jan koval Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Coraz ciekawiej, ze co? :blink:" obnoszenie krocza" to "naturalna reakcja"........... Niby jak mają być "zauważani" po takim "obnoszeniu krocza" a w ogóle co to znaczy "obnoszenie krocza"? może wyjaśnisz zacofanym Polakom............ eksponowanie moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,3tys. Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 83 97 60 104 Popularne dni 30 Paź 106 27 Paź 102 29 Paź 78 26 Paź 74 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 83 odpowiedzi kordiankw 97 odpowiedzi LudwiczekR 60 odpowiedzi star 104 odpowiedzi Popularne dni 30 Paź 2020 106 odpowiedzi 27 Paź 2020 102 odpowiedzi 29 Paź 2020 78 odpowiedzi 26 Paź 2020 74 odpowiedzi Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 eksponowanie moze byc? Może być........, naprawdę uważasz, że osoba czująca się dyskryminowana, eksponująca krocze swoim potencjalnym prześladowcom jest zdrowa na umyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. To jest oczywista oczywistość.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 eksponowanie moze byc? Może być........, naprawdę uważasz, że osoba czująca się dyskryminowana, eksponująca krocze swoim potencjalnym prześladowcom jest zdrowa na umyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. To jest oczywista oczywistość.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. To jest oczywista oczywistość.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zibi28 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie nie dziwi pederasta na balkonie który w obsceniczny sposób daje znać o swoim jestestwie, nie dziwi mnie też że robi to w sposób publiczny - albowiem jest to prawdopodobnie osoba chora i wymaga szczególnej naszej troski i opieki. Dziwi mnie to że następuje próba publicznego usprawiedliwiania tego typu zachowań i wmawiania iż są one normalne. W przestrzeni publicznej funkcjonuje wiele osób L........+ które niejednokrotnie zdobyły sobie wysokie publiczne uznanie, piastują bardzo wysokie stanowiska publiczne, należą do establishmentu finansowego a to wszystko bez zbytniego eksponowania swojej odmienności w preferencjach seksualnych. Analizując to co od kilku lat dzieje się w PL nasuwa mi się nieodparta myśl że środowiska (walczących) L.......+ padły ofiarą grupy prowokatorów którzy traktują ich jako trampolinę dla własnych celów. Jak to któryś z przedmówców stwierdził "każda akcja budzi reakcję" - tak więc mamy agresywną ekspansję L.....+ (to była akcja) a reakcją są strefy wolne od...... i cóż się temu dziwić. No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Udało mi się oglądnąć ostatnią berlińską Love Parade w 2006,zanim ją przenieśli do Ruhry,a potem utrupili.Wybrałem się z koleżanka i jej mężem,fascynatami egzotyki,z którymi podróżowałem po Czeczenii,Nowej Kaledonii i wielu innych dziwnych miejscach świata.Impreza przewyższyła nasze oczekiwania,te warszawskie to pikuś.Wracając do Warszawy,zauważyliśmy po drodze bazylikę w Licheniu,tak ogromną,że uznaliśmy,że musimy też zobaczyć.Ta kopuła,pod którą można skoczyć na bungee czy nawet ze spadochronem....Zrównoważyła tez szkody moralne z oglądanej berlińskiej rozpusty.I po wycieczce,która w niczym nie zachwiała naszego morale,wróciliśmy do równowagi,czego Wam wszystkim życzę,bo to wszystko h... wobec wieczności i nie należy się tym nadmiernie ekscytować,choć własne zdanie,nawet niepoprawne i brutalne,każdy ma prawo wyrażać...A jedną z pierwszych warszawskich parad ,dawno temu,też oglądałem.Było co.Upał,centrum Warszawy.Stado funkcjonariuszy z psami,w czerni,pilnujących bezpieczeństwa,przysiadło na murku na rogu Hożej .Psy dyszą,funkcjonariusze też.I nagle dwóch starszych panów,z baretkami,w maciejówkach,rozpostarło przed nimi wielki transparent:"EUROSODOMII NIE"...Czy trzeba czegoś więcej,by stać się entuzjastą takich widowisk? Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czy w Berlinie eksponowałeś swoje krocze czy byłeś tylko biernym oglądaczem? Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mnie też zawstydza, jak para nastolatków przez 5 minut ciągle się całują przy stoliku w kawiarni etc .... albo czy zdrowe na umyśle są panie które się całują publicznie? Co kultura to obyczaj... W katolickiej Polsce - to nienormatywne zachowanie. Na pewno szokuje... Ja czułam się nieswojo, kiedy zobaczyłam dwóch kochanków -facetów traktujących się czule i z namiętnością się całujących w parku na ławce. Ale są różne „dewiacje” kulturowo obyczajowe, i państwa mogą karać je więzieniem .... a nie odziałem zamkniętym jak sugerujesz. Co jednak narusza prawa człowieka. .... Ale co to znaczy: „obnoszenia” Krocza....? Trochę to wywołało zamieszanie, co autor miał na myśli..... -przysięga fallusowa - gest Micheala Jacksona - ekspozycja nagości - członka w erekcji ??? Egipt kara całowanie publiczne- heteroseksualne....- policja ścigała moich znajomych po szpitalu za całowanie. Faceci za to mogą się obejmować i całować dowoli. Zajęło mi to ok 20 lat, żeby uszanować inność. Cóż ....Ale dalej czuję zawstydzenie, I chyba widać, że język polski nie rozwinął słownictwa w zakresie zachowań seksualnych i tak właśnie jest z tematem „tabu”.... nawet nie potrafimy o tym rozmawiać bo brakuje nam slow, i nie wiemy co powiedzieć, bo nikt o tym nie mówi. To jest bardzo ważne co powiemy naszym dzieciom. Zawsze stoję z boku,żadnych stadnych zachowań... Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! pamiętajcie że strona konserwatywno-zabobonna robi ciągły hejt nienawiści wobec LGBT że przytoczę jednego kanalię, Wójt Gminy Tuszów Narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 No cóż Adasiu, jestem mistrzem w odwracaniu kota ogonem. Eech....... Cytując klasyka "szczerze powiem, że pierwszy raz o tym słyszę"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Czyli nie widzicie nic zdrożnego, w publicznym eksponowaniu krocza w oknie podczas marszu ku pamięci ofiar Powstania Warszawskiego. A naziole w tym roku też były, czy flagi szykują dopiero na Święto Niepodległości? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Primo: lgbt nie należą się żadne prawa, o które walczą czy starają się. Secundo: byłem w Warszawie i widziałem na własne oczy, tv nie oglądam. Jak wytłumaczysz dziewczynce (córce), co robi pan na balkonie, który wypina krocze w kierunku tłumu siedząc w rozkroku? Albo dwie panie ostentacyjnie się całujące? ten etatowy pracownik TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 nie ustaliliście jak dokładnie to krocze wyglądało, czy było zakryte, czy nie, czy stało etc jeśli było nagie i stało, to było to zdrożne, zgadza się ! tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea Sam Kurski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Sam Kurski??? https://twitter.com/...989725105934340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Są chyba jakieś granice obrzydzania na tym forum ? zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 tak to wyglądało w rzeczywistości to hetero prowokator, pracownik TVP to nie flaga Lgbt, tylko element łóżeczka dziecięcego kupionego w Ikea że tak ustał... ciekawe na którym piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 zdjęcie ci się nie podoba? To się nie przypatruj, albo wyobraź sobie, że widzisz małpę w zoo Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
WojtekM Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak widzę człowieka. Może chorego, ale jednak człowieka. masz rację, obraziłam małpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kuba99 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Że też Obrońcy Europy, ostatni krzyżowcy, nie zaradzili tej sytuacji. Powinni użyć siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 51 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi