalować ołtarz tymczasowy w kościele. Covid ich nie rusza. Ech... PS dwie wieże, to rule them all. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach.Ja mieszkałem opodal. Potem tu. Park Szczytnicki. Metasekwoje... PS to lepszy temat niż niejaki Gulbinowicz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie.Odpowiedź sobie sam. Jeśli prokuratura działa wolniej niż niespieszny Watykan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. No ale chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No ale chyba nie...? No chyba! Co otworzysz szafę to wypada purpurata. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 dusza prawdziwego ORMO-wca powrót do przeszłości Jakie horyzonty taka opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Cześć Imponujący zbiór - gratulacje szczere - choć do Łysiaka mi bardzo daleko. Zupełnie innego rodzaju księgozbiór rozwijam ale bardzo cenię poważną realizację dowolnej pasji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jedna stara lesba tak krzyknela "DO PIERUNA!!" "WYPER...AC !!!" na ulice wszystkie wsciekle tu macice, KU.WA TO TO JEST WOJNA! wiec o hajs ze zbiorki jestem dzis spokojna. bo choc zajumalam we Wrocku kamienice to niech wasze beda tam ulice ! aj waj ,aj waj..... Jeden i drugi do kąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No właśnie. Surowa kara. Nie może już nosić pierścionka. A i pochówek nie w Katedrze. W której mszę przeniesiono do kaplicy zamiast zainstalować ołtarz tymczasowy w kościele. Covid ich nie rusza. Ech... PS dwie wieże, to rule them all. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach.Ja mieszkałem opodal. Potem tu. Park Szczytnicki. Metasekwoje... PS to lepszy temat niż niejaki Gulbinowicz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie.Odpowiedź sobie sam. Jeśli prokuratura działa wolniej niż niespieszny Watykan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. No ale chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No ale chyba nie...? No chyba! Co otworzysz szafę to wypada purpurata. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Od "Dobrego"zacząłem "czytać". Odniesienia, cytaty, których jest pełno i są bardzo ważne w tej książce spowodowały, że zacząłem czytać te książki/źródła i zaznaczać cytaty, wracać. Choć niektóre nie były łatwe. Jak w tych książkach było odwołanie do innych to szło to dalej i dalej. Łysiak po pewnym czasie zaczął powtarzać wątki, tematy, ale i tak będę mu wdzięczny do końca życia. Musze wygospodarować trochę czasu na to hobby bo ostatnio zaniedbałem. I to motto: "Prawda przeciw światu!" i rada dla syna w jednej ze książek: "nie daj się!". Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Nie mogę się oprzeć, pochwalę się. Ja zaczynałem od pożyczonego "MW" (na giełdzie chodził w zawrotnych pieniądzach) i "Szachisty". Szkoda, że na starość tak mu się pióro popsuło Cześć Imponujący zbiór - gratulacje szczere - choć do Łysiaka mi bardzo daleko. Zupełnie innego rodzaju księgozbiór rozwijam ale bardzo cenię poważną realizację dowolnej pasji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jedna stara lesba tak krzyknela "DO PIERUNA!!" "WYPER...AC !!!" na ulice wszystkie wsciekle tu macice, KU.WA TO TO JEST WOJNA! wiec o hajs ze zbiorki jestem dzis spokojna. bo choc zajumalam we Wrocku kamienice to niech wasze beda tam ulice ! aj waj ,aj waj..... Jeden i drugi do kąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No właśnie. Surowa kara. Nie może już nosić pierścionka. A i pochówek nie w Katedrze. W której mszę przeniesiono do kaplicy zamiast zainstalować ołtarz tymczasowy w kościele. Covid ich nie rusza. Ech... PS dwie wieże, to rule them all. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach.Ja mieszkałem opodal. Potem tu. Park Szczytnicki. Metasekwoje... PS to lepszy temat niż niejaki Gulbinowicz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie.Odpowiedź sobie sam. Jeśli prokuratura działa wolniej niż niespieszny Watykan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. No ale chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No ale chyba nie...? No chyba! Co otworzysz szafę to wypada purpurata. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jedna stara lesba tak krzyknela "DO PIERUNA!!" "WYPER...AC !!!" na ulice wszystkie wsciekle tu macice, KU.WA TO TO JEST WOJNA! wiec o hajs ze zbiorki jestem dzis spokojna. bo choc zajumalam we Wrocku kamienice to niech wasze beda tam ulice ! aj waj ,aj waj..... Jeden i drugi do kąta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No właśnie. Surowa kara. Nie może już nosić pierścionka. A i pochówek nie w Katedrze. W której mszę przeniesiono do kaplicy zamiast zainstalować ołtarz tymczasowy w kościele. Covid ich nie rusza. Ech... PS dwie wieże, to rule them all. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach.Ja mieszkałem opodal. Potem tu. Park Szczytnicki. Metasekwoje... PS to lepszy temat niż niejaki Gulbinowicz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie.Odpowiedź sobie sam. Jeśli prokuratura działa wolniej niż niespieszny Watykan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wrocek. Zdjęcie na Ostrów. Pięknie tam. Wielokrotnie byłem we Wrocku na delegacji i spałem w tych okolicach. No ale chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 No ale chyba nie...? No chyba! Co otworzysz szafę to wypada purpurata. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Ale kara (choćby symboliczna) dopadła go za życia. Taki Jankowski miał więcej szczęścia. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Pedofilia jest ku... (tak, tak przekleństwo) i tu zero tolerancji. Ps. ... a w sumie napisze na priva żeby nie otwierać frontu, a jednak ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jeśli mają dowody (a z tego wyroku wynika, że mają) to za łagodnie go potraktowali. Jest jeszcze: "W maju 2019 r. do Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu skierowano zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez kard. Gulbinowicza. Złożył je reprezentujący informatyka i pietę Przemysława Kowalczyka (ps. Karol Chum) mecenas Artur Nowak. Chum twierdzi, że był molestowany przez hierarchę kościelnego." Może się nie wywinie. Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Dochodzenie przeprowadziła Stolica Apostolska, już taki jeden co tu pisał, a już nie pisze, dawał do zrozumienia, że papież nie jest dla niego żadnym autorytetem. To i pewnie decyzja Watykanu dla naszych hierarchów kościelnych nie ma znaczenia. Nasz nie ksiądz miał avatar, który określiłem jak się tu tylko pojawił avatarem pedofila. Pomyliłem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
robertdr Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Surowa czy nie..( porównując z typowa ciszą w takich sytuacjach to surowa). W kazdym razie skoro jest kara to i stwierdzenie winy. Myslę że prokuratura zadziała niespiesznie - a-biskup ma 97 lat... Swoją drogą... z jednej strony bohater Solidarności z 1981 a z drugiej.... hmmm Nie ma bohaterów wśród pedofili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
olioli Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Skoro nie wyniuchał tego żaden pismak, tylko sami rozesłali do redakcji to dowody są grube. Nie wiem czy kościelnie można mu więcej zrobić, choć przypuszczam, ze można go jeszcze z księdza zwolnić. Gorsza sprawa z prokuraturą. Pewnie umorzą, albo przeciągną aż się przedawni. Już jest załatwione, że nie ruszą. W "Zabawie w chowanego" był poruszony ten wątek. Argumentacja była taka, że należy umorzyć ze względu na wiek kanalii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Dalej Strona 41 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi