star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Raczej pedofilia.https://tvn24.pl/swi...adresem-4748291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Raczej pedofilia.https://tvn24.pl/swi...adresem-4748291 Przestań wstawiać te grafomańskie posty pozbawione jakiejkolwiek myśli i emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Grafomańskie? Polecam zapoznać się ze znaczeniem tego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A wyniki sonadży: dalej 36% popiera PIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Idą ostro w stronę PO, niedługo kongres zjednoczeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A wyniki sonadży: dalej 36% popiera PIS. Wiara, wsparta istotną kwotą, oraz budowanie niechęci do nieistotnych mniejszości czy obcych czyni cuda! Do tego odpowiednia propaganda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Myślę, że propaganda dużo daje. Rozmawiam często z moją sąsiadka na wsi. Bardzo uczciwa, mądra, dobra osoba. Bardzo się lubimy. Ale wg niej TVN kłamie. Nie może go oglądać bo się denerwuje. Internetu nie zna i nie korzysta. Afera Dziwisza - nagonka na kościół. Protesty aborcyjne kobiet - mają poprzewracane w głowach. LGBT, tu się z nią w dużym stopniu zgadzam - ludziom się w głowach poprzewracało. Ślub Kurskiego - nie odzywa się. Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam, ale głównie do spraw modlitewnych. I takich (Nowosądeckie) tu jest większość. A PIS zrobił dla nas dużo dobrego - tak mówi. I pewnie trochę ma racji. Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. To co ich drażni to 5 Kaczyńskiego i covidowe ograniczenia. Jak wielu, także tych niepopierających JK i PIS. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Wiara, wsparta istotną kwotą, oraz budowanie niechęci do nieistotnych mniejszości czy obcych czyni cuda! Do tego odpowiednia propaganda. Takie myślenie powoduje, że opozycja nie ma szans wygrać wyborów. Nie ma alternatywnej propozycji dla umiarkowanie konserwatywnego środka, a to jest większość wyborców. Każda inicjatywa o podłożu lewicowym to woda na młyn JK i rozbicie opozycji. Bezrefleksyjność opozycji poraża. Zresztą, wystarczy poczytać to forum w części „Hyde Park”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak osoby o konserwatywnych poglądach są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Mam nadzieję, że przejrzą na oczy kiedy będą występować w sporze z pisowskim kacykiem, jego rodziną, albo wprost organami władzy. Chociaż nie, nie przejrzą, Winny będzie sędzia, a nie władza która go tam wsadziła i nakazała mu zrobić tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak bardzo konserwatywni ludzie są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Grafomańskie? Polecam zapoznać się ze znaczeniem tego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A wyniki sonadży: dalej 36% popiera PIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Idą ostro w stronę PO, niedługo kongres zjednoczeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A wyniki sonadży: dalej 36% popiera PIS. Wiara, wsparta istotną kwotą, oraz budowanie niechęci do nieistotnych mniejszości czy obcych czyni cuda! Do tego odpowiednia propaganda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Myślę, że propaganda dużo daje. Rozmawiam często z moją sąsiadka na wsi. Bardzo uczciwa, mądra, dobra osoba. Bardzo się lubimy. Ale wg niej TVN kłamie. Nie może go oglądać bo się denerwuje. Internetu nie zna i nie korzysta. Afera Dziwisza - nagonka na kościół. Protesty aborcyjne kobiet - mają poprzewracane w głowach. LGBT, tu się z nią w dużym stopniu zgadzam - ludziom się w głowach poprzewracało. Ślub Kurskiego - nie odzywa się. Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam, ale głównie do spraw modlitewnych. I takich (Nowosądeckie) tu jest większość. A PIS zrobił dla nas dużo dobrego - tak mówi. I pewnie trochę ma racji. Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. To co ich drażni to 5 Kaczyńskiego i covidowe ograniczenia. Jak wielu, także tych niepopierających JK i PIS. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Wiara, wsparta istotną kwotą, oraz budowanie niechęci do nieistotnych mniejszości czy obcych czyni cuda! Do tego odpowiednia propaganda. Takie myślenie powoduje, że opozycja nie ma szans wygrać wyborów. Nie ma alternatywnej propozycji dla umiarkowanie konserwatywnego środka, a to jest większość wyborców. Każda inicjatywa o podłożu lewicowym to woda na młyn JK i rozbicie opozycji. Bezrefleksyjność opozycji poraża. Zresztą, wystarczy poczytać to forum w części „Hyde Park”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak osoby o konserwatywnych poglądach są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Mam nadzieję, że przejrzą na oczy kiedy będą występować w sporze z pisowskim kacykiem, jego rodziną, albo wprost organami władzy. Chociaż nie, nie przejrzą, Winny będzie sędzia, a nie władza która go tam wsadziła i nakazała mu zrobić tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak bardzo konserwatywni ludzie są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
a_senior Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Myślę, że propaganda dużo daje. Rozmawiam często z moją sąsiadka na wsi. Bardzo uczciwa, mądra, dobra osoba. Bardzo się lubimy. Ale wg niej TVN kłamie. Nie może go oglądać bo się denerwuje. Internetu nie zna i nie korzysta. Afera Dziwisza - nagonka na kościół. Protesty aborcyjne kobiet - mają poprzewracane w głowach. LGBT, tu się z nią w dużym stopniu zgadzam - ludziom się w głowach poprzewracało. Ślub Kurskiego - nie odzywa się. Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam, ale głównie do spraw modlitewnych. I takich (Nowosądeckie) tu jest większość. A PIS zrobił dla nas dużo dobrego - tak mówi. I pewnie trochę ma racji. Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. To co ich drażni to 5 Kaczyńskiego i covidowe ograniczenia. Jak wielu, także tych niepopierających JK i PIS. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Wiara, wsparta istotną kwotą, oraz budowanie niechęci do nieistotnych mniejszości czy obcych czyni cuda! Do tego odpowiednia propaganda. Takie myślenie powoduje, że opozycja nie ma szans wygrać wyborów. Nie ma alternatywnej propozycji dla umiarkowanie konserwatywnego środka, a to jest większość wyborców. Każda inicjatywa o podłożu lewicowym to woda na młyn JK i rozbicie opozycji. Bezrefleksyjność opozycji poraża. Zresztą, wystarczy poczytać to forum w części „Hyde Park”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak osoby o konserwatywnych poglądach są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Mam nadzieję, że przejrzą na oczy kiedy będą występować w sporze z pisowskim kacykiem, jego rodziną, albo wprost organami władzy. Chociaż nie, nie przejrzą, Winny będzie sędzia, a nie władza która go tam wsadziła i nakazała mu zrobić tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak bardzo konserwatywni ludzie są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ogląda tylko TVPis, czasem Trwam Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak osoby o konserwatywnych poglądach są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Łamaniem konstytucji czy rozbiórką władzy sądowniczej się nie martwi, bo to jest poza nią. Propaganda to potężna broń. "Prosty lud to kupi" dotyczy nie tylko Polaków. Mam nadzieję, że przejrzą na oczy kiedy będą występować w sporze z pisowskim kacykiem, jego rodziną, albo wprost organami władzy. Chociaż nie, nie przejrzą, Winny będzie sędzia, a nie władza która go tam wsadziła i nakazała mu zrobić tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak bardzo konserwatywni ludzie są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie jestem w stanie oglądać TVP i nie wiem nawet jak bardzo konserwatywni ludzie są w stanie to oglądać. Wiadomości koncentrują się głównie na polityce. Skupiają się na tym co myśmy dobrego zrobili - mając przy tym wyłącznie szlachetne intencje i na tym co opozycja chce zniszczyć - mając przy tym wyłącznie podłe zamiary. Mam wrażenie, że w innych krajach Europy jest dużo lepiej. Oglądałem trochę austriackiej telewizji publicznej ORF1, ORF2 i RTS. Przewijają się głównie tematy gospodarcze z poszczególnych landów i szeroko pojęte informacje związane z covidem. Na RTS jest dużo promowania lokalnej kultury i gastronomii. Mało jest natomiast polityki na kanałach informacyjnych i jeśli już jest to dość często w kontekście tego co dzieje się w parlamencie EU. Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Goeboels mógłby się dużo nauczyć od :młodego żonkisia" Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A to post następnego wykształconego, inteligentnego, wrażliwego, mądrego, pięknego, świetnie jeżdżącego na nartach lewaka. " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 " Psy szczekają, karawana idzie dalej"- Tylko na miano psa, to trzeba sobie zasłużyć. Kundli jest zdecydowanie więcej, i dlatego starają się być głośniejsze od psów, bo stoją niżej w hierarchii gatunku. Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem?Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Pisałeś, że forumowicze "rżną głupa" i jesteś zaskoczony, że się to komuś nie spodobało. Cytując Twoją wypowiedź: "Są ludzie, np. sawanci którzy przeczytali tysiące książek i je pamiętają fotograficznie, liczą lepiej niż kalkulator, a nie potrafią powiązać najprostszych przyczyn z wynikami." wygląda na to, że nie powiązałeś przyczyn z wynikami. Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Lubisz się wywyższać i udowadniać innym, że są głusi od Ciebie, prawda? Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie lubię i unikam tego. Błędnie odbierasz mój post. Chciałeś się dowiedzieć dlaczego Cię ktoś obraził, więc wyjaśniłem. To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ziemowit1 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To była nieudolna manipulacja, a nie wyjaśnienie. Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Takim ofensywnym podejsciem ukierunkowanym w niemal wszystko co nie jest PiS-owskie doprowadzają do silnej i postępującej polaryzacji społeczeństwa, bo każdy kto nie czuje się związany z PiS-em poczuje się, jakby był zaszufladkowany jako wróg władzy. Ale im właśnie o to chodzi. Wtedy łatwiej wskazywać wroga, a wróg musi być, bo wtedy jest czas walki i wyrzeczeń. Dobrobyt przyjdzie po walce. Motłoch nie orientuje się, ze po pierwszym wrogu wskazuje się następnego i następnego, bo dobrobytu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Rzucanie któtkich zaczepnych zdań bywa bardzo wkurzające i skłania innych by brać się na rogi z forumowym osobnikiem publikujący takowe. Koniec tematu. Odpuść. To nie jest pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Odpuść. To nie jest pies. Znalazł się samozwańczy moderator. Lubisz pouczać innych co mają robić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
Valdi55 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jesteś pewnie wykształconym, inteligentnym, zaradnym człowiekiem , świetnym narciarzem. Obrażasz mnie dlatego, że mam inne poglądy ? Czujesz się dzięki temu bardziej dowartościowany? Chcesz komuś zaimponować swoim chamstwem? Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Chamstwem to wykazał się Twój guru Kaczyński, nazywając nas wszystkich, myślących inaczej niż on, zdradzieckimi mordami. Myślisz, że odpowiadając na posty przeciwników w dyskusji jesteś elokwentny, mądrzejszy od innych i ich nie obrażasz? Akurat mnie obrażasz, moją inteligencję, umiem czytać między wierszami i koledzy też. A że nie każdemu się chce wykazywać delikatnością w odpowiedzi na Twoje zaczepki, dlatego jedziemy z Tobą jak z baranem. I mamy bekę jak się plujesz--elokwentnie To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim czy Borysławie Budce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 27 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To jest przykre, że niektórzy tak nie lubią ludzi o innych poglądach. Wytłumacz mi co nie podoba Ci się w Jarosławie Kaczyńskim?To, że tak nie lubi ludzi o innych poglądach. To rzeczywiście przykre. Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi