Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Widzę, że nie możesz wytrzymać bez grafomańskich komentarzy i dopuszczasz się manipulacji moimi wpisami, co jest nieetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Widzę, że nie możesz wytrzymać bez grafomańskich komentarzy i dopuszczasz się manipulacji moimi wpisami, co jest nieetyczne. Etyczne i estetyczne. Odpisałem na jedno z pytań. Nie smuć się, jest inna szansa. Na drugie może odpowie ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Najpierw Madryt, teraz Monaco. Ewidentnie Hofman nie ma szczęścia do miast i państw zaczynających się na "M". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Najpierw Madryt, teraz Monaco. Ewidentnie Hofman nie ma szczęścia do miast i państw zaczynających się na "M". Dlatego trolle zakładają wątki o długopisach na nartach. Czysta bolszewicka taktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dlatego trolle zakładają wątki o długopisach na nartach. Czysta bolszewicka taktyka. Taki temat już był na forum, wystarczyło poszukać: https://www.skiforum...rtach/?p=608959 Można się śmiać z techniki Bronka, ale przynajmniej jeździł z plebsem i nie zamykano całego stoku, tak jak COS w Szczyrku, gdy Adrian zapragnie pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dlatego trolle zakładają wątki o długopisach na nartach. Czysta bolszewicka taktyka. Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dwa osobne tematy i skojarzył ? Wyjątkowy przypadek CPU i RAM to fascynujące jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Sędzia Piotr Schab powołany na prezesa Sądu Okręgowego w Warszawie https://prawo.gazeta...-warszawie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A kolejny purpurat uniknął sądu. Tego na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A kolejny purpurat uniknął sądu. Tego na ziemi. Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Mogą się sprzeciwić Franciszkowi, bo to "nie ich" papież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Nie przegrzał. To jego cały RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dlatego trolle zakładają wątki o długopisach na nartach. Czysta bolszewicka taktyka. Taki temat już był na forum, wystarczyło poszukać: https://www.skiforum...rtach/?p=608959 Można się śmiać z techniki Bronka, ale przynajmniej jeździł z plebsem i nie zamykano całego stoku, tak jak COS w Szczyrku, gdy Adrian zapragnie pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dlatego trolle zakładają wątki o długopisach na nartach. Czysta bolszewicka taktyka. Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dwa osobne tematy i skojarzył ? Wyjątkowy przypadek CPU i RAM to fascynujące jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Sędzia Piotr Schab powołany na prezesa Sądu Okręgowego w Warszawie https://prawo.gazeta...-warszawie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A kolejny purpurat uniknął sądu. Tego na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A kolejny purpurat uniknął sądu. Tego na ziemi. Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Mogą się sprzeciwić Franciszkowi, bo to "nie ich" papież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Nie przegrzał. To jego cały RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Dwa osobne tematy i skojarzył ? Wyjątkowy przypadek CPU i RAM to fascynujące jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Sędzia Piotr Schab powołany na prezesa Sądu Okręgowego w Warszawie https://prawo.gazeta...-warszawie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A kolejny purpurat uniknął sądu. Tego na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 A kolejny purpurat uniknął sądu. Tego na ziemi. Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Mogą się sprzeciwić Franciszkowi, bo to "nie ich" papież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Nie przegrzał. To jego cały RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Swoją drogą ciekawe gdzie go pochowają? Mogą się sprzeciwić Franciszkowi, bo to "nie ich" papież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Nie przegrzał. To jego cały RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Nie przegrzał. To jego cały RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Chyba mu się "procek" przegrzał bo jest monotonny i nudny w swoich spostrzeżeniach. Nie przegrzał. To jego cały RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Może po prostu karma wraca ? "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" Każda wypowiedź wspomnianego usera jest dokładnie taka, naznaczona jadem, złośliwością. To zawistny kutafon. ZŁY CZŁOWIEK. Żadnej merytorycznej pogłębionej wypowiedzi. W dodatku jego zdolność wypowiadania ogranicza się do jednego zdania. Olej go moczem. Szkoda Twojego czasu. I nie będziesz go wywoływał z niebytu. "Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. " "Nie obraź się, ale to badziewie z fotoshopa. " "Kijki starszej siostry czy od biegówek?" "Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. " "A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " "To samo chciałbym wiedzieć o paniach ze strajku kobiet. " - wyjątkowy syf I prorocze "Wszystkowiedząca postawa jest czymś, co dosłownie mnie osłabia. Często z taką postawą idzie w parze roszczeniowość, sarkazm i przekonanie o własnej nieomylności. I choć mam świadomość tego, że wchodzenie w rolę wszystkowiedzącej osoby ma udawać pewność siebie, nie mogę tego czasem zdzierżyć. Pycha poprzedza upadek, prawda?" Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Co sądzicie https://pl.m.wikiquo...rian_Klarenbach Serio pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Panowie, rozważcie czy warto z niebytu wydobywać taką padlinę. Przycisk ignoruj i niech gada sam ze sobą. W Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Dlaczego święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Święta racja Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? Za stary jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zobacz Robert na poprzednią stronę, chyba spodobało mu się moje zdjęcie. Zaczynam się bać ..... NIe wiem czy to seksualna propozycja jest? O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomkly Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 O cnotę bym się nie bał, ale to ideowiec - odwracaj się co jakiś czas, albo noś kask narciarski A już myślałem, że to jakaś zakamuflowana propozycja była... Okrutni jesteście wraz z Witkiem, odarliście mnie z resztki złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Kuba99 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Jesteście przeciwnikami LGBT+? Nieźle kolego jesteś zakręcony. Może czas zacząć się leczyć. Któryś już raz zadajesz to pytanie. Jesteś gejem, tylko brak ci odwagi by się do tego otwarcie przyznać? Jesteśmy tolerancyjni, zrozumiemy, ale w kontaktach osobistych będziemy uważać by nie odwracać się tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi