hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pewnie, że masz. I nie rób sobie aborcji. Ale pozwól żyć innym zgodnie z ich przekonaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pytanie, czy spłacając zobowiązania w stosunku do KK nie stracą zbyt dużo. O tym zdecyduje skala protestów. Ja nie bardzo widzę korzyść dla KK. Policja pilnująca wejść do kościołów i legitymująca osoby w środku to jest korzyść? I jednak wydaje mi się, że większość nie protestuje w sprawie aborcji tylko po prostu jest przeciwko władzy PiS-u, a temat aborcji jest tylko kroplą która przelała kielich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? możesz być przeciw akcji obcinania fiutów, bo to może Ciebie kiedyś dotyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Odpowiem Ci tak: Ja tam byłem a Ty nie. Nie wiem skąd masz informacje ale nie widziałem ani jednego przejawu agresji ani ze strony demonstrujących ani ze strony policji. Co więcej, policji praktycznie się nie widziało - była w piątek pod domem karła ale... ma wrażenie, że było im po prostu wstyd. Tak przynajmniej wyglądali. W każdym razie moja córka nie da sobie w kaszę dmuchać jakby co i nawet te 110kg ludwiczka powali i zdepcze bo prawie 10 lata karate na to jej pozwoli. Przerażenie zagląda w oczy i stąd nerwówka? Pozdrowienia Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pewnie, że masz. I nie rób sobie aborcji. Ale pozwól żyć innym zgodnie z ich przekonaniami. A czytasz, czy tylko piszesz? Gdzie komuś zabraniałem żyć ze swoimi przekonaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Popierasz całkowity zakaz aborcji (tak można wywnioskować z Twoich wposów), więc tak, zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? możesz być przeciw akcji obcinania fiutów, bo to może Ciebie kiedyś dotyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Odpowiem Ci tak: Ja tam byłem a Ty nie. Nie wiem skąd masz informacje ale nie widziałem ani jednego przejawu agresji ani ze strony demonstrujących ani ze strony policji. Co więcej, policji praktycznie się nie widziało - była w piątek pod domem karła ale... ma wrażenie, że było im po prostu wstyd. Tak przynajmniej wyglądali. W każdym razie moja córka nie da sobie w kaszę dmuchać jakby co i nawet te 110kg ludwiczka powali i zdepcze bo prawie 10 lata karate na to jej pozwoli. Przerażenie zagląda w oczy i stąd nerwówka? Pozdrowienia Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pewnie, że masz. I nie rób sobie aborcji. Ale pozwól żyć innym zgodnie z ich przekonaniami. A czytasz, czy tylko piszesz? Gdzie komuś zabraniałem żyć ze swoimi przekonaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Popierasz całkowity zakaz aborcji (tak można wywnioskować z Twoich wposów), więc tak, zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
LudwiczekR Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Odpowiem Ci tak: Ja tam byłem a Ty nie. Nie wiem skąd masz informacje ale nie widziałem ani jednego przejawu agresji ani ze strony demonstrujących ani ze strony policji. Co więcej, policji praktycznie się nie widziało - była w piątek pod domem karła ale... ma wrażenie, że było im po prostu wstyd. Tak przynajmniej wyglądali. W każdym razie moja córka nie da sobie w kaszę dmuchać jakby co i nawet te 110kg ludwiczka powali i zdepcze bo prawie 10 lata karate na to jej pozwoli. Przerażenie zagląda w oczy i stąd nerwówka? Pozdrowienia Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pewnie, że masz. I nie rób sobie aborcji. Ale pozwól żyć innym zgodnie z ich przekonaniami. A czytasz, czy tylko piszesz? Gdzie komuś zabraniałem żyć ze swoimi przekonaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Popierasz całkowity zakaz aborcji (tak można wywnioskować z Twoich wposów), więc tak, zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja karate kyokushin trenowałem 12 lat. Nie mam zamiaru bić twej córeczki ale jak będę jechał z roboty, a te idiotyczne tszipy zablokują ulicę to taranem w nie wjadę pierw autem, a potem swoją osobą. i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pewnie, że masz. I nie rób sobie aborcji. Ale pozwól żyć innym zgodnie z ich przekonaniami. A czytasz, czy tylko piszesz? Gdzie komuś zabraniałem żyć ze swoimi przekonaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Popierasz całkowity zakaz aborcji (tak można wywnioskować z Twoich wposów), więc tak, zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Pewnie, że masz. I nie rób sobie aborcji. Ale pozwól żyć innym zgodnie z ich przekonaniami. A czytasz, czy tylko piszesz? Gdzie komuś zabraniałem żyć ze swoimi przekonaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Popierasz całkowity zakaz aborcji (tak można wywnioskować z Twoich wposów), więc tak, zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Popierasz całkowity zakaz aborcji (tak można wywnioskować z Twoich wposów), więc tak, zabraniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 A w którym to miejscu podważam ewolucjonizm/neguje naukę? Wręcz przeciwnie, nie uważam człowieka za psa, wydre, a Ciebie za pudla. Pytanie za pytanie: Czy mam prawo (i je wyrażać) być przeciwko aborcji? Tak/nie? Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 i posadzą cię do pierdla i będzie święty spokój Chyba do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologiczną niech wypierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cześć To ty sformułowałeś tezę o pudlu. Dla mnie człowiek to człowiek a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi. Oczywiście, że masz i możesz je realizować według własnego uznania i na własną odpowiedzialność - tak jak nijaki Jaki. Ale nie każ innym zgadzać się z twoim podejściem i nie postuluj sankcjonowania tego prawnie. Każdy ma prawo do własnych przekonań i decyzji. Pozdro Teza o pudlu padła z Twoich ust: " Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra".Ja się z nią nie zgodziłem :-) Widzisz Majka i parę osób mi tych praw do własnych przekonań mi odmawiają. Promować moich poglądów/pisać też i to nie pierwszy raz. Jeszcze raz bo widać nie dociera: nic nikomu nie każe, sankcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 W sejmie Pani minister Marlena Maląg właśnie zapowiedziała pomoc dla kobiet w ciąży letalnej pomoc- psychologicznąCzyli modlitwę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 niech wypierdala. Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
a_senior Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Podział społeczeństwa nie jest zero-jedynkowy. Jeśli co najmniej polowa społeczeństwa nie chodzi do kościoła ( katolickiego ) to jeszcze nie znaczy, ze nie są religijni w znaczeniu swojej wiary i systemu wartości. Po prostu wiele z tych osób czuje się chrześcijanami ale nie aprobuje swoim sumieniem nauki kościoła katolickiego. Kościół nazywa ich heretykami. Zgadza się, ale wszyscy (być może jakieś wyjątki się trafiają) zwolennicy aborcji z powodu uszkodzenia płodu, są praktykującymi katolikami. To wynika wprost z nauk głoszonych przez kościół. Na szczęście nie wszyscy katolicy zgadzają się z tymi naukami. Podobnie jak nie zgadzali się kiedyś na palenie "czarownic" czy obrót słońca wokół ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Już Ci kiedyś odpisywałem: każdy człowiek to zwierz ale nie każde zwierze to człowiek. Nie kapujesz różnicy, więc się nie zgodzimy. Chcesz być psem, wydrą = Twoje prawo/wola... należeć do rasy pudli = Twoje prawo/wola. Może nie żyjemy w XIX Anglii ale pewne wartości choć w odwrocie jeszcze żyją. Uszanujesz moje poglądy/wartości... zgodnie z tym co napisałeś: "Ja nie każę ci przeprowadzać aborcji - wolna wola i decyzja - Ty mnie tak - i aborcja to w tym wypadku tylko przykład"? Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ja sformułowałem tezę o pudlu??? Jestem człowiekiem i jest to taki sam gatunek jak wszystkie inne gatunki żyjące obecnie. To jest moja teza. Jeżeli nie to czym się różni? To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ej ale to są same dzieciaki: https://www.facebook...3685472901014/ Co one tam robią? Dziewczyn(ki)y a bardziej wulgarne od żula spod monopolowego...ehhh. Średnio widzę ich przyszłość. Kolejny światopoglądowy temat zastępczy (najpierw lgbtrtvagd, teraz aborcja), a za chwilę runie gospodarka. Wychodzi na to, że większość społeczeństwa ma w głowie dupczenie z kim popadnie i ewentualne wyskrobanie. Podatki, ekonomia, dług publiczny...a na co to komu. Przypomnijmy kto zaczął tą ostrą dyskusję, wczoraj. I chciał obrazić większość. Podpisany: FerraEnzo Jeszcze nas, społeczeństwa, za to nie przeprosiłeś. Ciekawostka prasowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Orzeczenie teraz, żeby odwrócić uwagę od wirusa, a za tydzień w TVP będą mówić, że wirus roznieśli manifestanci. Wczoraj w trakcie czterech godzin spacerowania widziałem 3 (trzy) osoby bez maseczek z czego dwie były w samochodzie ale rzucały się w oczy bo było to cabrio. Ludzie chodzili grupkami po dwie trzy cztery osoby. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
MarioJ Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 To się zdecyduj :-) Bo napisałeś: "Człowiek to takie samo zwierzę jak pies czy wydra" i "człowiek to człowiek, a pudel to pies. W sensie ewolucyjnym te gatunki stoją na równi." Ja twierdze, że człowiek nie jest takim samym zwierzęciem jak pies/pudel czy wydra :-) Człowiek jest zwierzęciem - w tym znaczeniu spełnia definicję tak samo jak pies czy wydra. To są po prostu trzy różne gatunki zwierząt należących do gromady ssaków. Ssaki to gromada w obrębie typu strunowców należąca do królestwa zwierząt. Może być? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
mig Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 @ All. Aborcja to nic innego, jak temat zastępczy, wrzucony przez rząd, żeby lud skierował swoje oko argusowe w innym kierunku. Czytam ostatnie kilka stron na tym forum i czuję zażenowanie, że daliśmy się nabrać. Natomiast ważne zostaje pytanie, co takiego Sejm przegłosował, że jest to ważniejszej, niż aborcja. Która zawsze i wszędzie wywołuje EMOCJE w narodzie. Raczej nie byle co, skoro została uruchomiona ciężka artyleria, skrzętnie do tej pory pilnowana - na gorsze czasy. Jak do tej pory JK działał pragmatycznie w tej działce, pacyfikując skutecznie ortodoksów - w mysl zasady - "nie drażnic lwa". Przypuszczam, że obecnie też postepuje (w swoim rozumieniu i celu) pragmatycznie i rozsądnie, Czyli pewnie coś za coś - Co? No chyba, że ktoś przypuszcza ze p. Przyłębska zrobiła coś nieuzgodnionego z Nowogrodzką ..... no ale to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Maciej S Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Majeczka, podobnie jak Beatka (BiPi) w przeciwieństwie do części męskich eunuchów na tym forum to dziewczyny z prawdziwymi jajami. Wprawdzie wyłącznie mentalnymi, ale to zdecydowanie lepsze niż wydmuszki części męskiego towarzystwa, które tu podnosi lament, pierdoląc o promowaniu prawa do własnych przekonań, które dotyczą oczywiście nie ich osobiście a reszty ludzi, a już szczególnie kobiet. To ja im mówię podobnie jak Ty, pilnujcie swojego fiuta a nie zaglądajcie do tyłków dziewczynom. Bardziej prostego komunikatu nie jestem w stanie przekazać. Podoba mi się Twój wpis. Ja użyłbym innych porównań bo lwicy nie nobilitują jaja i grzywa tylko to że jest lwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi