mariusz-net Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Gdzie mi do ciebie? Ironizujesz? Bo nie wiem czy traktować Cie serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,3tys. Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 83 97 60 104 Popularne dni 30 Paź 106 27 Paź 102 29 Paź 78 2 Lis 74 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 83 odpowiedzi kordiankw 97 odpowiedzi LudwiczekR 60 odpowiedzi star 104 odpowiedzi Popularne dni 30 Paź 2020 106 odpowiedzi 27 Paź 2020 102 odpowiedzi 29 Paź 2020 78 odpowiedzi 2 Lis 2020 74 odpowiedzi MajkaW Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 . A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. żartujesz mam nadzieję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Trafiony zatopiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie fakt, powinien je tam pakować;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. No fakt. W dodatku link narciarski, a jakże https://www.remsport...klepie.html/s=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Jak to niestety? Stety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 . A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. żartujesz mam nadzieję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Trafiony zatopiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie fakt, powinien je tam pakować;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. No fakt. W dodatku link narciarski, a jakże https://www.remsport...klepie.html/s=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Jak to niestety? Stety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Trafiony zatopiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie fakt, powinien je tam pakować;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. No fakt. W dodatku link narciarski, a jakże https://www.remsport...klepie.html/s=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Jak to niestety? Stety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie fakt, powinien je tam pakować;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. No fakt. W dodatku link narciarski, a jakże https://www.remsport...klepie.html/s=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Jak to niestety? Stety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 niedobrze mi i to nie jest zatrucie żołądkowe No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Niestety nie. Nasz LudwiczekR zapomniał, że każdy wpis popełniony w internecie zostaje tu na zawsze. Wystarczyło mi pięć minut bez korzystania z zaawansowanych technicznie środków by ustalić kto zacz. No fakt. W dodatku link narciarski, a jakże https://www.remsport...klepie.html/s=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Jak to niestety? Stety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 No niestety, tacy jak nasz forumowy kolega swoimi wpisami robią więcej dla apostazji, niż komuna przez wszystkie lata swoich rządów. Jak to niestety? Stety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Jaki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Dobre, myślałem, że to nadaje się do działu żenada, a to dział humor. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Ciekawe czy żonę i trójkę dzieci sobie wymyślił,czy to takie dodatkowe zajęcie po godzinach ? Waga 110kg też jakby nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jaki były? takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 takie odniosłem wrażenie, że jesteś już na emeryturze A, pisałeś o mnie, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Waga 110kg też jakby nie tego. Tu akurat chyba napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 to nieźle tu mamy: były kapłan, były zomowiec były komandos który znajduje stare trupy w szafie Ups - a jednak ktoś mnie rozgryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla takich jak ty również. Trzepiecie kapuche za każdy pochówek, gregorianki i inne intencje. Gdy dwa lata temu zmarł mój tata, to mama zapłaciła 1800 pln za gregorianki, 50 pln za każdą mszę, przy emeryturze niecałe 900 pln. A jak na gościa który podczas święceń składał śluby czystości, żona i trójka dzieci, to całkiem niezły wynik. To że żeś pierwsze lepsze imię i nazwisko wpisał w google i wyskoczył ci jakiś tam ksiądz to to nie znaczy że tak jest. Żadnych święceń kapłańskich nie przyjmowałem - pudło. Pomyśl jeszcze że imię i nazwisko też może być nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 żartujesz mam nadzieję..... MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Żegnam ozięble. Chciałbym jeszcze jedynie poczytać o tym przecinaniu pępowiny twoich dzieci. Kończę wszelkie spory światopoglądowe bo to jałowa i zbędna dyskusja. Wy macie takie zdanie, natomiast ja i inni mam takie zdanie na temat aborcji czy LGBT i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Więc po co robić nie potrzebne konflikty i wojny. Jedno jest pewne - jeżdżę na nartach bardzo zapamiętale, prowadzę serwis narciarski i to są moje największe pasje. Dużo też dobrego z tego forum wyniosłem. OK pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Dalej Strona 34 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 MajkoW forumowy KordianKw - pan Witold strzela ale pudłuje żadnym księdzem Marcinem nie jestem. Także bądź spokojna bo nic takiego miejsca nie ma by był w Polsce ksiądz katolicki z żoną i trójką dzieci. «Zaprawdę, powiadam ci: Jeszcze tej nocy, zanim kogut zapieje, trzy razy się Mnie wyprzesz». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwiczekR Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 I jeszcze jedno: Za wszelkie epitety czy przezwiska skierowane na kogokolwiek z tego forum podczas kłótni: PRZEPRASZAM. Sam wybaczam wulgaryzmy i groźby pod swoim adresem. ŻEGNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi